Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А што ти не прочиташ постављено и престанеш да се измотаваш.Ти си негирао да Срба муслимана уопште има и тражио си ми извор, док сам ниси дао доказе за своје тврдње, ко је тражио од муслимана да се изјасне као Срби 1948, знаш ли уопште шта си тврдио па ми дајеш ове везице.Знам шта пише Живковић, имам и неке његове књиге, а то нема везе са ситуацијом после рата.Znaci nemas niti jedan izvor za svoje tvrdnje no mi postavljas teme dje clan paketlije direktno navodi da po popisu 1948 Srba muslimana ima ukupno oko 160 000 a to je brojke koju sam ti i ja dao a od toga je u Bosni samo 70000 a ne kao sto to kazes 150000-200000.
Takodjer sam ti postavio link da cak i srpska vikipedia tvrdi sto tvrdim i ja. A sve sto tvrdim takodjer tvrdi i Istoricar Milutin Zivkovic u svom radu.
https://svetigora.com/dr-milutin-zivkovic-izmedju-velike-albanije-i-okupirane-srbije-1941-1944/
Nasao sam I pdf https://serbie20.rs/wp-content/uploads/2024/12/04-Zivkovic-123-150.pdf
Na strani 20 direktno kaze da muslimani koriste promjenu identiteta kao mjeru zastite .
Evo na strani 27 ….. da su se muslimani Sandzaka u toku rata kurvali svrstavajuci se uz jaceg i da su sa tom praksom nastavili i nakon rata deklarisuci se kao Srbi.
Ali ocigledno tebe nije istina bitna .
Не разумем, ти пописи и јесу били по вероисповести и језику.Па да.Где си на попису у краљевини нашао муслимане ? Мислиш људе исламске вероисповести ?
Били су по вероисповести и језику али муслимана нема. Има исламска вероисповест, што значи да људи било којих нација се могу изјаснити као припадници ислама.Не разумем, ти пописи и јесу били по вероисповести и језику.Па да.
Аха сад видим на шта циљаш, да била је исламска вероисповест, али када се повеже са језиком може оквирно да се зна да ли је тај говорник нашег језика или Албанац, Турчин...Муслимани јесу припадници исламске вероисповести, на то мислим не на нацију што је каснији комунистички изум.Били су по вероисповести и језику али муслимана нема. Има исламска вероисповест, што значи да људи било којих нација се могу изјаснити као припадници ислама.
Нпр. Хрвати.
У суштини не може.Аха сад видим на шта циљаш, да била је исламска вероисповест, али када се повеже са језиком може оквирно да се зна да ли је тај говорник нашег језика или Албанац, Турчин...
У време пописа у краљевини појам муслиманана попису није постојао, то за нацију је јасно, него само да се разграничи.Муслимани јесу припадници исламске вероисповести, на то мислим не на нацију што је каснији комунистички изум.
Boze gospode. Je l ti imas 12 god.Па где су мешани бракови, деца итд.
Pojam muslimana nije postojao haha. E sve sam cuo a ovo nijesam.У време пописа у краљевини појам муслиманана попису није постојао, то за нацију је јасно, него само да се разграничи.
Da da, nemas izvora pa sad posto vidis da cak i Zivkovic govori sto i ja, ti iskrivljujes da sam negirao da Srba muslimana uopste i ima a svi mogu da procitaju da je rasprava da li su se muslimani slobodno ili kako ti kazes svojevoljno popisali kao Srbi. Ali dobro, vidio sam sta pise na srpskoj vikipediji o manipulaciji sa popisom u Bosni,pa mi je sve jasno .I na toj istoj krstarici postavili mog svojtu bandita da je Srbin muslimanske vjere hahaha.А што ти не прочиташ постављено и престанеш да се измотаваш.Ти си негирао да Срба муслимана уопште има и тражио си ми извор,
Свака ти је златна, стварно је лепо читати твоје поруке. Јасно, непристрасно и аргументовано.Boze gospode. Je l ti imas 12 god.
Pojam muslimana nije postojao haha. E sve sam cuo a ovo nijesam.
Hajde ponovi da nema muslimana molim te,uljepsaj mi dan pa nek se Muhamed okrene u grobu. A jos ako mi kazes od kad ima muslimana i postavis izvor za to , idem da se napijem iako sam kad sam polomio obije noge ostavio. Hajde molim te ucini starom coekuСвака ти је златна, стварно је лепо читати твоје поруке. Јасно, непристрасно и аргументовано.
Фале извори за твоје тврдње, ал добро, напредујеш полако.
Non sequitur fallacy.Hajde ponovi da nema muslimana molim te,uljepsaj mi dan pa nek se Muhamed okrene u grobu. A jos ako mi kazes od kad ima muslimana i postavis izvor za to , idem da se napijem iako sam kad sam polomio obije noge ostavio. Hajde molim te ucini starom coeku
Svaki musliman koji se rodi ,odraste u Srbiji medju dobrim komsijama pravoslavcima i s njima dijeli dobro i zlo svakako,treba i s ponosom nek nosi srpsko ime. Ali da mi ubijas pricu da se Acif efendijin rodjak iz Novog Pazara,slobodno izjasnio kao Srbin i to jos 1948 je i smijesno i zalosno. Jos gore da ovog kvaziintelektualca Saliha proturas kao relevantnog.
Ja ti ne pricam rumunski pa mi samo postavi izvor da nema muslimana u Kraljevini. Samo da ne bude nijesi to kazala hahah. Ovo je bolje od prezimena becirevicNon sequitur fallacy.
Не знам са ким се ти расправљаш, помешао си ме са неким.Ali da mi ubijas pricu da se Acif efendijin rodjak iz Novog Pazara,slobodno izjasnio kao Srbin i to jos 1948 je i smijesno i zalosno. Jos gore da ovog kvaziintelektualca Saliha proturas kao relevantnog.
Mijesam te s nekim hahaБили су по вероисповести и језику али муслимана нема. Има исламска вероисповест, што значи да људи било којих нација се могу изјаснити као припадници ислама.
Сећаш се Срба исламске вероисповести ?
Нова књига Салиха Селимовића: Знаменити Срби исламске вероисповести
Наравно да си ме помешао.Mijesam te s nekim haha
Ја ти лепо пишем да су неки муслимани променили име после преласка у ислам а ти се ухватио бећиревића кога ја никада нисам ни поменуо.Ja ti ne pricam rumunski pa mi samo postavi izvor da nema muslimana u Kraljevini. Samo da ne bude nijesi to kazala hahah. Ovo je bolje od prezimena becirevic
Ниси ми ништа рекао шта ћемо са овимAli da mi ubijas pricu da se Acif efendijin rodjak iz Novog Pazara,slobodno izjasnio kao Srbin i to jos 1948 je i smijesno i zalosno. Jos gore da ovog kvaziintelektualca Saliha proturas kao relevantnog.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Islam_u_Hrvata
Umjesto da kazes pogrijesio si postavljas budalastine. Od kud taj egoНаравно да си ме помешао.
Ја ти лепо пишем да су неки муслимани променили име после преласка у ислам а ти се ухватио бећиревића кога ја никада нисам ни поменуо.
Ниси ми ништа рекао шта ћемо са овим
https://sr.m.wikipedia.org/sr-el/Удружење_Срба_муслиманске_вероисповести
https://sveosrpskoj.com/odabrano/u-...zenje-srba-muslimana-i-ima-preko-200-clanova/
https://hr.wikipedia.org/wiki/Islam_u_Hrvata
Pogledajte prilog 1680904
Причали смо о попису из 1948 док Живковић пише о стању током рата шта ти ту није јасно.Уз то не знам шта ти уопште хоћеш, кажеш да је муслимане три године после рата неко терао да се изјасне као Срби, ко то, или да су били необразовани и заостали па ниси знали ко су.......Da da, nemas izvora pa sad posto vidis da cak i Zivkovic govori sto i ja, ti iskrivljujes da sam negirao da Srba muslimana uopste i ima a svi mogu da procitaju da je rasprava da li su se muslimani slobodno ili kako ti kazes svojevoljno popisali kao Srbi. Ali dobro, vidio sam sta pise na srpskoj vikipediji o manipulaciji sa popisom u Bosni,pa mi je sve jasno .I na toj istoj krstarici postavili mog svojtu bandita da je Srbin muslimanske vjere hahaha.
Non sequitur fallacy.
Zivkovic jasno kaze da se mimikrija sa izjasnjavanjem nastavila i poslije rata i dao sam ti cak i stranicu gdje to navodi.Причали смо о попису из 1948 док Живковић пише о стању током рата шта ти ту није јасно.