Pravog jedinog muskog prijatelja !!!

u i ja imam jednog druga koji je kao devojcica, slusa sve moje probleme i sve ga zanima :) xD
a s murskarcima se nikad nije slagao :)

To se u muškom društvu zove "sisica" :rofl:

Možete da pričate šta god hoćete, ali žensko u muškom druga ne može imati nikada sem ako nisu u srodstvu. Ti neki momčići-sisice oni ili su psihički zaostali, nešto im fali, ili su toliko pukli-nemaju ni oooooo.1% samopouzdanja pa se onda druže sa curama makar da su nekako uz njih, a kad idu u prodavnicu da gledaju-probaju majicu ili farmerke oči mu ispadaju. Jedino muško koje curi-ženi može biti pravi drug je p€derčina.

u i ja imam jednog druga koji je kao devojcica, slusa sve moje probleme i sve ga zanima :) xD

To se u muškom društvu zove "sisica" :hahaha:

Možete da pričate šta god hoćete, ali žensko u muškom druga ne može imati nikada sem ako nisu u srodstvu. Ti neki momčići-sisice oni ili su psihički zaostali, nešto im fali, ili su toliko pukli-nemaju ni oooooo.1% samopouzdanja pa se onda druže sa curama makar da su nekako uz njih, a kad idu u prodavnicu da gledaju-probaju majicu ili farmerke oči mu ispadaju. Jedino muško koje curi-ženi može biti pravi drug je p€derčina.

Stvarno bih voleo da imam pravog prijatelja s'kim bih provodio ceo dan,isao u setnju,na pivo,poveravao mu se ali nazalost zivim u malom mestu gde nema puno mladih tj. mojih vrsnjaka a i sto ima malo oni svi imaju svoje drustvo i znam da se snjima nikako ne bih uklopio!
Imam jednu ''drugaricu'' stalno smo zajedno ali ipak je ona zensko izigravamo BFF -_- a iza ledja ogovaramo jedan drugog gde god stignemo xD
U skoli gde ja idem ima dosta momaka ali nekako me svi izbegavaju nezz sto i sve se zensko drustvo lepi uz mene jeste da je to OK ali ponekad mi i smeta neko ce pomisliti vidi ovog derpea samo s'devojcice se druzi!!! Imate li neki savet kako da se sblizim snekim i upoznam novo drustvo??

Boli te uvo, i ovako ces se smuvati s nekom od tih drugarica :lol:

Ovo je za laba... :hahaha:
Trebalo bi da pogleda i porazmisli. :D
Ima takvih primjera kolko oćeš.
To sam ja, pa me neko na forumu prozvao zbog toga gejem, bas glup zakljucak.
P.S. ja sam sad u vezi sa mojom najboljom drugaricom, tako da ne znam sta ti sleduje... :D
Sve je dobro, samo da ne počneš da se uvijaš, piskav i tanak glas su takođe nagrd. A to što se družiš nema veze. I ja imam dosta prijateljica, sa kojima sam u nešto čvršćem kontaktu.:)
@aint stoppin me
Nemoj tako usko da posmatraš, ima nekih stvari koje ne mogu da kažem muškom društvu, nego samo curama, i tu je jedna prednost.:)
A što se tiče ove stvari sa vezom i prijateljstvom, neke cure sa kojim se družim ili sam se družio, pokušale su da me smuvaju. :eek::confused: Ja ih otreso naglim pokretom tijela. :mrgreen:
Inače, sad me strašno bole neke stvari, bilo je dosta nekih cura, kad sam bio mlađi i nezreliji još više nego sad, i ja sam im se dopadao. Svakoj koja me je otvorreno "simpatisala" priredio sam ruglo, idiotluk, totalno ne-fer ponašanje. Sad žalim što sam tako životinjski postupao. :(

Stvarno bih voleo da imam pravog prijatelja s'kim bih provodio ceo dan,isao u setnju,na pivo,poveravao mu se ali nazalost zivim u malom mestu gde nema puno mladih tj. mojih vrsnjaka a i sto ima malo oni svi imaju svoje drustvo i znam da se snjima nikako ne bih uklopio!
Imam jednu ''drugaricu'' stalno smo zajedno ali ipak je ona zensko izigravamo BFF -_- a iza ledja ogovaramo jedan drugog gde god stignemo xD
U skoli gde ja idem ima dosta momaka ali nekako me svi izbegavaju nezz sto i sve se zensko drustvo lepi uz mene jeste da je to OK ali ponekad mi i smeta neko ce pomisliti vidi ovog derpea samo s'devojcice se druzi!!! Imate li neki savet kako da se sblizim snekim i upoznam novo drustvo??

Ovaj, znaš kako, ne ide ti to tek tako da se sbližiš i da upoznaš novo društvo, pogotovo muško. Ne možeš tek tako da dođeš i da kažeš : aj budemo prijatelji itd.(ta metoda je uglavnom odbojna) Kod muškaraca to ide malo duže. U principu to najviše zavisi od tvog ponašanja. Važno je kako te drugi vide i kako želiš da te drugi vide, isto je važno i kakvo društvo želiš. Žensko društvo je skroz ok ali ti je bitno da u sredini u kojoj se nalaziš od početka uspostaviš i odnos sa muškim delom. Vremenom taj odnos će jačati, i preko drugarstva selekcijom postaće prijateljstvo...

ne treba da brines zbog toga :) ja se najvise druzim sa devojkama, i imam ih bas dosta u drustvu. :) sa njima izlazim, setam i uvek mi je extra :D
imam jednog najboljeg druga i ne bih ga menjao ni za 10 drugih.. njemu mogu sve da kazem, mozemo da odemo na pivo, da se zajebavamo po selu.. :D
tako da ti je bolje i da imas tu jednu drugaricu, nego 10 drugova sa kojima nemas nista zajednicko :)

To se u muškom društvu zove "sisica" :rofl:

Veoma povrsno razmisljanje....
Nekad musko zenska prijateljstva mogu biti jaca, jer tu nema ljubomore koja se moze naci u istospolnim prijateljstvima (ovo se pogotovo odnosi na zene).
Znam masu cura kojima su muskarci najbolji drugovi, jer one npr. ne mogu podnijeti zensko ogovaranje, tracanje, ljubomoru, dvolicnost itd.
Pa zar nije prvo najvaznije da je neko dobra osoba, karakter, pa tek onda je li zensko ili musko, sta sad bi se ti radije druzio sa muskarcima kretenima, nego sa curama andjelima...
Vidim stvorio si pogresnu sliku tih prijateljstava, vjerovatno iz filmova i serija, zapadnih medija pa odmah zamisljas pedere...
Ja imam masu drugova(neke od njih cak znam preko 10 godina), ali samo 2 prijateljice, za koje nema stvari koju ne bih uradio...

to nije gej, to je kul xD
pa ovaj moj je bio ljubomoran na svaku osobu mushkog roda s kojom sam se druzila, a da to nije on :lol:
tako da ko zna sta mi sledi :O mada, nije moj tip svakako :P

Hhaha, ok onda....
Pa nekima kao sto je ''lab_man'' je to gej :confused: :dontunderstand: tako da sam ja za njega gej... al ajd sta da mu radim, svako govori o onome sto je :D
Imali smo lebejku u razredu i ona je stalno govorila kako izlazi sa super tipoovima i sve ostale devojke vredjala da su one sve lezbeo, a na kraj je ona... tako da me nebi cudilo da sutra procitam da je lab gej... :D

Back