Jel moze neko da mi kaze kada u koliko sati i kojem kabinetu se polaze "Teorija drzave i prava" za prvu godinu, unapred hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Seljak,jel to 100% sigurno? Znam da je bilo reci prosle god.da moras imati 1 seminarski u 2 god.Ja nisam radila prosle tako da bi po tome morala ove godine raditi...
e a kada se odlucujem koji cu smer? pre ili posle prijemnog?
ove godine upisujem opsti smer pa ako neko moze da mi kaze da li budu na prijemnom samo pitanja iz zbirki?i koliko njih otprilike upada na budzet?
hvala unapred![]()
Ljudi pomagajte,imam jaaaako veliku tremu sto se tice prijemnog...upisujem sup smer,jel tamo konkurencija velika? i nosim iz srednje skole 33 boda pa me zanima dal imam nekakve sanse da upisem barem na samofinans...
Slabija konkurencija nego na opstom, za budzet ti treba recimo 89 bodova ukupno.
Nemaju nikakve veze bodovi iz skole, ukoliko nemas 15 bodova iz svakog predmeta ponaosob.
Ove godine je veca konkurencija na sup smeru...tamo je prijavljeno preko broja koji primaju a na opstem ima oko 60 mesta prazno....doduse verovatno je lakse upasti na budzet na sup smeru ali na opsti sigurno upadas ove god...![]()
Pozdrav svim pravnicima.
Hteo bih da upisem ovaj faks,pa da vas pitam je li tesko,koliko npr knjige imaju strana,koliko ucite za ispit itd.
Inace sam iz drugog grada,pa bi mi dobrodosle informacije,kako ste se snasli u gradu,da li mozete finansijski da opstanete itd.
Svaki odg dobrodosao
Zna li neko nesto o prijemu brucosa?
e ,taj prijem i mene zanima..4-og je
ali jel je obavezno doci na to ? i sta se uopste tamo radi ?
i jel vezbe krecu odmah prve nedelje ?![]()