Pravi muskarac. Gde ga naci?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu da kazem da izgled ne igra ulogu. Ali sam se osetim uvredjenim i vremenom u kojem zivim gde ipak postoji struja, nauka, filozofija, i td. Sex je na zalost netaknuti primitivizam koji je izgleda i jedini ostao. Cak se i o ratovima prica uz nekakve konvencije i izbegavanju ubijanja drugih ljudi. A sto se sexa tice i te nove teorije koje bi, posto su nove i moderne, trebale na malo napredniji nacin da opisuju nastanak coveka. Ipak prica se kako su vanzemaljci sisli na Zemlju, i dopale im se zenske obline i parili se sa njima. Toliko o arogantnom podizanju sexualne privlacnosti i ocajanja muskarca pred time.
Zamisli da je 3010 godina, vec putujemo po kosmosu, istrazujemo i spustis se na nekakvu planetu sa zivotom na njoj. I pogledas tamo jedan blago napredniji oblik zivota. Recimo nekakva bica koja izgleda kao stonoge, imaju nekakvu ljusturu oko sebe koja upija metan umesto kiseonika. I primetis isto da se razlikuju po polovima. Jedan pol je razlicit time sto su prednje noge uvecanije, ljustura sija u mraku i intenzivnije mirise na propan ili butan. I ti organizmi ti kazu da je to zenka i da je prelepa. Da li bi bilo realno da tebe privuce takav stvor toliko da pozelis da je tucas i genetski modifikujes kako bi napravio nekakvog hibrida? Toliko o danasnjici i sexualnim maskama, a jos gore nazadnom vidjenju polova do te mere da jedan uzdizemo da ga cak i nekakvi bogovi sa neba zude za njim.

dobro bate sve te ja razumem ok ,nego da te pitam nesto, ta stonoga ako ima 100 nogu- to mu onda dodje da ona ima 50 piccki? i de to ima da se nadje???
zamisli 50 puta gubi nevinost, iskusna a nevina ou yeaaaaaa !!!!!!!

dobro bre zene, kako moze kompletno fejk osoba, od glave do pete da zahteva za sebe PRAVOG muskarca?
mesas babe i zabe
pravi muskarac je nesto sto ima najmanje veze sa njegovim izgledom
kada si opisivao fejk zene, opisivao si samo izgled
to jedno sa drugim nema dodirnih tacaka

a sta znaci zahteva pravog muskarca? od koga zahteva?
da li neko primorava jadne prave muskarce da se odazovu tim fejk vesticama?

- - - - - - - - - -

Istina...Pa svi to vide ali valjda precutno predju preko toga jer se protiv toga ne mozes boriti.
pa ne videh da se nesto mnogo bore, naprotiv, svaki ce pre da se zainteresuje za neku kao iz uvodnog posta i to mi je OK, nek bira ko sta voli, ali sto to ispade problem i atak na jadne muskarce, to ne razumem:neutral:

Poslednja izmena:
Od fejk ofarbanih nokata pa do ofarbane kose, nasminkanih usana, pocupanih obrva, depiliranih brkova, maskare, pudera, mirisa tela chiji nije njen, trikova sa dekolteima, laznih cica itd itd itd...
fejk opozitnog pola osoba zeli sebi pravog muskarca.

I sto je vise lazna toliko trazi pravog.

Kapiras kolega?

Jel lako padate na te stvari ili vidite prevaru odmah i za koliko sekundi?

ako vidim na njoj užasno ružne vještačke nokte(orlovske kandze),puder na licu,i gomilu ostale hemije,lažne brushaltere,onda mi ni na kraj pameti nije da nešto pokušam..:telefon:
takva seljankuša 99% sluša Dara Bubamaru :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back