pravda ili osveta

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
http://newsworldpaper.com/index.php/17-year-old-cuts-off-rapists-balls-forces-eat/

vest u prevodu za one koji mrzi da citaju ili ne znaju engleski
zrtva, brutalno silovana 17-ogodisnjakinja je kao osvetu sacekala da se silovatelj onesvesti od konzumiranog alkohola, a onda ga kastrirala, skuvala testise i naterala ga da ih pojede

putin je dao predlog zakona da zrtva moze da ubije silovatelja

da li su ovakve kazne, zaista kazne ili su osvete
koja je adekvatna kazna po vama za ovakvo delo

ps - najludji su komentari na vest :) koliko dugo se kuvaju testisi u mukrotalasu i na kjoj temperaturi :mrgreen:

13549500_1358409670841352_354937021_n.jpg

Освета је део еволуцијског наслеђа, ко се не освети тај се не посвети.
За две деценије играња кошарке по разним тимовима само сам једном имао озбиљнију повреду да ми је у Кањижи на куп утакмици нека Маџарентина у доскоку подметла лакат под ребра и једно ребро ми напукло.
Неколико година касније у утакмици са Севером из Суботице за кога је споменути тада играо и улазећи ми у линију вођења лопте исценирао сам пад и прекршај нада мном успут га ударивши коленом у бутни мишић тако да је остао да се превија на паркету и још је попио личну.
Либтранди којима се не свиди написано само да реЧем: Цркла баба, ебаће вас Трампара!

http://newsworldpaper.com/index.php/17-year-old-cuts-off-rapists-balls-forces-eat/

zrtva, brutalno silovana 17-ogodisnjakinja je kao osvetu sacekala da se silovatelj onesvesti od konzumiranog alkohola, a onda ga kastrirala, skuvala testise i naterala ga da ih pojede

ps - najludji su komentari na vest :) koliko dugo se kuvaju testisi u mukrotalasu i na kjoj temperaturi :mrgreen:

Meni je kazna kroz osvetetu ok ako ce da spreci buduca zlodela,a ovako samo da bi neko bio srecan ne...Mada realno ovo je drzava trebalo da uradi,al posto drzava uglavnom ne radi svoj posao vise ce biti sprovodjenja licne pravde na ulici,ako se nastavi ovim tempom...

podržavam potez devojčice
adekvatna kazna...bravo Putine, razmakni im butine
u vreme kada američka govvnad upropaštavaju pokolenja i pokolenja naroda slabijih od sebe korišćenjem osiromašenog uranijuma, prodavati ptiče o tobožim surovostima i tekovinama civilizovanog sveta - je neukusna...

Poslednja izmena:
Diskutabilno. On je siluje, ona ga posle dve nedelje saceka, metak u glavu, ili testise i moze da ide slobodno.
Da se razumemo, i taj sto siluje je stoka i manijak, ali osveta kao osveta... dikstuabilno.

Evo, meni neki ukrali iz babinog dvorista neku poljoprivrednu opremu. Ona nije nesto, ali baba je koristi da zaliva bastu, i bez te poljoprivredne opreme moja baba nema da jede, jer kako da zaliva, na ruke ne moze, stara zena. Ja znam ko su ti momci, i sta da radim, da ih sacekam bejzbolkom i da delim pravdu? Celom komsiliku bi bilo drago da im se nesto "slucajno" desi, jer godinama prave stetu, ali ne ide, zna se neki zakon i "oko za oko" ne vazi.

No da se vratimo na silovanje, smatram da je ok ako neko ubije silovatelja u samoodbrani, on napadne, ona nadje noz, kamen sta vec, po glavi i ovaj umre na licu mesta, skroz po propisu u samoodbrani.

Diskutabilno. On je siluje, ona ga posle dve nedelje saceka, metak u glavu, ili testise i moze da ide slobodno.
Da se razumemo, i taj sto siluje je stoka i manijak, ali osveta kao osveta... dikstuabilno.

Evo, meni neki ukrali iz babinog dvorista neku poljoprivrednu opremu. Ona nije nesto, ali baba je koristi da zaliva bastu, i bez te poljoprivredne opreme moja baba nema da jede, jer kako da zaliva, na ruke ne moze, stara zena. Ja znam ko su ti momci, i sta da radim, da ih sacekam bejzbolkom i da delim pravdu? Celom komsiliku bi bilo drago da im se nesto "slucajno" desi, jer godinama prave stetu, ali ne ide, zna se neki zakon i "oko za oko" ne vazi.

No da se vratimo na silovanje, smatram da je ok ako neko ubije silovatelja u samoodbrani, on napadne, ona nadje noz, kamen sta vec, po glavi i ovaj umre na licu mesta, skroz po propisu u samoodbrani.
Својим (не)делом та стока је могла посредно и с намером убити ту жену да ова нема неког на кога би се ослонила.
Случај из Ђурђева села у Шајкашкој познатом по узгоју бостана.
Увек би се нашло лопужа које би крале лубенице и диње што је свакако штета, али идиоти су успут и без икакве потребе уништавали све лубенице и диње које су им под руком... док једном нису сачекани и измоткани.
Не боји се свака стока закона већ батине.

Predlog zakona koji predlaze Putin je uvrstavanje silovanja u krivicno delo koje podrazumeva da nastanak smrti u samoodbrani oslobadja ubicu prekomerne upotrebe sile,
sto je podizanje krivicnog dela silovanja za vise stepenika tezine nego sto je bilo do sada.
Iako, zaista mislim da je opravdana svaka upotreba sile za odbranu integriteta licnosti, mislim da politika samo podilazi gradjanima, a da realno ne prihvata silovanje kao ozbiljan zlocin.
Kazna iz uvodnog posta je meni opravdana cak i kao osveta. Da li je teza ili nije nego delo silovanja to zna samo onaj ko je ostecen silovanjem.

Pravedna osveta.

Što mu je otfikarila jajca to je u redu . U redu je i što ga je naterala da ih pojede .
Nije mi jasno što ih je kuvala . Ne vjerujem da bi se otrovao prijesnim jajcima .
Trebala ga je još pitati jel voli više ili manje slano - bez veze .

Back