Ванда
Elita
- Poruka
- 18.051
Ја причам о малој деци и настави у природи. Моја рођена деца су од петог носила мобилни.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, но ћеш да се обучеш као на плажу да идеш!
Ја не примам у учионицу недолично обучене ученике, пошаљем их лепо кући да се пресвуку, упишем неоправдани, а код своје куће нек шетају и голи, ако хоће....у мојој учионици неће!
У шорцу, папучама и са бретелама не можеш да уђеш ни у једну јавну институцију, чак ни у амбуланту! За сваку прилику постоји адекватна гаредероба. Ако не идеш на тренинг у вечерњој тоалети, ако не идеш у свадбу у тренерци, ако не идеш у дискотеку у шлафроку и патофнама - е нећеш вала ни у школу у шорцу и у папучама!
pa da je ovo normalan sistem na 30 stepeni bih i isla na plazu ili sedela kuci u klimatizovanoj prostoriji a ne isla u skolu![]()
zimi je vanredno stanje na minus 10,15 a leti? kolika temperatura treba da se nagura da bi se smatralo neuslovnim?
pa da je ovo normalan sistem na 30 stepeni bih i isla na plazu ili sedela kuci u klimatizovanoj prostoriji a ne isla u skolu![]()
zimi je vanredno stanje na minus 10,15 a leti? kolika temperatura treba da se nagura da bi se smatralo neuslovnim?
Мислиш - кад се будеш запослила нећеш морати да идеш на посао кад буде 30 степени???
Хехе, па онда држава не би функционисала бар 150 дана годишње: кад нам је вруће, кад нам је хладно, кад пада снег, кад је блато, кад пада киша, кад дува ветар...
А да ли би на 30 степени отишла на нечију сахрану у шорцу, папучама и мајици на бретеле само зато што ти је топло?![]()
ako treba da idem u skolu kao da sam posla na sahranu e onda jebbiga![]()
Na sahrani NIKADA nisam bila (i nadam se da necu u skorije vreme ni biti) tako da zaista ne zelim ni da mislim sta bih radila na 30 stepeni...
a posto u skoli nikog ne sahranjuju, ne postoji nikakav obred koji treba ispostovati, nema ni crkve ni Boga, ne vidim razlog zasto ne bih smela da obucem suknju koja je iznad kolena, pri tom ne mislim na dopicnjak neki, vec normalnu suknju... e sad sto to nekog asocira na seks, to nije moj problem
uostalom, imam jos 4 nedelje do kraja gimnazije i boli me uvo bas sta ce neko da misli o mom oblacenju...
Na sahrani NIKADA nisam bila (i nadam se da necu u skorije vreme ni biti) tako da zaista ne zelim ni da mislim sta bih radila na 30 stepeni...
a posto u skoli nikog ne sahranjuju, ne postoji nikakav obred koji treba ispostovati, nema ni crkve ni Boga, ne vidim razlog zasto ne bih smela da obucem suknju koja je iznad kolena, pri tom ne mislim na dopicnjak neki, vec normalnu suknju... e sad sto to nekog asocira na seks, to nije moj problem
uostalom, imam jos 4 nedelje do kraja gimnazije i boli me uvo bas sta ce neko da misli o mom oblacenju...
Не, но ћеш да се обучеш као на плажу да идеш!
Ја не примам у учионицу недолично обучене ученике, пошаљем их лепо кући да се пресвуку, упишем неоправдани, а код своје куће нек шетају и голи, ако хоће....у мојој учионици неће!
У шорцу, папучама и са бретелама не можеш да уђеш ни у једну јавну институцију, чак ни у амбуланту! За сваку прилику постоји адекватна гаредероба. Ако не идеш на тренинг у вечерњој тоалети, ако не идеш у свадбу у тренерци, ако не идеш у дискотеку у шлафроку и патофнама - е нећеш вала ни у школу у шорцу и у папучама!
koliko zla u jednom sortsu
![]()
Cudi me da si na samo cetiri nedelje do kraja srednje skole, a jos nisi naucila sta znaci biti pristojan...
Не причамо о сукњама нормалне дужине, причамо о мајицама на бретеле, шорцевима и папучама!
Чуди ме да никако не схваташ поређење него се хваташ за ефемерене ствари...
Поента је у томе да се (понављам чини ми се већ трећи пут...) људи облаче не само у складу са метеоролошким приликама него и у скаду са ситуацијом у којој се налазе!
Не иде се на свадбу у тренерци, не иде се на сахрану у шорцу, не иде се у школу голог пупка, не иде се у дисктотеку у шлафроку и патофнама! Постоје нека друштвена правила која се усвајају социјализацијом!
И то се усваја домаћим васпитањем још у дечијем добу....или би бар требало...![]()
Ti bi da se školuješ na daljinski?
Srednja škola još nije obavezna po zakonu, pa kome se ne ide - ne mora.
ma dobro, sve kul, nek se oblaci kako ko hoce (ili kako mu narede), samo ponekad te bretele i papuce mogu biti pristojnije od recimo lanenih pantalona iz kojih sevaju tange jer se provide, a opet u lanenim pantalonama kad dodjes niko te ne moze vratiti
ja zaista ne vidim nista pogresno u tome sto ce neko doci u papucama u skolu, stavise nije mi normalno da se od nas ocekuje da na 35 stepeni dolazimo u patikama, tu je tek besmisao na vrhuncu...
Kod mene u odeljenju zaista vecina ljudi dolazi 'nepristojno' obucena, mi devojke ponekad uzmemo marame pa se pokrijemo kod nadrndanih baba na casovima (takve su mozda jedna ili dve), ostalima ne smeta...
ebg desi se i najsavrsenijem obrazovnom sistemu da koji put omane![]()
Не причамо о сукњама нормалне дужине, причамо о мајицама на бретеле, шорцевима и папучама!
Чуди ме да никако не схваташ поређење него се хваташ за ефемерене ствари...
Поента је у томе да се (понављам чини ми се већ трећи пут...) људи облаче не само у складу са метеоролошким приликама него и у скаду са ситуацијом у којој се налазе!
Не иде се на свадбу у тренерци, не иде се на сахрану у шорцу, не иде се у школу голог пупка, не иде се у дисктотеку у шлафроку и патофнама! Постоје нека друштвена правила која се усвајају социјализацијом!
И то се усваја домаћим васпитањем још у дечијем добу....или би бар требало...![]()