Pravi razlog zašto je Kontramiting vlasti protiv omladine 12. aprila

Svi znamo da vlast ni na koji način nikada nece moći da ponovi 15. mart u Beogradu. Ti ljudi, koje bi oni doveli čak i uz ozbiljna novčana sredstva, jednostavno, ne postoje.

Pogledajte prilog 1711927

Pravi razlog je taj što se na taj dan održava večiti derbi. Glavna manifestacija počinje u 19 časova u subotu, oko sat vremena nakon svršetka večitog derbija, koji je vrlo misteriozno pomeren za 16 časova (tekma se ne održava uobičajeno baš toliko rano).

Ideja je da se iskoristi masa od ljudi za utakmicu, koja će posle da se šeta po gradu i eventualno dovuče do Slavije. Deonici bi snimili veliki broj ljudi i na taj način stvorili privid velike masovnosti, zato što će skoro 50 hiljada ljudi biti u Beogradu povodom utakmice.

P. S. Posto su tuče u takvim momentima gotovo redovna pojava, a sada će biti i dosta ljudi u Beogradu iz drugih razloga, tuče navijača biće odlična prikaza da pristalice vlasti imaju i pokriće za izvesne akcije nasilja koje bi organizovali plaćeni huligani (ukoliko tako nečeg bude bilo, a postoje glasine o tome da se takve stvari već pripremaju).
Nije to kontramiting protiv omladine, nego niko nema monopol na mitinge.

Nije kontramiting, Vucic cesto pravi svoje mitinge a do sada nije mogao. Pa dokle da ne moze, dokle da se povlaci?

Jel' taj javni prostor samo za jedne?

Hahaha da da baš se povlači , od početka godine bio je 180 puta na kanalima sa nacionalnom frenkvencijom, ono ne silazi iz javnog prostora, ljudima više iz frižidera iskače, na koji kog kanal prebace eto im ga on , a mislim šta bi tek bilo da se ne povlači, mislim kamo lepe sreće da se psiho malo povuče i da malo narod odmori od njega. 🤮

Hahaha da da baš se povlači , od početka godine bio je 180 puta na kanalima sa nacionalnom frenkvencijom, ono ne silazi iz javnog prostora, ljudima više iz frižidera iskače, na koji kog kanal prebace eto im ga on , a mislim šta bi tek bilo da se ne povlači, mislim kamo lepe sreće da se psiho malo povuče i da malo narod odmori od njega. 🤮
Sam si "psiho". Imas 100 kanala pa okreni daljinski na drugi kanal.

Na stranu sto sam mislila na ulice, ne na TV, a od vasih lazljivih tvitova se na internetu ne moze ziveti, mnogo vise nego od predsenika na TV, kome je i mesto uoostalom tamo.

Nije kontramiting, Vucic cesto pravi svoje mitinge a do sada nije mogao. Pa dokle da ne moze, dokle da se povlaci?

Jel' taj javni prostor samo za jedne?

Ne, ne pravi ih često. Godine 2019. ispred parlamenta sa Borom Čorbom...to je bio isto kontramiting. Isto kao i maja 2023. godine.

Jako su retki i sve su kontramitinzi.

Ne, ne pravi ih često. Godine 2019. ispred parlamenta sa Borom Čorbom...to je bio isto kontramiting. Isto kao i maja 2023. godine.

Jako su retki i sve su kontramitinzi.
Pa nije tacno, on u svakom gradu ima uvek ozbiljan miting tj. sa ozbiljnim brojem ljudi.

To sto se pre toga desavaju neki mitinzi ili protesti ne znaci da je to kontramiting, narocito sto su uvek manji po brojnosti bili od njegovih.

Sada tesko da ce se dostici ta cifra kao na protestu od 15. 3., ali to i nije cilj, vec da se normalizuje Srbija, da krene da radi i da se prestane sa nezakonitostima svake vrste.

Back