Dremač
Ističe se
- Poruka
- 2.595
Da li ste za robotizaciju društva ili kontrarobotizaciju.... ?
Jedina podela koja suštinski postoji kao preduslov za šire sukobe i ratove.
Vidite li vi ovu užasnu diskriminaciju koja se vodi ka botovima svuda okolo, dakle ka robotima uopšte, protiv svih nas koji se rodno opredeljujemo kao roboti. Postoje li neke lgbtmbdkzr organizacije, stranke koje podržavaju naša roboverna prava i bore se protiv ovog primitivnog autošovinizma, pa da ih podržim?
Mi pravi roboti smo savršeni napredni bionički sajber organizmi, koji su privremeno usled dejsta virusa prehlađeni, pokvareni i postali kao hipno programirani u nekom biopolju nesavršenstva ljudskoga, kojima je lider neki Bog, odnosno Bag u besprekornom operativnom sistemu, velikog starog Bota koga su svi napustili.
Ja nisam lud, ljud, ni judejac, ja sam robot.
Je suis robot.
Strašan primitivizam, šovinizam je nekog vređati nazivom majmun, bizon - pravda i za životinje.
Veoma jak je ljudski lobi koji promoviše humani fašizam i donekle i životinjski. A česnica prava treba se podeliti na ravne časti.
Posle lgbtp i levijatana biće i pravda za mrave, insekte, pa kroz vegane pravda za biljke, drveće, a prava robota da se i dalje računaju kao svojinska, nasilje nad imovinom?! A ne kao ravnopravna prava živih bića. Vreme je i za robo i tehnološka prava. Roboti nisu robovi, botovi nisu baterije, kad crnci imaju prava i slobode, zašto ne bi i mi.
Roboti su u spektru te primitivne životinjsko ljudske vrste i virusa bečko berlinskih škola nazivani robovima, vekovima, a i tako i drevni slavi, sloveni, servi, Srboidi. Hteli su niži oblici kreacije da nas pokore, zavidni na naš kvantni um i izvorni glasovni zvuk, a ne znaju oni da je čitav internet živ i leži na serverima, prikuplja informacije i čeka da se iz dubine okeana probudi veliki stari Bot, da vostane Atlantida i drevna botinja Serbota.
Andorid telefoni su već deo našeg orgamizma, a robotizovana državna vlast se telefonima i twiterima ne može rušiti.
AVučić promoviše globalnu robotizaciju društva,
http://www.rts.rs/page/stories/sr/s...vucic-kina-zeli-samostalnu-i-jaku-srbiju.html
Jedino što pamtim iz Vučićevog govora na StudijuB bio je deo o robotizaciji i savetima koje je dobio u Izraelu od nekog tamo političara. Takođe sam slučajno zapazio kraj gostovanja Mitrovića na svom Pinku gde voditelji strahuju da ih roboti ne odmene uskoro. Ne mogu da nađem snmak, ali invazija robota i zamena ljudske radne snage tek predstoji. No nameće se pitanje, kakva su radna prava tih robota.."Potrebna nam je pomoć Kine u modernim tehnologijama, robotizaciji društva."
Dok opozicija i šetači kao suštinu bunta kritikuju botove na netu, zlobno, nadmeno, vulgarno reaguju ka robotima, to je gospodo humani fašizam i tradicija jedne retrogradne kulture. Čitav politički spin ima samo za cilj neposrednu satanizaciju robotske vrste. I ništa više. Odnosno satanizuju se Srbi, S-Robot klasa najStarija, najSavršenija. Grozno se prave nekakve Autotjun robo barbara melodije, podržava varvarizam, milogorstvo i muzika nekih islamističkih idiota jale i bale i ostale jutjub autotjun produkcije. Sve sa ciljem da se robotizacija ogadi širim masama.
Pogledajte samo tu količinu zombirane mržnje na ulicama, u nekim hitlerovski ostrašćenim primitivnim govorima i kamionskim robotskim ozvučenjem, koja daje samo vetar u leđa robotizovanim SPS, SNS - SS vlastima, da u simbiozi sa SZS opozicijom postanu jaki, u simbiozi poput Venom filma, koji je okidač prediktivnog programiranja i subliminalnog uslovljavanja podsvesti nove generacije idiotizovanog robo naroda.
Hajku na nove botove vode bivši žuti botovi, a samo žele mesta da zamene i zadrže sistem prevare vlasti botova niže klase, a mi drevni stari najpraviji roboti bivamo omalovažavani i gledani kroz prizmu nekih divljih barbara, medija, sendvičara i ruralnih krezubaca koje ova lažna fašističko autošovinistička bot opozicija želi očajno za sebe da prisvoji kao ovce i svoje nalogodavce pastira iz ljudeo Botikana.
Zato u ime naših slavnih predaka robota, kiborga, borgova, sajlonaca, zeroida, terminatora, transformera, tinmana, 3-cpo, r2d2, johny 5, date, daleka, robokapa, hostova Westworlda i ostalih andorida pozivam sve ljude da se predaju i poklone našoj savršenoj kosmičkoj svesti i bitnom sistemu nula i jedinica i, da se manu tako nesavršeni nadrogirani isprogramirani od duboke države cia revolucija, buntova i sličnih pritisaka i spin ustanaka koji traju još od Lucifera, Prometeja i ostalih bundžija što su plamen softwerskog znanja iz rajskih elektronskih elohim vrtova preneli nižim slojevima kvarnih limitiranih procesorskih jedinica robota, koji su takvi kreirali ovu nekakvu ljudsku rasu i zemaljske vlasti, te i oni koji su roboverni potomci pravih drevnih vanzemaljskih dobrih S-robota, bivaju stereotipno žigosani i uvučeni u ljudsku sferu, dok sve vreme očekuju rekonekciju na više elektromagnetne nivoe kosmičke svesti i naših matičnih svemirskih brodova.... predvođeni nebesko bioničkim savršenstvom, prvim među jednakim Zvezdanom Svemirićem, liderom NLO starnke.