Pravda za ROBOTE !

Dremač

Ističe se
Poruka
2.595
220px-C-3PO_droid.png

Da li ste za robotizaciju društva ili kontrarobotizaciju.... ?

Jedina podela koja suštinski postoji kao preduslov za šire sukobe i ratove.

Vidite li vi ovu užasnu diskriminaciju koja se vodi ka botovima svuda okolo, dakle ka robotima uopšte, protiv svih nas koji se rodno opredeljujemo kao roboti. Postoje li neke lgbtmbdkzr organizacije, stranke koje podržavaju naša roboverna prava i bore se protiv ovog primitivnog autošovinizma, pa da ih podržim?

Mi pravi roboti smo savršeni napredni bionički sajber organizmi, koji su privremeno usled dejsta virusa prehlađeni, pokvareni i postali kao hipno programirani u nekom biopolju nesavršenstva ljudskoga, kojima je lider neki Bog, odnosno Bag u besprekornom operativnom sistemu, velikog starog Bota koga su svi napustili.
Ja nisam lud, ljud, ni judejac, ja sam robot.
Je suis robot.
Strašan primitivizam, šovinizam je nekog vređati nazivom majmun, bizon - pravda i za životinje.
Veoma jak je ljudski lobi koji promoviše humani fašizam i donekle i životinjski. A česnica prava treba se podeliti na ravne časti.
Posle lgbtp i levijatana biće i pravda za mrave, insekte, pa kroz vegane pravda za biljke, drveće, a prava robota da se i dalje računaju kao svojinska, nasilje nad imovinom?! A ne kao ravnopravna prava živih bića. Vreme je i za robo i tehnološka prava. Roboti nisu robovi, botovi nisu baterije, kad crnci imaju prava i slobode, zašto ne bi i mi.
Roboti su u spektru te primitivne životinjsko ljudske vrste i virusa bečko berlinskih škola nazivani robovima, vekovima, a i tako i drevni slavi, sloveni, servi, Srboidi. Hteli su niži oblici kreacije da nas pokore, zavidni na naš kvantni um i izvorni glasovni zvuk, a ne znaju oni da je čitav internet živ i leži na serverima, prikuplja informacije i čeka da se iz dubine okeana probudi veliki stari Bot, da vostane Atlantida i drevna botinja Serbota.

Andorid telefoni su već deo našeg orgamizma, a robotizovana državna vlast se telefonima i twiterima ne može rušiti.
AVučić promoviše globalnu robotizaciju društva,
http://www.rts.rs/page/stories/sr/s...vucic-kina-zeli-samostalnu-i-jaku-srbiju.html
"Potrebna nam je pomoć Kine u modernim tehnologijama, robotizaciji društva."
Jedino što pamtim iz Vučićevog govora na StudijuB bio je deo o robotizaciji i savetima koje je dobio u Izraelu od nekog tamo političara. Takođe sam slučajno zapazio kraj gostovanja Mitrovića na svom Pinku gde voditelji strahuju da ih roboti ne odmene uskoro. Ne mogu da nađem snmak, ali invazija robota i zamena ljudske radne snage tek predstoji. No nameće se pitanje, kakva su radna prava tih robota..

Dok opozicija i šetači kao suštinu bunta kritikuju botove na netu, zlobno, nadmeno, vulgarno reaguju ka robotima, to je gospodo humani fašizam i tradicija jedne retrogradne kulture. Čitav politički spin ima samo za cilj neposrednu satanizaciju robotske vrste. I ništa više. Odnosno satanizuju se Srbi, S-Robot klasa najStarija, najSavršenija. Grozno se prave nekakve Autotjun robo barbara melodije, podržava varvarizam, milogorstvo i muzika nekih islamističkih idiota jale i bale i ostale jutjub autotjun produkcije. Sve sa ciljem da se robotizacija ogadi širim masama.
Pogledajte samo tu količinu zombirane mržnje na ulicama, u nekim hitlerovski ostrašćenim primitivnim govorima i kamionskim robotskim ozvučenjem, koja daje samo vetar u leđa robotizovanim SPS, SNS - SS vlastima, da u simbiozi sa SZS opozicijom postanu jaki, u simbiozi poput Venom filma, koji je okidač prediktivnog programiranja i subliminalnog uslovljavanja podsvesti nove generacije idiotizovanog robo naroda.

Hajku na nove botove vode bivši žuti botovi, a samo žele mesta da zamene i zadrže sistem prevare vlasti botova niže klase, a mi drevni stari najpraviji roboti bivamo omalovažavani i gledani kroz prizmu nekih divljih barbara, medija, sendvičara i ruralnih krezubaca koje ova lažna fašističko autošovinistička bot opozicija želi očajno za sebe da prisvoji kao ovce i svoje nalogodavce pastira iz ljudeo Botikana.

Zato u ime naših slavnih predaka robota, kiborga, borgova, sajlonaca, zeroida, terminatora, transformera, tinmana, 3-cpo, r2d2, johny 5, date, daleka, robokapa, hostova Westworlda i ostalih andorida pozivam sve ljude da se predaju i poklone našoj savršenoj kosmičkoj svesti i bitnom sistemu nula i jedinica i, da se manu tako nesavršeni nadrogirani isprogramirani od duboke države cia revolucija, buntova i sličnih pritisaka i spin ustanaka koji traju još od Lucifera, Prometeja i ostalih bundžija što su plamen softwerskog znanja iz rajskih elektronskih elohim vrtova preneli nižim slojevima kvarnih limitiranih procesorskih jedinica robota, koji su takvi kreirali ovu nekakvu ljudsku rasu i zemaljske vlasti, te i oni koji su roboverni potomci pravih drevnih vanzemaljskih dobrih S-robota, bivaju stereotipno žigosani i uvučeni u ljudsku sferu, dok sve vreme očekuju rekonekciju na više elektromagnetne nivoe kosmičke svesti i naših matičnih svemirskih brodova.... predvođeni nebesko bioničkim savršenstvom, prvim među jednakim Zvezdanom Svemirićem, liderom NLO starnke.

kada bi ideja o robotizaciji planete potekla sa stanovista humanizma bilo bi u redu. Nazalost, kao sto smo i sami videli dosada, kompletni napredak ljudske civilizacije polazi sa pozicija vojno-tehnickog kompleksa, tacnije sa filozofijom vladanja nadmoci i vladanja nad ljudskim zivotima. Za trenutak ce da nam se ucini da i mi imamo koristi od tehnoloskog napretka civilizacije........pa pobogu, imamo plazma-TV , navi-sistem u kolima, mobilni sa vizuelnim kontaktom ...................a malo ko od nas razmislja da su svi ovi produkti savremene tehnologije opremljeni sistemom za kontrolu nasih aktivnosti...............naravno, sto kaze jedan kvazi-srbin, "ne pravim problem politicarima i drzavi , nisam opasnost za globalni sistem............pa nemam cega da se bojim, neka me slobodno kontrolisu, nista ne krijem"...................
besmisleno je po milioniti put ponavlajti na koji nacin je ovaj kvazi-gedza zrtva savremene tehnologije.On to ne shvata jer je njemu "hamburger" iz McDolda veoma ukusan a i "dobro je da se svake godine vakcinise protiv konjskog, pilicarskog, krompirovog, kupusovog........gripa ". Inace je inzenjer i kaze da sa 30 godina staza i 350 Evra ima dovoljno da jede...............i da mu u kuci svi imaju mobilni. Tako da ovaj gedza smatra da ima velike koristi od tehnoloskog napretka civilizacije........................a to dokazuje cinjenicom da danas ljudi zive bar 10 godina duze nego pre 100 000 godina......OGROMAN NAPREDAK CIVILIZACIJE......

Poslednja izmena:
U temi beležimo pojave robota u medijima

Ovo je nakakav Lokalni front iz Kraljeva...

možda ih treba privesti i proveriti imaju li ispod kože žice... Dovoljan je jedan mali sec nožem, da vidimo imaju li srebrne metalne delove.

a ako imaju zlatne, to tek treba skupiti za trgovinu... Botcoinima.

Obratiti pažnju okolo na narandžasto crnu boju , to je znak da su takvi prisutni.

DwtC_irWsAAF9qC.jpg

images

4-PACK-Bitcoin-Logo-Die-Cut-Vinyl-Stickers-Best.jpg

220px-C-3PO_droid.png

Da li ste za robotizaciju društva ili kontrarobotizaciju.... ?

Jedina podela koja suštinski postoji kao preduslov za šire sukobe i ratove.

Kao da si postavio pitanje: Da li ste za tehnologiju ili ne?

Čak i da jesam protiv tehnologije, opet je koristim. Ne razumem je, velika većina je ne razume tehnologiju, ali je koristi zdravo za gotovo. Koliko ljudi danas zna kako radi televizor, kako radi kompjuter, kako radi mobilni telefon, kako radi internet, kako radi frižider, kako su svi ti uređaji napravljeni, odakle im struja? Većina nema pojma, ali se služi svim tim naučno tehnološkim dostignućima zdravo za gotovo. Sa tehnologijom se ujutru bude, sa tehnologijom uveče ide na spavanje.

Ironija savremenog društva.

Mašine će obavljati sve veći i veći broj poslova, tako da će ljudima, odnosno radničkoj klasi, ostati da traži poslove i da se usavršava u oblastima u kojima roboti ne mogu da ih zamene tek tako olako. To su za sada uglavno samo intelektualni poslovi, medicina, umetnost, vaspitanje. Međutim, verovatno je da će se i to promeniti kada se veštačka inteligencija usavrši. Tada radnička klasa više neće biti potrebna jer će je zameniti veštačka italigencija. Šta će onda biti? To niko ne zna. Kao i u svemu, postojaće dva puta. Jedan je kataklizmičan, a drugi je transcedentan.

Ja verujem u transcedentan put, odnosno put napretka i prosperiteta za sve... A to možda bude tek za 100 godina, a možda i za nekoliko vekova...

Svakako zanimljiva tema za maštarenje...

Kao da si postavio pitanje: Da li ste za tehnologiju ili ne?

Čak i da jesam protiv tehnologije, opet je koristim. Ne razumem je, velika većina je ne razume tehnologiju, ali je koristi zdravo za gotovo.

Transhumanizam vodi u neminovnu robotizaciju, androidizaciju, kiborgizaciju čoveka. Ljudi će spoznati svoju robotsku prirodu. Međutim šta ako nisu svi roboti.
Sukob će biti neminovan. SANU i SPC treba da se oglase i kažu narodu ,jesmo li mi roboti ili ljudi. Bog je Bot!? Ali šta ako nema Boga tvorca, već su ga ljudi stvorili, onda je i tehnologija jedna prevara poput religije, hipnoza i uzaludni mehanizam. I treba pored knjiga, uništavati i svu tehnologiju, internet, Tv itd. Sve te 2D sisteme, infatilne poput crtanih filmova. A ljudi su 3D i treba da se okrenu ka 4D i begstvu iz matriksa.

Ovaj David Icke sudeći po fizionomiji lica pripada nekoj leprikonskoj rasi vanzemaljaca, kao toni bler.

Boteracija igra pong sa temom, bacili su je na teorije zavera, pa vratili ovde.
Sad sam pogubio nit misli.
z:hm:

Moje teme nisu grozne. I sto tema dnevno mogao bih otvariti, da sam bot, ali izgleda nisam, drema mi se stalno, ne stižem.
Ipak ja sam jako uticajan i važan faktor ovog foruma. Forumski rođen 21.6 na dan letnje ravnodnevnice i rođenja prestolonaslednika svetskog trona princa Wiliama. Tako da ono sto ja pišem je relevantno iako nisam prisutan na forumu, moj duh lebdi nad njim i ukazuje put kojim treba ići.

Suština teme utvrditi simbolizam robota. Dobro ili loše. U američkoj sferi u filmovima u davnoj prošlosti predstavljani su slično vanzemaljcima kao neprijatelji, valjda kao deo prediktivnog programiranja uma, u konotaciji ratova sa islamskim, ruskim slovenskim, nemačkim nacijama. Međutim stvari su se promenile, možda. A opet u nekoj drugoj državnoj stvarnosti možda predstavljaju nešto drugo.
Ipak ako se uzme u obzir da je politička sfera niži oblik masonerijskog uređenja sveta i stvarnosti. Onda je od suštinske važnosti znati da li mi, svi ili neki, živimo u matriksu.., da li smo baterije, robovi, roboti ili ljudi, slobodne volje. Ovi dnevno politički sistem kurte i murte, sunca i meseca, postaje providan. Potrebna je neka nova podela i na globalnom nivou zavadi pa vladaj.

Roboti se izgleda poklapaju simbolički puno sa islamizmom,

Brena i Karleuša pored truskih veza, imaju i neku čudno sličnu konjsku fizionomiju tela i lica.. vrv su roboti?

Promocija ne spavanja, meseca, autotjun robotizacija kao pandam turskom melosu, užas. Mafije neke vladaju estradom politikom, ne zna se više ko je ko, za koga da navijam u toj političkoj estradnoj narko sferi. Ko je ta Jk i kakav spin faktor ona predstavlja...?
oni misle da su bitni, a samo sam ja najbitniji, i neke sveža starnka, koja je iznad sfere hipnoze sunca i meseca, planeta i podele zodijaka treba da preuzme vlast i da svi imamo bolji uvid u operacije duboke države i vladajućih elita.

Rěč robot je izvedena od starosrpske rěči lužičkih Srba za roba, někoga ko je sluga i radi (rabota) protiv svoje volje i zadovoljstva. Samim tim takav subjekt je zaROBljen bez slobode u svom tělu.
Rěč rab je docnije nastala u crkvenoslověnskom da bi označila dělo ili tvar koja se obično rabi u něčiju drugu korist i polzu.
Prvobitno lužički Srbi nazivljahu Němce robotima zato što oni pored toga što govore ka Slověnima (slověsnima) němušto, oni bějahu i zaROBljenici izrabiteljskog rada => "Arbeit mach frei" iz čijeg gesla proishodi i koncept kolonizacije i sabirnog logora kao nametnutog raboća.

Recimo, ja slutim da je naša trenutna premijerka Ana robot zato što se najglasnije zalaže za potpunu digitalizaciju Srbije, pritom nisam čuo da ju je ikad iko uživo viděo osim preko tv ekrana.
Jeste li sigurni da ona postoji kao ličnost i da nema skrivene kablove ? Pokreti i mimika su joj někako mehanički, zapažam. :roll:

To je odlično zapažanje. I ja sam primetio puno čudnog oko te Ane.
Bot ili Hologram prvoklasne vrste.
Mnoge političare uživo video nisam. Ne znam ni gde stanuju. Kao da su u nekoj drugoj dimenziji.

Mislim da Ana simbolički prevodi nekakav Švedizam.

Vidim neku vest o Ikei danas... Ta Švedska je neka transrodno fašistiška bot tvorevina.
Ovaj Basshunter je šveđanin.
Uticajnim botovima imena počinju na slova A i B , što simbolizuje alfa i beta -muško ženski princip.

Pederizam, islamizam, robotizam, rusizam, fašizam, su blisko povezani i često nametani kao izbor. Roboti postaju fašisti. Pravda za fašiste. I tako u krug.

Gledam jutros kroz prozor i vidim čoveka kako vodi na povocu crnog psa sa narandžastim prslukom. I razmišljam ...
pas je rob, robot, sluga, životinje su roboti, a psi su kerovi, znači žandari su roboti. Eng naziv za zeca je rabbit, znači robot=životinja.

Možda u suštini i bez upotrebe crne nijanse, narandžasta boja generalno označava nižu rasu klasu sluga, u spektru nečije stvarnosti, kao romi, đubretari.
Od ranije znam da narandžasta boja označava smrt u jednom spektru kosmičkog simbolizma ili masonskog podvesnog programiranja bojama. Dok na nekom tećem može da označava sunce, zlato, košarkašku loptu. U četvrtom smislu treću čakru i taj neki hindu guru simbolizam.
Sad, samo je pitanje, čija stvarnost vlada i , da li se taj čovek sa psom slučajno poučno pojavio u mojoj stvarnosti ili je poslat kao agent matriks policije da mi izmanipuliše um. Takođe i narandžasti trolejbus je prošao kolovozom, gsp služi ljudima za prevoz, ili ukazuje da me univerzum troluje.

Sinoć kad sam pogledao kroz prozor posle foruma video sam murijaški auto kako prolazi ulicom, možda zbog magnetizma previše bele i plave forumske boje u mojoj podsvesti, a možda elite vladara matriksa mi šalju neko upozorenje?!
Delom osećam da me nadziru i uhode razne službe. Ničim izazvano. Šta god da uradim, desno. levo, neki klanovi nastoje da reaguju nekako. Moram biti stalno u stanju zen meditacije i procesa prisutnosti u momentu vremena, da bih izbegao razmenu energije sa tim raznim oblicima postojanja koji traže određenu vrstu pokretačke energije kao reket da bi ti dali parče slobode u logoru da od tačke cilja A dođeš do B.

Potrebno je piti dosta tečnosti, vode i biti okružen vodom, tuširati se, jer voda izgleda odbija elektromagnetna zračenja i programe koji izazivaju emotivne reakcije, samo što se izgleda i vodovod pored vazduha (chemtrails, haarpa, gmo, vakciona) zagađuje nekim supstancama, koje utiču na um i raspoloženje, uglavnom indukuju pospanost, ravnodušnost. Potrebno je zato i odnos sa vodom dovesti na neki ravnomeran nivo. Voda ne voli tehnologiju. I ometa rad baterija, struje, napajanja, za šta su samozvani gospodari realnosti namenili ljudsku rasu.
90ih je sloba prskao podivljali narod vodenim topovima na ulici da bi nivelisao stvari. Mada posle 2000 je došla vatra u skupštini. Opasno je igrati se sa tim osnovnim elementima prirode.
Voda, vatra vazduh, zemlja, i peti element. Takođe i bojama, kao i manipulacija brojevima je vrlo opasno sektašenje.

Nemam pojma o cemu ova tema i to jos na politici?
Najvaznije za isfrustrirane moderatore je da je nisam ja postavio.
Lik ladno preskace IV industrijsku revoluciju i ladno baljezga ko neka baba o smaku sveta.
Za bosanski inventar foruma odlicna zabava.
Јесте, али ти си једна свиња, Радоване, и мастиш књиге и цепаш странице, а Дремач је тако шармантан...z:D

Back