- Poruka
- 91.139
Da li volite takito?
Da li pravite?
Da li pravite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najviše volim sa junećim. Inače nisam neki ljubitelj kukuruza. Sa pilećim mogu da jedem a sa pasuljem samo ako sam super gladan.nisam probao zvuči zanimljivo osim onog dela sa pasuljem kako god rado bi probao tu verziju sa mesom
pa od meksičkog je jedino to što je od kukuruznog brašna. Prave i sa pšeničnim brašnom, a to obično za pileće takitose.Pravo ti kazem nemam cak ni zelju da probam pored nase kujne
dobro, giros je najobičnije meso, šatro na ražnju (nekom uspravnom)Nisam probao nista od toga, nista me ne privlaci ni shawarme, falafeli, kineska,ma i gyros retko u grckoj da se ne navucem
Giros je meso kao i mi što kažemo pljeskavica, a misliš na ceo paket sa lepinjom i dodacima.. Grci su neviđeni prevaranti, ko i mi, kad dodje do srazmere mesa i dodatakaMsm fora je u tome sto mi deluje kao prevara,bude malo mesa a sve nabacani zacini koji su mi prejaki i mirisom i ukusom, znam malo sam ogranicen jbg
to ne volim ni malo. Ko piljevinu da jeden. Bukvalno.E tek je humus prevara veka
Nudle mogu da prodju. Humus je fujčina.E tek je humus prevara veka i nudle jeee
neOvo nisu tortilje koliko sam shvatila.
koga pitaš?Jel imaš i neki recept za tu palačinku ili da improvizujem?
Tebe.koga pitaš?
Ustvari to i jesu tortilje koje nakon što uviješ takito ili upržiš u vrelom ulju ili možeš u rerni nakon ih namažeš ulje, Rerna na 220 Celzijusa i pečeš 15-18 minuta.