- Poruka
- 21.848
jos da je cela moja de bi mi bio kraj
a ne samo bijedni penthaus od 170 kvadrata hihihihihihihi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos da je cela moja de bi mi bio kraj
Evo dacu vam jedan zanimljiv sajt gde cete nauciti da se hranite zdravo za ceo zivot,posto vidim da je ovde dozvoljena razmena linkova
http://istineilaziohrani.blogspot.com/
Ljudi izbacite soju i sojine proizvode iz ishrane,80 posto na svetu je gmo,nema vise zdrave soje kao ranije,sad je sve zatrovano.Bolje pijte obicno mleko a vegani i vegetarijanci mogu da piju bademovo jednako je ukusno a neuporedivo bolje i zdravije
Ej zdravo svima,ono sto sam ja ukapirao je da je jako bitno da imamo dorucak u prvih sat vremena,kao i da taj dorucak bude izbalansiran maksimalno moguce,ja se trudim da ima i manje kalorija a vise proteina,recimo belanca,crni hleb,jogurt i neka salata![]()
A sta predlazete za veceru? Ili da se preskoci?

::sirova riba ili sirovo meso ne spadaju u zivu hranu....kako mogu mrtve lesine da budu ziva hrana?
..cim ubijete zivotinju,meso pocne vec da truli...mikrobi i bacili pocinju svoj rad...to je kod ribe narocito izrazeno...
..ziva hrana je samo sveze voce i povrce....i nista vise...i to je jedino isprvna ishrana za nas organizam...!!!!
a sto se vode tice...naravno da je jako bitan faktor...cak vazniji od hrane... a narocito destilovana voda ...destilisana voda ispira minerale iz vašeg organizma - one minerale koje organizam ne može da koristi i koji se samo talože uzrokujući brojne poremećaje. Minerale koji su integrisani u rad organizma ne ispira. Organizam inače za svoj rad koristi destilisanu vodu - dajte mu je da se ne muči destilujući sam vodu od mnoštva nečistoća i minerala - koje inače uzimate kroz hranu. Organizmu je potrebna samo voda - kao čista voda.
...postoji jedan jedini model destilatora ,koji pravi 100% cistu vodu..Waterwise 9000..ukucajte u googlei infomisi te se...kosta oko 350-400€..ali sigurno isplativije ako uzmete u obzir da vec obican filter kosta 250€
pa ja bih te rado pojeo ti si prava mangulica medj biljkama::
Dodjem ovde da vidim koliko godina ima od kad sam sirovi vegan...kad pre prodje 5 godina??...ovde vidim nije se nista promenilo...slabo ste napredovali na polju ishrane...a to povlaci i ostalo sa sobom...npr ko jede zivotinje ,pusi pije ....onemogucen mu je duhovni razvoj...uh mrzi me da se hvalim...al napredovao sam u svakom pogledeu...i sto se tice pravilne ishrane...mnogo...sve ove godine sam ucio o tome ...ako imate pitanja o pravilnoj ishrani rado cu odgovoriti...

uh a to je nesto ? tih 12 jadnica ...jel to neki uspeh?..pa ajd da se pohvalim...nekako kad vratim film pored svih uspeha zadnjih godina mogu reci da se meni najvise svidja to sto sam sirovi vegan i sto u velikoj meri svoju hranu sam proizvodim u skoro nemogucim uslovima...vegan je nesto mnogooo vise od ishrane...al o tom drugom prilikom..dakle podmladio sam se..izgledam sasvim drugacije...bavim se sportom redovno...12-15 sati nedeljno potrosim na sport...duhovno sam napredovao ....u srbiji je bio moj intervju sa sve slikama u jednim mesecnim novinama..po pitanju zdravog i uspesnog zivota..vlasnik sam firme koja konstatno dobro radi,...i sam svoj gazda dug niz godina...radim iskljucivo sta ja hocu....sto se devojaka i zena tice ..ne zelim da se hvalim...al da nisam ozenjen verovatno bih se ozenio sa 26 godina mladjom devojkom koja me opsedala zadnje dve godine...ti tvojih 12 trofeja june,samo su ti pomogli da ti poraste ego...a ego je najveci covekov neprijatelj...ma daj...to ti je gubljenje vremena...i zatupljivanje...rad na sebi samo!!!