goldsalding
Zainteresovan član
- Poruka
- 105
moja mama je prava žena...uvek mi nešto lepo spremi za jelo![]()
Izvini, ja sam mislio na zenu kao partnerku. Inace, sve su mame prave - dame - svojoj deci...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moja mama je prava žena...uvek mi nešto lepo spremi za jelo![]()
Питање за оба пола.
Шта је то што једну жену чини правом женом?
Женом, за којом бисте уздахнули, и рекли, е, да је више таквих...
Да ли је то снага, љубав, пожртвованост...
Или можда је чини правом то што је мајка, домаћица, супруга, љубавница и пословна жена у исто време?
И... да ли се пристојне девојке претварају у праве жене?
И да ли је можда правом чини мукарац?
kao sto rece pipi na pocetku, svaka koja nije trandza, prava je
u tom prenesenom znacenju... prava zena...
ona koja zna da zivi... da uziva...da voli... da se bori... da ne poklekne pred problemom, pa i ako joj se desi, uspije da se izbori... ona koja ne moli, kojoj nije neophodan niko da bi prezivjela... ona koja moze pred svakoga izaci uzdignute glave... zena koja ne spletkari... ne gazi... ne uziva u tudjoj patnji... jednostavno, prava zena!
Jeste da si žena ali nemaš pojma.
Prava žena je Bog u kući i van nje.
I ne treba ti puno pameti, sem drskosti, oportunizma i kurvarluka s ciljem.
ima logike....
ima logike....
Pil, u kratkim crtama sam ti izneo suštinu, a napisah da nije tema za LjiS jer zahteva mnogo više reči i istine u koje ti ne bi poverovala ( više bi se smejala jer ne bi verovala )
Koenu, nisi ti neko ko je sposoban da u kratkim crtama iznese sustinu na ovu temu, svakako ne ispravnu... zato sam i pitala nelu da pojasni koja je to logika koju je ona uvidjela
Ja sam napisala svoje vidjenje, i to iz primjera zena sa velikim srcem i ispunjenim zivotom, zena koje su prozivjele, vidjele, osjetile... a ti se javis sa jednim tako bzvz komentarom, kakav je 'nemas pojma'...
Тешко питање.
Али све сам ближи мишљењу да је права жена она којој можеш веровати.
Питање за оба пола.
Женом, за којом бисте уздахнули, и рекли, е, да је више таквих...
Да ли је то снага, љубав, пожртвованост...
Или можда је чини правом то што је мајка, домаћица, супруга, љубавница и пословна жена у исто време?
И... да ли се пристојне девојке претварају у праве жене?
И да ли је можда правом чини мукарац?