DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
Zar ne treba to da odstoji preko noci potopljeno u vodi da bi omeksale? I kako mislis "prosusim u rerni"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zene, je l' jede neka od vas ovsene i razane pahuljice i kako ih sprema?![]()
Extra su mi rešile problem sa opstipacijom... 
Koliko ih kuvas i koliko mleka u odnosu na pahuljice?![]()

Odnedavno sam pocela mnogo kvalitetnije da se hranim, raznovrsnije, Trudim se da zadovoljim tu neku dnevnu dozu svega sto je potrebno organizmu. Naravno s vremena na vreme se desi da ne znam gde mi je glava od obaveza, pa pojedem ono sto mi se prvo nadje pod rukom![]()
Takođe, ali na vegetarijanskoj bazi i super se osećam.
Nego - jeste znali da su Vegeta, Zacin C, Kulinat i slicno zivi otrov. Puni su kancerogenog natrijum glutaminata (25 %), o soli da i ne govorim. Ja kupila celerovu so umesto tog sranja i kalijumovu so (manji procenat natrijuma).
nikada nisam ni shvatala poentu tih zacina - iseckam sveze povrce i to bi bilo to.Ja sam od starijih kupio fore..maslinovo je zdravlje..ali ako se na njemu przi ono gubi ta svojstva i verovatno postaje stetno na visokim temperaturama..inace je duplo skuplje od kikiriki ulja pa mi je to jos 1 razlog koristiti ga samo za salate..marinade..ribu..ako nesto od mesa pravim to iskljucivo stavim na suv teflon i tek kanem par kapi maslinovog pred kraj..bude socnije i pusti sok.![]()
Moja prijateljica kaze da je susamovo ulje jos bolje, mada je skupo, ali ona samo cetkicom namaze teflon.

Moja prijateljica kaze da je laneno ulje jos bolje, mada je skupo, ali ona samo cetkicom namaze teflon.