PRAVI SRBIN

Pravi Srbin je onaj koji ode u rat bez velike parade kad treba da brani svoj narod .Isto tako se i vrati ,ako prezivi i nastavi se baviti
svojim poslom , ne trazeci nikakve privilegije .Pravi Srbin je onaj koji ne proziva one koji su se sakrili u podrum jer zna da nemaju
svi njegovu hrabrost .Pravi Srbin je onaj koga ni ne primjecujemo , jer on nikada nece za sebe reci da je pravi ili veliki Srbin .
Pravi Srbin je onaj koji nikada nece uvrijediti komsiju zato sto je on druge vjere , nacije ili politickog opredeljenja .Pravi Srbin u
svakom ratu strada .Pravog Srbina fukare, galamdzije , kukavice i lopovi ne vole jer svojim postojanjem pokazuje kakvi su oni .
Pravog Srbina cijeni svaki pravi Madjar , Hrvat , Slovak i svaki pravi covjek . Ostali nisu bitni .

Da objasnim. Nemam ništa protiv njih, neka rade šta hoće, ali im nešto nebi išao na mitinge.
Pusti, pridje ti sledja i eto belaja.
Naj fora: Ispod grafita u BG: ****** ...em vam sestre,
oni dopisali: I mi tebu brata.

Pravi ljudi prepoznaju prave vrednosti.
Prave vrednosti večno opstaju.

ok.png

Ovo isto važi i za pravog hrvata, slovenca, bosanca, albanca mažara čeha slovaka nemca, italijana, ...kineza, arapina, indijanca, bantu aborižina
Zašto je onda samo pravi Srbin?
Zašto jednostavno nije pravi čovek?

Tacno tako , vazi za sve prave ljude bez obzira na nacionalnu pripadnost .Poenta je u tome da razni nacionalisti shvate da trebaju biti
pravi ljudi da bi ih cijenili pripadnici njihovog i drugih naroda .Samo busanje u nacionalna prsa je cist kretenizam .

Isto je i za vernike.
Pravi vernik voli svoju veru,
ali poštuje tudje vere.
Svaki pravi vernik je dobar.
Čak i muslimani, ako zanemarimu ektremne mudžahedine.
Bogat musliman za Kurban bakram kolje najvećeg ovna
kojeg može da kupi i meso deli sirotinji po komšiluku, svih vera.

Pa nemaš predstavu koliko su se šiptarčad po
komšiluku radovala kad bi im dao poneko uskršnje jaje.

I nije vic.
Jedna ženina koleginica, muslimanka,
redovno farba jaja.
Iznervirala se.
Kad druga deca imaju farbana jaja, farbaću i ja.
Meni baš simpatično.

Back