Pravo vreme za decu

:eek:
Moćno + baš si dobro napisala, ne može da se zaboravi.

Јутрос сам га ћерки причала, дошла сам да је гњавим, а она се пита: Шта сам ја Богу згрешила да ме осуди на овакву мајку :zcepanje:

Ја кажем, није те он осудио, сама си ме изабрала, и испричам јој сан.

Она каже, ма, била сам мала и глупа :rotf:

Након тога је, наравно, рекла да ме не би мењала за 10 других, само воли да ме зеза, ђубре, исти татко.

Evo mene , stigao sincic pre 8 meseci. Super su,vole se puno, nisam se tome nadala😂 cerkina histerija je prosla, pripisala sam to kriticnoj drugoj godini zivota :D sve u svemu, lepo je ❤️ Pogotovo od kad ova mala melje, pa je sad sva vazna. Super su djeca, u svakom slucaju. Malo ode kicma, malo glava, ali prodje sve svakako. Moram jos da kazem da uopste ne pokazuje znake nezadovoljstva kada nesto ne dobije, iako joj se sve udovoljavalo do pre par meseci, odusevi se svakoj sitnici, a ako nemamo u momentu za nesto, ona samo kaze :,, Dobo, mama, njema veze .’’ Nema pravila, izgleda. Iako sam mislila da ce od silnog udovoljavanja biti uzasna, zaista nije.

Evo mene , stigao sincic pre 8 meseci. Super su,vole se puno, nisam se tome nadala😂 cerkina histerija je prosla, pripisala sam to kriticnoj drugoj godini zivota :D sve u svemu, lepo je ❤ Pogotovo od kad ova mala melje, pa je sad sva vazna. Super su djeca, u svakom slucaju. Malo ode kicma, malo glava, ali prodje sve svakako. Moram jos da kazem da uopste ne pokazuje znake nezadovoljstva kada nesto ne dobije, iako joj se sve udovoljavalo do pre par meseci, odusevi se svakoj sitnici, a ako nemamo u momentu za nesto, ona samo kaze :,, Dobo, mama, njema veze .’’ Nema pravila, izgleda. Iako sam mislila da ce od silnog udovoljavanja biti uzasna, zaista nije.

dobro nam dosla :lol:
i promasila temu :malav:
al nek su deca ziva i zdrava :heart:

Evo mene , stigao sincic pre 8 meseci. Super su,vole se puno, nisam se tome nadala😂 cerkina histerija je prosla, pripisala sam to kriticnoj drugoj godini zivota :D sve u svemu, lepo je ❤ Pogotovo od kad ova mala melje, pa je sad sva vazna. Super su djeca, u svakom slucaju. Malo ode kicma, malo glava, ali prodje sve svakako. Moram jos da kazem da uopste ne pokazuje znake nezadovoljstva kada nesto ne dobije, iako joj se sve udovoljavalo do pre par meseci, odusevi se svakoj sitnici, a ako nemamo u momentu za nesto, ona samo kaze :,, Dobo, mama, njema veze .’’ Nema pravila, izgleda. Iako sam mislila da ce od silnog udovoljavanja biti uzasna, zaista nije.

Čestitam:).

Znaš kako kažu Japanci. Deca do pete godine rade šta žele, od 5. do 15. šta im roditelji savetuju a posle su ravnopravni.
Niko ne nosi u rukama više decu od Japanaca a kasnije im discipline u životu ne manjka. Tako da, ode kičma ali se i vrati...neka su oni srećni i sigurni sa nama.

Što se teme tiče...zaboga...kada je čoveku vreme tada je njegovo vreme. Ja poznajem sebe da ne bih ni kasno a ni rano, čovek sam sredine...ispravno ili ne, važnije mi je sa kim...kasnije se može nešto desiti ali tada mora da valja...sama se ne bih odlučila.
Dobro je proći svaku fazu, i te pijanke nas nečemu uče, ma koliko to nepopularno zvučalo...momka treba i promeniti, sebe negde izostriti...ne umem da objasnim rečima a da ne zvuči bahato ali meni je drago što imam dosta bezbriznih zalazaka i izlazaka sunca da pamtim...biće njih ponovo ali ne takvih...to vreme je prošlo i nema druge, pete mladosti, mladi smo samo jedanput i to treba kašikom kusati, gresiti i biti hrabar...svom detetu cu tako savetovati.

Back