Pravo vreme

Ganfajter

Stara legenda
Poruka
85.200
moderno vreme u kome zivimo sa sobom donosi nova pravila i ocekivane norme ponasanja bla blaaah bla blah
ono sto ostaje uvek isto to su covekove potrebe ili posledice koje su sastavni deo dnevne dinamike svakoga od nas i bla bla

a pitanje je sledece : kada se skontate sa nekim i zapocnete neku vezu i krenete da furate tu neku pricicu i to sve
kretjete da spavate jedete piete i to sve zaiedno
pa je neminovno da se utisak savrsenosti okrnji negde recimo kad neko prdnosam ili kada joj ujutru ne mirise iz usta na mentu
ili recimo pisa ne mirise uvek na kupku kokos i vanilu i slicne stvari kao kada pies pivo, podrignes i padne slika sa zida ili se kad tad zadesi da morate u kupatilo zajedno i tu padaju maske ili mozda otpadnu plocice

pa me interesau u kojoj meri se trudite i zelite da se maske zadrze i da se stvoreni pocetni utisak ocuva
i da li vas to smara i ne trudite se uopste

za specijalce -dopunsko objasnjenje (slikovnica)
naci ne prica niko o ruznom i nekulturnom ponasanju itd , znaci seljachine STOP !

Мислим да је женама које су одрастале уз браћу, и мушкарцима уз сестре некако све то природније, лакше се и опусте и прихвате друге. О везама након брака или заједничког живота са неким, где се прође свашта да и не пишем.
Али како се зближавате, тако границе нестају. Мада много зависи и од реакције оног другог. Ако смо свесни сопствених мана, нису то ни маме, него несавршености, лакше ћемо изигноросати и партнерове. Све је то део живота.

Pocnes da prdis u nekom trenutku, da podrigujes, osetis menstrualno gomno kad udjes u kupatilo, itd. Ne utice na seks, na seks utice samo to sto ga imas u izobilju pa nije i ne moze biti onako razuzdan kao na pocetku veze.
E sad, moguce da muskarci koji misle da zensko gomno ne smrdi, imaju problem da prihvate te propratne smrdljive elemente bivanja ljudskim bicem.

Pa, volim kada je neko pristojan u smislu da nije vulgaran i da bilo šta da se dešava, da li ide u wc, da li hrče, ispušta gasove i sl da se nekako uljudno izvini da ja vidim da mu je stalo da meni bude prijatno... Kada je neko tako pažljiv onda sve to ne smeta, pod uslovom da se zaista sviđamo jedno drugom. Ja takođe gledam da budem fina, i ako slučajno prdnem nasmešim se i kažem ups izvini... To je onaj trenutak kada se vidi koliko ti je stalo do nekog i koliko ti je lepo. Ima osoba koje mi postanu grozne, a ima onih kod kojih mi ništa ne smeta, i upravo je to neki lakmus papir da ja vidim koliko mi neko znači.
Dakle, odgovor je da ništa ne skrivam, ali ja i inače živim sa decom i pred njima koliko vodim računa toliko i pred partnerom. Nije lepo ispitivati tuđe granice snošljivosti, i treba biti jednostavan i pristojan. Ali, ne može se tu glumiti, kad tad budeš ono što jesi.

Мислим да је женама које су одрастале уз браћу, и мушкарцима уз сестре некако све то природније, лакше се и опусте и прихвате друге. О везама након брака или заједничког живота са неким, где се прође свашта да и не пишем.
Али како се зближавате, тако границе нестају. Мада много зависи и од реакције оног другог. Ако смо свесни сопствених мана, нису то ни маме, него несавршености, лакше ћемо изигноросати и партнерове. Све је то део живота.
dakle prduckas dok se gleda film ili pauziras pa u kupatilo ?

moderno vreme u kome zivimo sa sobom donosi nova pravila i ocekivane norme ponasanja bla blaaah bla blah
ono sto ostaje uvek isto to su covekove potrebe ili posledice koje su sastavni deo dnevne dinamike svakoga od nas i bla bla

a pitanje je sledece : kada se skontate sa nekim i zapocnete neku vezu i krenete da furate tu neku pricicu i to sve
kretjete da spavate jedete piete i to sve zaiedno
pa je neminovno da se utisak savrsenosti okrnji negde recimo kad neko prdnosam ili kada joj ujutru ne mirise iz usta na mentu
ili recimo pisa ne mirise uvek na kupku kokos i vanilu i slicne stvari kao kada pies pivo, podrignes i padne slika sa zida ili se kad tad zadesi da morate u kupatilo zajedno i tu padaju maske ili mozda otpadnu plocice

pa me interesau u kojoj meri se trudite i zelite da se maske zadrze i da se stvoreni pocetni utisak ocuva
i da li vas to smara i ne trudite se uopste

za specijalce -dopunsko objasnjenje (slikovnica)
naci ne prica niko o ruznom i nekulturnom ponasanju itd , znaci seljachine STOP !
ako si u zanosu a i ona, ebe vam se za te gluposti
mozda posle 3 godine kad pocne da ti ide na zivce onda ce ti smetati sve zivo :lol:

Moj muz me je pitao:“Kako nakon tebe nikada ne smrdi u wc-u?!“
Mislim da je razlika u tome sto on sedi po 20 minuta i oko sebe..shiri aromu, a ja to brzo obavim. Ili kako on kaze „Kao ptica. Tek si usla, a vec si izasla“ :) :)

Obzirna sam prema svom okruzenju.
Necu sedeti pored njega i prdeti. Sklonicu se, ako osetim. On je mnogo veci prdavac i kad mu izleti „nenad“ smejemo se, izvini se, cmoknem ga.
Trudim se da lepo mirisem. Znam da to nije uvek izvodljivo, ali trudim se. I nije mi tesko. Volim to.

Back