pravopisne greske i srz

• Začetnik teme Začetnik teme yota
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

yota

Aktivan član
Poruka
1.806
neverovatno je kad ljudi hvataju tudje pravopisne greske,a ne znaju da odgovore i sto je najgore prave i oni pravopisne greske!To je po meni bezanje,na primer,mozete li ovo da razumete:Ti se plavis lud,magajac jedan iso si pogresnom ulicom.Ovo je samo primer,kad neko vidi srz njega ne interesuju greske pri kucanju,a onaj koji gleda slova i mozga o tome da ti uzvrati na to,znaj te taj nema pojma!Nekoliko puta sam primetio,da pojedini forumasi ispravljaju tudje greske,a svoje ne vide i time izbegavaju pravi odgovor,a sto je najgore i vredjaju misleci da su u pravu.Izvrsio sam ispitivanje i zamislite,samo je 1 osoba jedinstvena od 5

neverovatno je kad ljudi hvataju tudje pravopisne greske,a ne znaju da odgovore i sto je najgore prave i oni pravopisne greske!To je po meni bezanje,na primer,mozete li ovo da razumete:Ti se plavis lud,magajac jedan iso si pogresnom ulicom.Ovo je samo primer,kad neko vidi srz njega ne interesuju greske pri kucanju,a onaj koji gleda slova i mozga o tome da ti uzvrati na to,znaj te taj nema pojma!Nekoliko puta sam primetio,da pojedini forumasi ispravljaju tudje greske,a svoje ne vide i time izbegavaju pravi odgovor,a sto je najgore i vredjaju misleci da su u pravu.Izvrsio sam ispitivanje i zamislite,samo je 1 osoba jedinstvena od 5

Evo ja sam došla po specijalnom zadatku na forum da napišem jedan elaborat u vezi sa pravopisom i forumskim jezikom.
Još nisam odlučila da li da ovu tematiku uzmem za doktorsku disertaciju.:zimag:

Neki ljudi su toliko sujetini i ubeđeni u sopstvenu vrednost da je to već komično. Daju sebi za pravo da prozivaju druge šta i koliko čitaju, kakvo obrazovanje imaju i sl. stvari. Pri tom uopšte nisu svesni sa kim razgovaraju. Ja ovde znam dvojicu doktora nauka, jednog docenta na dva fakulteta i bude mi skroz zabavno kad pročitam prozivke koje neki upute tim ljudima :lol:

Takve osobe površnog i osrednjeg znanja najčešće pokušavaju da lektorišu druge. Iz najprizemnije potrebe da uzdignu sebe unižavajući drugog.

Apsurd.
Iz aviona se vide greške slučajne, namerne ili pak nepismenost.

To, a i zaboravio je jedan zarez.

Salu na stranu, meni nije narocito bitno kako ko pise na forumu. Svi gresimo, da li zbog brzine kucanja ili samo zato sto je ovo forum, pa nas bas zabole. Nema svrhe opterecivati se takvim ljudima.

da,a izvredja te "pravopisno",kultura nigde na vidiku,jos me izvredja zbog zareza,pa i ne daj Boze ubi me zbog j.benog zareza

Meni su "najaci" ovi sto glume da su elokventni pa svoj post nakite izrazima a kladim se da ni oni ne znaju sta oni znace. Ko mister Sojic u "Beloj Ladji" :lol:

Inace ja sam svestan da pravim gramaticke greske. U osnovnoj skoli direktorka mi je bila tetka pa sam dobro prolazio. Sto se tice srednje skole nemam je celu, baba umrla u drugom polugodistu prvog srednje pa nije imao ko da me vodi u skolu.:sad2:

ja cesto tokom kucanja pisem 'neznam''neshvatam'itd,a obicno kad pricam ne razdvajam kao ne-znam,ne-shvatam,ali ok,ima onih koji shvataju sta znaci 'neznam',a ima i onih koji ne kapiraju,pa da raz dvo ji mo 'ne znam'

Back