Pravdanje hrvatima - od rata preko sporta do Evrovizije...

ma Hrvati su chudo , njihova zvanichna politika nije anti-srpska ali njihovi mediji izrazito jesu , velichaju taj domovinski rat , i njihove junake i ... pa Srbi su jednom (nadam se manjem) delu Hrvata oduvek bili i uvek ce biti trn u oku , jednostavno nas ima vishe , bitniji smo narod , dozhivljavaju nas kao svoje rivale u svemu ... ali moram da vam skrenem pazhnju da bi takvih pakosnih reakcija bilo i kod nas da je kojim sluchajem Hrvatska pobedila , jbg , idiota uvek ima ... samo se nadam da ako pobedi Hrvatska sledece godine , da cemo se pokazati kao pravi ljudi i da cemo im sportski chestitati na tome a da ce broj zavisnih imbecila ovde biti mnogo manji nego shto je sad kod pomenutih dragih nam komshija , chisto da im pokazhemo da smo i u tome bolji od njih
p.s. Evrovizija jeste krsh od festivala , to stoji.

Atreid:
Zasto lazes?

Riva - Rock me baby, Eurovision 1989 WINNER,

Inace, Evrovizija je sranje, a sranje su i oni koji to jos ozbiljno i shvataju...
Tada za tvoju informaciju,nije nastupala Hrvatska nego Jugoslavija,jeste da je grupa bila valjda iz Zadra ali to mu dodje ko shto oni nama prebacuju da se kitimo zajednichkim perijem u sportu shto se tiche medalja osvojenih poid SFRJ.

SerbiaUnited:
Zašto se pravdamo i izvinjavamo hrvatima za naše greške
ali i za naše USPEHE.

da li smo toliki dušebrižnici ili su oni toliko ozlojeđeni i uvređeni pa moramo da ih ... po ... iz ne znam kog razloga.

Počelo je od Balaševića, nastavilo se preko Tadića a završava se sa Čankom koji toliko hvali hrvate zbog Evrovizije (ne samo on, više je pažnje na nekim televizijama posvećeno hrvatskim glasovima nego pobedi Marije).

Da je bilo suprotno ni 1% ne bi posvetili srpksim glasovima (pa bilo ih je i ranije recimo Seve - Štikla je dobila čini mi se od Srbije isto 12 ili 10 poena)...

JAO KOLIKO TEMA O HRVATSKOJ

jel to možda radikali reklamiraju Hrvatsku po srpskom forumu za nadolazeću turističku sezonu? :lol: :lol: :lol:

Enfroz2891.:
Tema o hrvatskoj i Hrvatima uopshte nije bilo na ovom 4umu dok se niste pojavili ti i tovji drugari da nam objashnjavate teorije"mirnog preseljenja",
A sad Kira to koristi za kao neku "nashu opsesiju".

totalna laž

rollaj pa vidi

ja sam upravo zbog toga se i registrirao na ovom forumu jer sam viddio toliko laži i licemjerja da sam trebao reagirati...

e dok se sjetim one teme:
Hrvati vs Slovenci prošle godine u 9mj.

tada sam se uključio jer nisam prosto mogao vjerovati koliko ste zli da otvarate teme gdje se smijete i izrugavate iz hrvatsko-slovenskih problema oko granice

pa ste postavljali slike kako ćete Hrvatsku pdjeliti sa Slovenijom na pola...pa razno razni nazivi

a kad sam se ja registrirao i uključio počela općenarodna pljuvačina po meni...

@Tokyo,

Mozda je periodichno na mali milion tema bila i jedna o hrvatima...ko i o bilo kom drugom narodu okruzenja ako je neki aktuelni politichki problem pitanju.Poenta je da hrvati nas ne zanimaju vecinski i da ovde do skoro nije maltene svaka druga tema bila njima posvecena dok se tvoja druzinica nije pojavila.Taj trend si ti ovde postavio prvi otvarajuci zilion glupavih tema o Hrvatima,a sad se pravish blesav.

Enfroz2891.:
@Tokyo,

Mozda je periodichno na mali milion tema bila i jedna o hrvatima...ko i o bilo kom drugom narodu okruzenja ako je neki aktuelni politichki problem pitanju.Poenta je da hrvati nas ne zanimaju vecinski i da ovde do skoro nije maltene svaka druga tema bila njima posvecena dok se tvoja druzinica nije pojavila.Taj trend si ti ovde postavio prvi otvarajuci zilion glupavih tema o Hrvatima,a sad se pravish blesav.

LAŽEŠ!

otvori moj profil i pogledaj naslove tema!!!

KAKO MOŽEŠ TAKO LAGATI!

Da li si ti ili nisi otvarao teme o tome kako"nije isti sluchaj Krajine i Kosova"pa tvoj ujka drugar Mala Kosava neshto o tome kako su"Bljesak&Oluja profesionalno sprovedene akcije i narod se sam mirno povukao ..."pa onda razne provokacija-teme o Srbiji da smo "siromashni,glupi,zatucani,zaostali...itd."pa onda ono vashe kolektivno kukumavchenje posle Bosanske presude kao"nema pravde u svetu!"....itd.,itd.,....
?
I ne seri vishe mame ti:lol:,pravish se nevinashce a chak si i jednom banovan zbog bezobraznosti.
Jedino shto se promenilo je da si se sad malo ali ponavljam malo upristojio da ne bi opet dobio ban.

Back