Pravi muškarac

Kada biste vi dragi M još umeli i razumski jednostavno i suvislo pojasniti što želite spočitnuti u citiranom postu,
možda bismo i mogli ukrstiti koplja i sukobiti mišljenje.Ali obzirom sam ja uboga djevojčica,nesvjesna svoje *nesvijesti*,to ću ovog
puta preskočiti poriv da vas smjestim tamo gdje pripadate.Ostanite zaljubljeni u svoju veličinu ili neku drugu mjeru i uživajte u ostatku večeri.
Srdačno Ž

Ne trudi se da shvatis MU koji je iracionalan.
Imas i koristi svoju intuiciju, predikciju i prekogniciju..., pusti da plovi tvoja mala Z. barka po M.moru.

Nemam ja sta da ukrstam sa tobom tamo neka ratna koplja.
Na kraju bi trebalo lepo daznaš : da ti draga Ž. ljubavno koplje ili strelicu nemaš i bićeš probodena, jer to je tvoja čežnja svih tvojih najvećih radosti, sreće, suza i bolova.

Unapred prihvatam svu kritiku na moj princip arogancije, prepotentosti i preizraženosti kako telesne, tako i duhovne.
Veliki poz.
Ja i moje Jastvo

Poslednja izmena:
Koliko razlicitih odgovora ! :)

Sad znam jos manje sta je " pravi muskarac", ali je on ocigledno upravo ono sto svaka od nas licno projektuje.

Tačno. Niko ne zna. Pojam pravi M. ili Ž. je nadtranscendentan pojam. Ali, nije pseudopojam.
Čini ti se da je "stvar" subjektivna. Postoji pravilo projekcije, ali začinjeno subjektivizmom.

;)

children32.gif

Ova tema kao da je istureni deo teme o muškom šovinizmu. :lol:

:hahaha:
Ja to edukativno malo ovim dokonim devojčicama što ne čitaju originalnu literaturu. :eek:

...muskarac koji ne trazi , ne sanja, ne kritikuje i sugerise...muskarac koji gleda prema unutra i zene ne vidi nego osjeca...muskarac koji zavoli a ne zna sta mu se desilo i sta mu se najvise svidja kod njegove ljpse i jace polovine...kad ga pitaju koje mu se vise svidjaju 'crnke' ili 'plavuse' ...on tek tada pocne razmisljati ...muskarac koji vodi racuna o sebi da bi bio spreman voditi racuna o drugoj strani...muskarac koji je spreman uraditi i nemoguce bez zadatka ili obaveze...

...i jos puno toga treba muskarcu jer ledja muskarca nijesu da nosi drvlje i kamenje, ledja su mu da su uvijek spremna ,- nositi i podnositi...

P.S.
- volio bih takav biti a bilo je na-mahove...bilo.....

- tako misli, faraonn Tumnopoteh...

Na kraju bi trebalo lepo da znaš: da ti draga Ž. ljubavno koplje ili strelicu nemaš i bićeš probodena, jer to je tvoja čežnja svih tvojih najvećih radosti, sreće, suza i bolova.

A ta koplja i strele su vam nešto mnogo tupa! Udare u sisu i padnu dole. Ni kožu da probiju, a ne do srca da stignu. :lol:
Zaoštrite to malo. :heart:

...muskarac koji ne trazi , ne sanja, ne kritikuje i sugerise...muskarac koji gleda prema unutra i zene ne vidi nego osjeca...muskarac koji zavoli a ne zna sta mu se desilo i sta mu se najvise svidja kod njegove ljpse i jace polovine...kad ga pitaju koje mu se vise svidjaju 'crnke' ili 'plavuse' ...on tek tada pocne razmisljati ...muskarac koji vodi racuna o sebi da bi bio spreman voditi racuna o drugoj strani...muskarac koji je spreman uraditi i nemoguce bez zadatka ili obaveze...

...i jos puno toga treba muskarcu jer ledja muskarca nijesu da nosi drvlje i kamenje, ledja su mu da su uvijek spremna ,- nositi i podnositi...

P.S.
- volio bih takav biti a bilo je na-mahove...bilo.....

- tako misli, faraonn Tumnopoteh...

Treba da traži..treba da sanja...a ne mora baš da kritikuje..:mrgreen:..

Muškarcu se obično svidjaju one suprotne njegovoj "pravoj" polovini..pa tako, ako
pored sebe ima plavušu rado bi probao jednu malu garavu...:lol:..i obrnuto..:cool:

Lepo misli faraonn Tumnopoteh...:)

Poslednja izmena:
Ne trudi se da shvatis MU koji je iracionalan.
Imas i koristi svoju intuiciju, predikciju i prekogniciju..., pusti da plovi tvoja mala Z. barka po M.moru.

Na kraju bi trebalo lepo daznaš : da ti draga Ž. ljubavno koplje ili strelicu nemaš i bićeš probodena, jer to je tvoja čežnja svih tvojih najvećih radosti, sreće, suza i bolova.

Unapred prihvatam svu kritiku na moj princip arogancije, prepotentosti i preizraženosti kako telesne, tako i duhovne.
Veliki poz.
Ja i moje Jastvo

Koliko god da se trudila,zaista ne mogu shvatiti MU iracionalnost u konkretnom slučaju. :lol:

u konkretnom slučaju, draga moja, možeš samo da se češeš :mrgreen: po glavi... uostalom kao i u svemu treba ti trening, u pitanju je veština koju naslućuješ ...a, za To tebi treba "Pravi" trener ... :hahaha:

(joj... sada stvarno bežim....)

E pa dragi "strucni",zaista iskustveno zboris ,ako je tvoja strucnost utvrdila da samo cesagije i treneri mogu biti oni PRAVI,onda ti verovatno strucnost omanjuje pa moras da stalno treniras a usput i sugerises svoj proto-tip:zcepanje::zcepanje:

E pa dragi "strucni",zaista iskustveno zboris ,ako je tvoja strucnost utvrdila da samo cesagije i treneri mogu biti oni PRAVI,onda ti verovatno strucnost omanjuje pa moras da stalno treniras a usput i sugerises svoj proto-tip:zcepanje::zcepanje:

Jaooo...Sram te bilo... :zper:
ja ne mislim na ovoj temi o "tome" kao Ti... ;)

Ja sam mislio na treniranje ŽU.
(čitaj pažljivo da se ne blamiraš)

Jaooo...Sram te bilo... :zper:
ja ne mislim na ovoj temi o "tome" kao Ti... ;)

Ja sam mislio na treniranje ŽU.
(čitaj pažljivo da se ne blamiraš)

Ono sto si mislio ,kakiti,ne kakiti pitanje je bilo:zcepanje:,a sto se tice sta sam ja mislila,ma samo sam na to mislila,ma ti si genije,evo stidim se ,toliko, da mi i kosa pocrvenela-luce malo-:manikir:a i masnice mi porozile na kikicama.Nemoj mi svoje misli trpati u pamet,ne prima se! Tvrda zemlja, `:zcepanje::zcepanje::zcepanje: nis`ne nice:zcepanje:

Back