- Poruka
- 7.211
Šta kažete za ovu emisiju?
Radi se o šarlatanu, dr Rosso-u...
Radi se o šarlatanu, dr Rosso-u...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reklama za mleko, sir i ostale GMO proizvode “Subotičke mlekare”:
Aha ha ha ha ha ha ha ha. “Subotička mlekara” je među prvima u Srbiji uvela GMO standard HACCP. Dalje, mleko nije dobro za zdravlje, čak i da je najprirodnije, a kamoli ovo smeće iz GMO mlekare. Šarlatan No.1. I mora da reklamira sponzora/sponzore...
Mleko nije zdravo? I posle ko je smesniji od tebe i ovog sto kaze da ne valja jesti voce!?!
Cime tebe majka dojila? Sonom kiselinom?![]()
Mleko je dobro, i to majčino, do 3-će godine. Nijedna životinjska vrsta, osim čoveka, ne pije mleko kad počne da jede hranu. Naročito ono sa farme. U mleko sa farme uliva se krv i gnoj iz vimena krava, jer im puca vime kad ih muzu aparatima. Dalje, mleko ne može da stoji više od 24h. Ono srranje što kupuješ u ambalaži i što može da traje 9 meseci nije mleko, već ko zna kakva tekućina, natopljena ko zna kakvim otrovima. Shvatio bih da se ponosiš znanjem. Ali neznanjem...Pametniji bi bio da si ćutao.
1) Za majcino mleko se slazemo (do 3-e)
2) I sta sad posto zivotinje ne piju ne trebamo ni mi? Nisam ja reako da je to mleko sa velefarmi dobro, naprotiv! Ali sta je sa onim mlekom domace proizvodnje, gde se krave ne hrane steroidima, a muzu se rucno? Ono ne moze da traje vise od dva dana...
Da bi kritikovao moju pamet prvo budi siguran da li si me u potpunosti razumeo pa onda navali sa vredjanjem![]()
uskratićemo ovom liku tu čast da se o njemu diskutuje na Krstarici.Brkic Nenad Roso je bivsi bilder, nije nikakav lekar, a vec je hapsen zbog prevare sa navodnim lecnjem raka, tako da mi je cudno sto je uopste na slobodi, kamoli da baljezga po televiziji.
Jedino ako je ovo snimano dok je uveliko "ordinirao"