Pravog jedinog muskog prijatelja !!!

Zoran994

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
302
Stvarno bih voleo da imam pravog prijatelja s'kim bih provodio ceo dan,isao u setnju,na pivo,poveravao mu se ali nazalost zivim u malom mestu gde nema puno mladih tj. mojih vrsnjaka a i sto ima malo oni svi imaju svoje drustvo i znam da se snjima nikako ne bih uklopio!
Imam jednu ''drugaricu'' stalno smo zajedno ali ipak je ona zensko izigravamo BFF -_- a iza ledja ogovaramo jedan drugog gde god stignemo xD
U skoli gde ja idem ima dosta momaka ali nekako me svi izbegavaju nezz sto i sve se zensko drustvo lepi uz mene jeste da je to OK ali ponekad mi i smeta neko ce pomisliti vidi ovog derpea samo s'devojcice se druzi!!! Imate li neki savet kako da se sblizim snekim i upoznam novo drustvo??

A ti Zorane, takav si ih kakav si, ne mozes ocekivati da ce sad neki forumas ovde da ti menja psihu iz korena jer ocigledno je problem tvoje ponasanje tj. tvoja psiha...i ja bih voleo da budem ultra mega giga baja, nosim koznu jaknu, vozim najbolji motor na svetu i da sve cice balave za mnom, ali ja nisam takav tip osobe iako bih pomalo vol'o da budem...ako ti se ne svidja u tom gradu, ti zavrsi sta imas i idi svojm putem...

A ti Zorane, takav si ih kakav si, ne mozes ocekivati da ce sad neki forumas ovde da ti menja psihu iz korena jer ocigledno je problem tvoje ponasanje tj. tvoja psiha...i ja bih voleo da budem ultra mega giga baja, nosim koznu jaknu, vozim najbolji motor na svetu i da sve cice balave za mnom, ali ja nisam takav tip osobe iako bih pomalo vol'o da budem...ako ti se ne svidja u tom gradu, ti zavrsi sta imas i idi svojm putem...
a kkako bi ti voleo da budes takav, a nisi taj tip osobe?

icon_e5bddb887c50f537cc523fea013fc6c9

Stize kafica i nesica sa mlekcetom, izvol`te :sadajasvakomodvasdajemposoljumojecuvenekafe ciji receptcuvamkaostococacolacuvasvoj..:
Je`l ucis, naterasi uz Gagu, stvarno sjajna stvar!
E da, stvarno spamujemo.

Sta bih rekla vezano za temu?
Pa da je momak, jel`te mlad, 94-to godiste, vremenom ce resavati sve te stvari sto ga muce.

Poslednja izmena:
Stize kafica i nesica sa mlekcetom, izvol`te :sadajasvakomodvasdajemposoljumojecuvenekafecijireceptcuvamkaostococacolacuvasvojtajnirecept:
Je`l ucis, naterasi uz Gagu, stvarno sjajna stvar!
E da, stvarno spamujemo.

Sta bih rekla vezano za temu?
Pa da je momak, jel`te mlad, 94-to godiste, vremenom ce resavati sve te stvari sto ga muce.

Jao bas si divna, hvala...:nisimoralatolikodugodapisespolasatamijetrebalosvedaprocitam,neznamdalisamsveovotacnoispisaotakodatimozdabudemalotezedaprocitasnja:

Back