G.H.O.S.T.
Poznat
- Poruka
- 7.997
Trazis ga na pogresnom mestu. Idi do LGBT-a i trazi Predraga Azdejkovica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja bi
al eto
Sniko me neće
Over me neće
Pusi me neće
i šta ću
![]()
Pusi je zensko. I nemoj Pusi da mi uvlacis u tvoje mahinacije.![]()
![]()
Kad pročitah ime teme, sjetih se jednog glupog filma gdje jedan momak nema prijatelja a treba mu neko za kuma, pa nailazi i na gejeve.
Šta znam, potrudi se, može da bude i malo stariji drug, pokušaj da se uklopiš u društvo.
u i ja imam jednog druga koji je kao devojcica, slusa sve moje probleme i sve ga zanimaxD
a s murskarcima se nikad nije slagao![]()
To sam ja, pa me neko na forumu prozvao zbog toga gejem, bas glup zakljucak.
P.S. ja sam sad u vezi sa mojom najboljom drugaricom, tako da ne znam sta ti sleduje...![]()
u i ja imam jednog druga koji je kao devojcica, slusa sve moje probleme i sve ga zanimaxD
Stvarno bih voleo da imam pravog prijatelja s'kim bih provodio ceo dan,isao u setnju,na pivo,poveravao mu se ali nazalost zivim u malom mestu gde nema puno mladih tj. mojih vrsnjaka a i sto ima malo oni svi imaju svoje drustvo i znam da se snjima nikako ne bih uklopio!
Imam jednu ''drugaricu'' stalno smo zajedno ali ipak je ona zensko izigravamo BFF -_- a iza ledja ogovaramo jedan drugog gde god stignemo xD
U skoli gde ja idem ima dosta momaka ali nekako me svi izbegavaju nezz sto i sve se zensko drustvo lepi uz mene jeste da je to OK ali ponekad mi i smeta neko ce pomisliti vidi ovog derpea samo s'devojcice se druzi!!! Imate li neki savet kako da se sblizim snekim i upoznam novo drustvo??
Trebalo bi da pogleda i porazmisli.Ovo je za laba...![]()
Ima takvih primjera kolko oćeš.u i ja imam jednog druga koji je kao devojcica, slusa sve moje probleme i sve ga zanimaxD
Sve je dobro, samo da ne počneš da se uvijaš, piskav i tanak glas su takođe nagrd. A to što se družiš nema veze. I ja imam dosta prijateljica, sa kojima sam u nešto čvršćem kontaktu.To sam ja, pa me neko na forumu prozvao zbog toga gejem, bas glup zakljucak.
P.S. ja sam sad u vezi sa mojom najboljom drugaricom, tako da ne znam sta ti sleduje...![]()
Stvarno bih voleo da imam pravog prijatelja s'kim bih provodio ceo dan,isao u setnju,na pivo,poveravao mu se ali nazalost zivim u malom mestu gde nema puno mladih tj. mojih vrsnjaka a i sto ima malo oni svi imaju svoje drustvo i znam da se snjima nikako ne bih uklopio!
Imam jednu ''drugaricu'' stalno smo zajedno ali ipak je ona zensko izigravamo BFF -_- a iza ledja ogovaramo jedan drugog gde god stignemo xD
U skoli gde ja idem ima dosta momaka ali nekako me svi izbegavaju nezz sto i sve se zensko drustvo lepi uz mene jeste da je to OK ali ponekad mi i smeta neko ce pomisliti vidi ovog derpea samo s'devojcice se druzi!!! Imate li neki savet kako da se sblizim snekim i upoznam novo drustvo??
Gledaj to sa vedrije strane...lakse ces naci devojku...![]()
To se u muškom društvu zove "sisica" :rofl:
Možete da pričate šta god hoćete, ali žensko u muškom druga ne može imati nikada sem ako nisu u srodstvu. Ti neki momčići-sisice oni ili su psihički zaostali, nešto im fali, ili su toliko pukli-nemaju ni oooooo.1% samopouzdanja pa se onda druže sa curama makar da su nekako uz njih, a kad idu u prodavnicu da gledaju-probaju majicu ili farmerke oči mu ispadaju. Jedino muško koje curi-ženi može biti pravi drug je p€derčina.
to nije gej, to je kul xD
pa ovaj moj je bio ljubomoran na svaku osobu mushkog roda s kojom sam se druzila, a da to nije on
tako da ko zna sta mi sledi :O mada, nije moj tip svakako![]()