i svi uzimaju vinske case i naopako mecu na zid jer misle da se zaebavam, a kad im pukne bubna opna posle quqaju ... sad je vecina polugluva tako da nemam vise potrebe za obavestenjem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brate moj ala si se ti napatio tokom zivota a i sirei svi uzimaju vinske case i naopako mecu na zid jer misle da se zaebavam, a kad im pukne bubna opna posle quqaju ... sad je vecina polugluva tako da nemam vise potrebe za obavestenjem![]()
sho batice?brate moj ala si se ti napatio tokom zivota a i sire![]()
Ma znamosvaka voli da oseti kitu na dupetu i ruku preko stomaka i dah na vratu
ono sto ne zna svaka je da njena kosa ide tebi u oci da tebi ova druga ruka trne i da kita ima svoj razum
Pa ja piskim ì sa otvorim vratima i sad se osecam ko seljancura hahaIli se nisi salila, pitanje je sad.![]()
moderno vreme u kome zivimo sa sobom donosi nova pravila i ocekivane norme ponasanja bla blaaah bla blah
ono sto ostaje uvek isto to su covekove potrebe ili posledice koje su sastavni deo dnevne dinamike svakoga od nas i bla bla
a pitanje je sledece : kada se skontate sa nekim i zapocnete neku vezu i krenete da furate tu neku pricicu i to sve
kretjete da spavate jedete piete i to sve zaiedno
pa je neminovno da se utisak savrsenosti okrnji negde recimo kad neko prdnosam ili kada joj ujutru ne mirise iz usta na mentu
ili recimo pisa ne mirise uvek na kupku kokos i vanilu i slicne stvari kao kada pies pivo, podrignes i padne slika sa zida ili se kad tad zadesi da morate u kupatilo zajedno i tu padaju maske ili mozda otpadnu plocice
pa me interesau u kojoj meri se trudite i zelite da se maske zadrze i da se stvoreni pocetni utisak ocuva
i da li vas to smara i ne trudite se uopste
za specijalce -dopunsko objasnjenje (slikovnica)
naci ne prica niko o ruznom i nekulturnom ponasanju itd , znaci seljachine STOP !
kad joj srknesh mindzosiju to je znak da tie staloKad prvi put prdneš pred partnerkom to je znak da si postao iskren i prestao da glumiš.
To joj je znak da osećaš da je ona tvoja bolja polovica, a sad, drugo je pitanje da li će posle tog prdenja i ona osećati isto za tebe.
Znači, pre nego prdneš pred njom treba da budeš 100 procenata siguran da si joj se zavukao pod kožu i da to prdenje ništa promeniti neće.![]()
Msm, da generalno to mora imati neku "priču" ,što se kaže!moderno vreme u kome zivimo sa sobom donosi nova pravila i ocekivane norme ponasanja bla blaaah bla blah
ono sto ostaje uvek isto to su covekove potrebe ili posledice koje su sastavni deo dnevne dinamike svakoga od nas i bla bla
a pitanje je sledece : kada se skontate sa nekim i zapocnete neku vezu i krenete da furate tu neku pricicu i to sve
kretjete da spavate jedete piete i to sve zaiedno
pa je neminovno da se utisak savrsenosti okrnji negde recimo kad neko prdnosam ili kada joj ujutru ne mirise iz usta na mentu
ili recimo pisa ne mirise uvek na kupku kokos i vanilu i slicne stvari kao kada pies pivo, podrignes i padne slika sa zida ili se kad tad zadesi da morate u kupatilo zajedno i tu padaju maske ili mozda otpadnu plocice
pa me interesau u kojoj meri se trudite i zelite da se maske zadrze i da se stvoreni pocetni utisak ocuva
i da li vas to smara i ne trudite se uopste
za specijalce -dopunsko objasnjenje (slikovnica)
naci ne prica niko o ruznom i nekulturnom ponasanju itd , znaci seljachine STOP !
Pogrešna tema.Sad ti se vraćam iz vode 1
Nije pogrešna tema ukoliko je u vodi pravljen sirotinjski đakuzi.Pogrešna tema.
nie tacnoa bre ko sta radi vi samo prdite
to da mi kaze letela bi ko ticaNije prdjenje problem. Evo prica se da mora da bude romanticno i da se spava u istom krevetu. E sad kada dodje do klimatizacije, pa njoj zima, pribije se uz tebe, tebi vrucina, bezis od nje u cosak, sabijes se uz hladan zid i ustanes ujutru u 5, posle kada se prica u drustvu ona ce reci: Ma moj Milorad je ranoranilac, a ja boga mi volim da odspavam.
Da li se pitate ikada cega sve tu ima precutnog u vezi i na kraju kad neko od muke pusti gas, bude: E svinjo jedna, idi spavaj tamo u drugoj sobi.