Dizes halabuku ni oko cega,mnogo je veci problem sto deca roditelja koji rade na crno ne mogu uopste da se upisu u vrtic

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dizes halabuku ni oko cega,mnogo je veci problem sto deca roditelja koji rade na crno ne mogu uopste da se upisu u vrtic![]()
Imam protiv zato sto to smatram vrstom "vrbovanja" maloletne dece koja ni nos ne umeju obrisati a ne nesto teze,pravilnije bi bilo kad dete malo odraste da se samo opredeli,ali kao sto rece clan pre mene u prici o hodzi i vernicima....jbg.....
Pa ti otvori temu o tome.Naravno da ima i vecih problema od ovog,mada meni je ovo veliki problem pa i pisem onjemu iz tog razloga.
jeste eno pune crkve ko oko koliko su ih zavrbovali.....
nista ti onda pusti tvoje dete nek se samovaspitava i nemoj da ga teras da ide u skolu jer ono to nece....daj mu pravo na izbor....cak i ako izabere ono sto se tebi ne svidja..a to je da ti kaze mamice zabole me moja mala kitica za skolovanje....ocu da igram kompjuter i fudbal sa drugarima zasto mi nameces neku kulturu i indoktriniras moj maleni neformirani mozak?![]()
Leci sejeste eno pune crkve ko oko koliko su ih zavrbovali.....
nista ti onda pusti tvoje dete nek se samovaspitava i nemoj da ga teras da ide u skolu jer ono to nece....daj mu pravo na izbor....cak i ako izabere ono sto se tebi ne svidja..a to je da ti kaze mamice zabole me moja mala kitica za skolovanje....ocu da igram kompjuter i fudbal sa drugarima zasto mi nameces neku kulturu i indoktriniras moj maleni neformirani mozak?![]()
Leci se
Koliko ste kontradiktorni!Na politici na slicnoj temi koja je otvorena povodom peticije za ukidanje verske nastave me upravo popljuvase jer nisam pitala svoje sedmogodisnje dete sta zeli,a ti sad ovde govoris da ipak trebamo mi kao roditelji da donesemo odluku,sto na kraju krajeva i u zakonu pise da roditelj ili staratelj odlucuje koji izborni pretmet ce pohadjati.
isusvise si glupa za ironiju.....
- - - - - - - - - -
prica o nametanju bilo ceka je samo sebi licemerna vec sam ti objasnjavao.....svoju kulturu preneces na dete...to je prirodna stvar....
Onda je apsurno da neko tvrdi da je njegovo dete SAMO izabralo versku nastavu.
Na upisu deteta u skolu,kao i svi roditelji skolaraca,dobila sam upitnik da li ce moje dete pohadjati versku nastavu ili gradjansko vaspitanje.Odabrali smo gradjansko,ali sobzirom da se za tu nastavu opredelilo samo nas troje,receno nam je da se gradjansko ne moze odrzavati,jer je neophodna grupa od minimum 10 djaka.Gde se dede onda moje pravo na izbor ako moram da se priklonim grupi?I zasto se uciteljici ne placa odrzavanje tog casa,pa se one svesrdno trude da deca pohadjaju versku nastavu,a popu se placa?
Na osnovu zdravog razuma i chiste logike zakljuchujem da to gradjansko vaspitanje deca treba da uche kod kuce od roditelja.
Ali poshto ochigledno ima i roditelja koji su nevaspitani i malogradjani,njihova deca to treba da uche u shkoli.
Na osnovu zdravog razuma i chiste logike zakljuchujem da to gradjansko vaspitanje deca treba da uche kod kuce od roditelja.
Ali poshto ochigledno ima i roditelja koji su nevaspitani i malogradjani,njihova deca to treba da uche u shkoli.
ocigledno je da zdrav razum i cista logika zaobilaze pojedince zbog nedovoljnog znanja pa dozivljavaju i koriste ove termine potpuno pogresno.
nauci je mesto u skoli a ne praznoverju. veronauka nije nauka. veronauka je potpuno suprotna naucnim principima.
veronauka u skoli je u rangu koriscenja probusenog kondoma.
ne daju roditelji decu na gradjansko zbog gradjanskog vec da bi postedeli decu ispiranja mozga i popovanja.
Usvajanje je jedno,uchenje je drugo.
Ali nije bitno...da ne objashnjavam...
I to vrlo "agresivno".
Ah... Roditeljske brige...
Elem, sa sve gradjanskim vaspitanjem i vaspitanjem sopstvenih roditelja imamo omladinu koja samo sto ne muce... (ne znaju da se obrate, ponasaju na javnom mestu... A ne daj boze da im se to kaze u lice, kako njima, tako i roditeljima im... Da ne pricam kako prolaze deca koja se kulturno i vaspitano ponasaju)
nije svrha teme hvaljenje gradjanskog vaspitanja vec izbor izbegavanja 'popovanja' koji je kanarinki uskracen...
Pa?
...
sta pa?
ako imas problem sa predmetom gradjansko vaspitanje i kvalitetom/svrhom istog - otvori temu u vezi sa tim.
tvoje misljenjeda deca ne nauce nista na gradjanskom vaspitanju nije ni u kakvoj vezi sa krsenjem prava izbora.
cilj je da se detetu pruzi prilika da izbegne indoktrinacju..pa makar to vreme provelo u gledanju crtaca.
Dragi moj,ti uskoci sam sebi u usta.Mnogo veci procenat dece pohadja upravo versku nastavu a ne gradjansko,koe nije jedini predmet koji je dat kao izborni,imas tu arsenal predmeta-ruke u testu,lepo pisanje itd.Ah... Roditeljske brige...
Elem, sa sve gradjanskim vaspitanjem i vaspitanjem sopstvenih roditelja imamo omladinu koja samo sto ne muce... (ne znaju da se obrate, ponasaju na javnom mestu... A ne daj boze da im se to kaze u lice, kako njima, tako i roditeljima im... Da ne pricam kako prolaze deca koja se kulturno i vaspitano ponasaju)
Dragi moj,ti uskoci sam sebi u usta.Mnogo veci procenat dece pohadja upravo versku nastavu a ne gradjansko,koe nije jedini predmet koji je dat kao izborni,imas tu arsenal predmeta-ruke u testu,lepo pisanje itd.
Dragi moj,ti uskoci sam sebi u usta.Mnogo veci procenat dece pohadja upravo versku nastavu a ne gradjansko,koe nije jedini predmet koji je dat kao izborni,imas tu arsenal predmeta-ruke u testu,lepo pisanje itd.
isusvise si glupa za ironiju.....
- - - - - - - - - -
prica o nametanju bilo ceka je samo sebi licemerna vec sam ti objasnjavao.....svoju kulturu preneces na dete...to je prirodna stvar....