buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.122
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguce da ti je pricala baba,i da u svemu tome ima nesto,ali....Ja samo kazem,ako smo tu od kad je sveta i veka,zato nema nesto nalik Akropolju,ili neki akvadukt,ili neki grad pun natpisa na srpskom(staroslovenskom) ili slicno?Jer mozda je to i postojalo,ali koga to nije mrzelo da srusi,izbrise i skloni da nemamo uvide u sve to?Takodje,zasto se nigde ne pominjemo u izvorima starih Grka,Rimljana ili Vizantije pre 6 v.n.e.?
Ne kazem ja da Deretic mozda nije u pravu,ali ja trazim konkretne dokaze,a ne rekla-kazla,ima to ovde ,ima to onde....
Neko gore rece da ima srpskog kalendara u citanci iz 6 ili 7 og raz ima i iz prvog iz srednje.
Dokaza o nasem kalendaru ima i u Ohridu i Carigradu i na jos mnogo mesta gde ja nzm
A nemci su dobili od nas Srba Nemci po tome sot je vecina ljudi u Evropi pricala Srpski a mi svo njih nazivali Nemi i tako se dobilo Nemci i Nemacka na Srpskom
Lol, pa ko ih jos zove tako osim nas Srba? Kako oni sebe zovu? Kako ih zovu Italijani? Da li znas koje je pravo ime Japana?
Cekaj brate gde god vidis "Vizantijsku" zastavu vidis 4 ocila a to ima samo kod nas Srba.
Koje je pravo ime Japana ne znam?
treba da procitas odlomak iz knjige da bi shvatio a nije vizantijski ne postoji covek je istrazivao i nema ga nigde u nikakvim spisima i vizantija pod tim imenom nije postojala.
Ima jer to znaci da su tamo bili Srbi a ne Grci naravno bilo je i njih
Daj molim te i ti jos verujes da smo mi dosli ovde u 9 om veku xD Anci ja cu sad doci kod tebe u kucu i reci cu ovo je sad moja kuca i ti nist ok odo ja.
Romejsko znaci gradsko znam za to.
To je bio prvi put Bizantion i jeste napravili su ga Grci ali Vizantija se prvi put pominje 1400 i neke neki Nemac je prvi to rekao tako da ime Vizantija nije bilo sto posto.
Ovu recenicu ne razumem? Ali da je godina 5000 i neka uzeta od pravoslavne crkve,to sam siguran 100%
Znam to za viazntiju.
A ovo 500 hiljada godina pa moguce jer je nas kalendar poceo sa brojenjem 5008 godine
Ne moram da pitam nikakvog popa drug iz razreda mi je djakon.Bio je u patrijarsiji e da i video je da je Konstantin se slavi kao nas svetac a i jos se rodio u Nisu...![]()