a sad najozbiljnije...tesko mi je da sa vama diskutujem....vi sve pokusavate da objasnite svojim razumom....a razumom se ne moze pojmiti istina o ovome svetu...razum je okov za ljude....razum=lanac za vezivanje stoke za jasle..ja govorim sa aspekta svesti,zato vam to sve izgleda nerazumnjivo...То није ништа. Ја знам из проверених избора да је деда Метузалем живео 800 година, а Марко Краљевић 300....а пио је вина и јео дебела меса овнујскога!
Ај сад озбиљно, а шта ти замишљаш - шта то значи ''умрети од старости''? У чему се огледа старост?![]()
..npr ovo za egipcane....vase merilo i znanje potice iz filma koji je sniman u 20-tom veku...da cuda ...kako bre nisu jeli zitarice kad na filmu imaju pejsazi sa zitaricama?ili na filmu jedu hleb..
...zaista smesno....u vise knjiga sam citao bas to,da su egipcasni ziveli dosta duze bas zbog toga sto nisu jeli zitarice...mogu ako hocete da navedem autore knjiga ili da citiram pojedine delove......inace previse vremena sam izgubio ovde ...ionako zadnjih godina dolazim samo zato da pratim ovu temu..
http://forum.krstarica.com/threads/138414
..tema mi je simpaticna.....vezana za prvi stepenik budjenja svesti....kastanedu sam citao pre 25godina...
a za one koji se pozivaju na skolu/fakultet..kao tamo se uci apsolutna istina...imali predmet i to...
..isto mi je zabavno....a da ja vas pitam nesto ko pravi skolski program ? i ko odlucuje sta ce da se uci a sta ne..? znate li....ili jeste li se ikad zapitali..mislim ima u skolama i prakticnih stvari...ali ima i previse sarenih laza......javicu se kad budem imao opet vremena...hranite se zdravo!!

nema lepseg od vocnih salata