Prava Srpska nova godina

Ovako da ti utuvim to u glavu znaas bila godina neka u 9 veku i dosli Srbi sa severa i dosli oni lepo na balkan a tu zivela neka plemena i sad plemena lepo zive imaju sve i lepo mi dosli ovi rekli evo bogova i dali nam svu zemlju e jest racku de je neka bitka sa nekim plemenima pa da smo mi osvojili zemlju.Imas simbol krst sa 4 ocila kod vincanaca.Aleksandar veliki bio Srbin prezivao se Karanovic da je bio makedonac danas bi makedonci bili vecina ovde na Helmu(balkanu)grk nije bio nisu nas voleli.zapitaj se zasto Grci nikad nisu isli na sever?Onda sta jos da ti kazem.Postojala su prva svetska carstva prvo je bilo Ninovo u bibliji nebrod pa Serbo Makeridov pa Aleksandar,Asirsko carstvo je bilo tj Srbi su ga osnovala msm da je Serbo nzm dal sam tacno rekao nmg sad da trazim u knjizi.Imas gradove kod Inda Srbica,...imas pritoku Tigra ili Eufrata nisam siguran zove se Srbica.Ksantos u Turskoj zvao se Sirbirijum i ima spisa starih ja msm 3 veka pre nove ere tj to su Obelisci.Ima ih puno idi u Tursku na 20 km od Bodruma nzm neko selo pitaj ljude sta su reci ce ti Srbi pitaj ih od kada zive tu od uvek.Prvu Troju su napravili Srbi i pitanje je da li je bila u Turskoj mozda je bila ispod Draca u Albaniji.Veneciju su napravili Veneti srpsko pleme.Kelti su Srbi izmedju Iraca,Velsana i nas Dinarske rase koja je ovde rasprostanjena ima velike slicnosti u genetici.Evo ti neke strare Srpske Zemlje : Sarmatija,Dacka Srbija,Bela Srbija(Balkticko more se nekad zvalo Belo i po to me je ime drzave),....Etrurci su takodje Srbi kao i Lombardici.Ima nas i kod kine tj bilo mozda ikma nekih potomaka U Kineskim spisima je neki pogranicni vladar ili sta vec rekao da su nas Srbi za nekoliko meseci napali preko 30 puta.Jedno vreme su Srbi vladali i donjim Egiptom koliko se secam.Oces jos?

Kakve ti gluposti pises. Povezujes stvari na osnovu imena i slicnosti u izgovoru!!!! Da mi uturis takva sranjaa u glavu neka hvala. Covece, Srbi su napravili i Zemlju. Aleksandar Makedonski se prezivao Karanovic, lol koja glupost!!! Da nismo mozda prvi krocili i na tlo Amerike i pravili gradove tamo, mora da su i Asteci i Maje poreklom Srbi. Ma i crnci u Africi su Srbi samo malo zagoreli, ipak se generacijski suncaju 7500god....
Mozda smo mi samo plagijati, a sa tim tzv Srbima imamo zajednickog koliko i macka sa piletom.
I da biblija mi je verodostojna koliko i Trece oko.

Poslednja izmena:
Kakve ti gluposti pises. Povezujes stvari na osnovu imena i slicnosti u izgovoru!!!! Da mi uturis takva sranjaa u glavu neka hvala. Covece, Srbi su napravili i Zemlju. Aleksandar Makedonski se prezivao Karanovic, lol koja glupost!!! Da nismo mozda prvi krocili i na tlo Amerike i pravili gradove tamo, mora da su i Asteci i Maje poreklom Srbi. Ma i crnci u Africi su Srbi samo malo zagoreli, ipak se generacijski suncaju 7500god....
Mozda smo mi samo plagijati, a sa tim tzv Srbima imamo zajednickog koliko i macka sa piletom.
I da biblija mi je verodostojna koliko i Trece oko.

Ne teram ja nikoga da veruje u ovo dosta su nama punili glave sa glupostima sa zapada.

Cek cek braco Srbi

nemoj da se ljutite:) na to sto sam ja skeptican malo oko tih vasih istorijskih cinjenica

Ali,na istoriji postoje dve teme...jedna se zove Xiarbi....Srbi u Kini a druga Teppe Srbin...koja govori o Srpskim toponimima u Iranu,gde navodno postoji i isklesan Srbin,sa sve sajkacom i opancima i to pre nekih cirka par hiljada godina

postavljac verovatno nije znao da su sajkacu Srbi dobili kao uniforme koje se nisu dopale AU vojsci,te su ih Srbi povoljno otkupili

Elem.......Sem Kine i Indije,sad se pominje i Balticko more......te Egipat cak,i da su Srbi bili i u Egiptu
znaci idemo dalje.....nema vam kraja...nije dovoljno sto ste se rasprostrlio do Kine i napravili Srbiju do Tokija,sad hocete i na zapad...do Srpskog Madrida:):):)
naravno pre Madrida,nesmemo zapostaviti Rimsko carstvo,koje su nacinili pravi Srbi...Etrurci,a neko rece da su Etrurci govorili ko Srbi..jer su u upotrebi imali slovo R....mislim Milic od Macve ili tako neka velicina...mozda Radomir Belacevic

Elem.....Jedan od gurua Srpske istorije,Dr Deretic-strojarski inzinjer je dao lepa i posve korisna obavestenja i izneo cinjenice o Srpskoj istoriji,koje su dusmani vekovima skrivali od napacenog srpskog zivlja i nejaci a to je,po meni,najvise skrivana istina da su Srbi presli Severnom Amerikom dok su ostali narodi piskili u pelene.....ukljucujuci i pricu o Vikinzima i njihovom prvom dolasku

No ne...sve je to zavera zlih Germana i ostalih,ukljucujuci i Ruse,koje nije sramota da se proglase najvecim Slovenskim narodom,bez trunke srama da kazu,da su Rusi ustvari bili jedna mala grupica i plemence unutar Srpskog naroda,kako su se nekada zvali Sloveni.....Sloven se pak,nekada zvao Srbin...necemo nasesti na provokaciju o tome,da Sloven znaci sloviti-govoriti,te se razumeti,koliko toliko izmedju brace od Maribora do Vladivostoka a Nemci su bili ljudi koji su "nemi" tj,nerazumljivi onima koji medju sobom mogu da Slove...govore,Slovenima
Tu logicnost cemo odbaciti

No,idemo dalje u Ameriku,i dokaz u okviru reke Potomak.....jel treba da pojasnjavam...jok brate,sve je jasno,cisto Srpski,kako Bog zapoveda...onda Srbi odose dalje na Sever,u predeo,danas nazvan Manitoba
Tu Manitoba su krstili Bosanski Srbi,koji su isli sa bracom Srbima iz Srbije cak do udaljene Amerike nekih,verovatno 10.000 god pre Krista
e sad kako...eto zanimljivosti,zapisane u istorijskim knjigama a vesto i temeljno izmanipulisane i sakrivane od Ustasa za zapada,kako bi velicali masona Kolumba (dalje cu nesto o tome)
Elem,Srbi-Srbijancu su hteli da krenu na Jug,ka Texasu...a Srbi iz Bosne su rekli...ma mani to ba,ajmo bolan kuci,ovdje ba nema zive duse
e tako je nastala manitoba
Srbi su potom preko zaledjenog Barencovog moreuza presli u Aziju...i nepregledne ravnice smrznutog Sibira....za Srbe,delije koju su vec pokorili ceo ondasnji poznati svet,pod komandom Nina Belova,to je bio phickin dim preci
A usput,eto jos jedne anegdote....opet ko bi,no Bosanski Srbi:):):) kad su tako iduci tim belim nepreglednim prostranstrvima,kuci...bilo gde kuci,jer je od Vavilona do Kaira pa sve do Male Mostanice i Vince,tada,sve to bila Srbija,Bosanski Srbi ogladne...i pitaju ih Srbi,ovi ostali Crnogorski,Srpski,Egipatski,Kineski,Iranski i svi ti drugi koji su isli,onako dzumle,a sta biste jeli ovde.....kad nema nicega sem snega
Oni,odgovore uglas...Sir ba......Sir...i tako nasta Sibir...to su posle Srbi,poklonili Rusima,da im se nadje nesto zemlje,onako,bratski,jer su tada Srbi mislili da im taj sneg netreba...a i sta ce im...kad su imali Rim,Madrid,Kairo,Vavilon i ostale svetske metropole...Atinu jednu npr

Proslo je od tada mnogo...car Nino Belov je umro....i Srbi nikako da obidju svoje svete zemlje do Indije i Kine,da vide sta se tamo radi...te poceli neki da se mangupiraju i stvorili svoja kraljevstva i potpuno zaboravili da su Iran,Irak,Indija,Kina.Egipat ustvari sastavni delovi Srbije.....a ovi tamo,proglasili neke SAO sta ti ja znam

Elen,proculi to Srbi iz Makedonije,ne ovi danas izrodi,koji misle da su Bugari,vec pravi Srbi,sa prezimenbima na ic i rese da im se osvete
Jedan Srbin,koji je u istoriji,onoj zapadno-masonsko-ustaskoj ostao upamcen kao Grk,a ustvari cistokrvni Srbin-Pravoslavac,koji ima cak i potomke u ovoj danasnjoj Srbiji (svi znamo glumicu Miru Karanovic) resi da ode da vidi,sta se to tamo radi

Elem,Aca Karanovic zaista i ucini tako,i stize sve do Indije.....sve ih ponovo stavi pod jurisdikciju Srba.....ALi...na povratku kuci,kad je resio da smiri malo i one Ustase sa zapada.....Vatikansko-masonska mafija ga je otrovala i on je umro u danasnjem Bagdadu

E posle toga....Srbi nekako,bas radom tih Vatikanskih Ustasa nestadose sa svetske scene...mada neki govorahu da je i Isus bio Srbin,i govorio Srpski...mozda zato jer je imao bradu,te su mislili da je pristalica cetnickog pokreta ali Srbi nestadose ljudi moji

Kad su se probudili,nekih par hiljada godina kasnije,videli su da su stesnjeni na vrlo malom prostoru na jugu Evrope,a da svi oni,koje su Srbi do juce,slali po burek...imaju ogroomne zemlje
i Iran i Rusija i sta ti ja znam...Nemacka....koja nije ni postojala ranije,tj,niko nikada nije ni cuo za njih,nisu misevi smeli da se jave dok su Srbi harali svetom,sad najednom,oni kao nesto,najjaci u Evropi..i to zadnjih 2000 god.....opet lazi zapadnih Ustasa-Vatikanaca i Masona

Kako je po meni,i nastala Nemacka i Engleska...Srbi koji nisu bili dobri.(sto je retko jer nema rdjavog Srbina,tj,u ono vreme) po kazni su slati u daleke i negostoljubive zemlje severne Evrope...tipa Britanija ili Nemacka

E ti izrodi,koji su se odrodili od Srpstva su stvorili te zemlje.....inace,kako bi se neki drugi mogli toliko umnoziti i ojacati bez dozvole Srba...pitam ja vas...a nisu do juce ni postojali
Eto recimo,srbi iz Irske....ortodox kelts nikada nebi dozvolili da im se u susedstvu stvori takva jedna zemlja kao sto je Engleska ili nedo Bog Nemacka...jer su Kelti,Srbi,i to oni pravi,jos iz Vince (a Vinca je sta???)

tako da,mislim ja da treba revidirati zvanicnu istoriju Srba.....ALI....zao mi bre dece...zamisli to,danas uce istoriju iz knjizice na 100 strana recimo,a onda...pa samo za 5 razred bi bila kao narodni kuvar na 1000 strana,jer treba sva ta junastva i podsvige Srba iz praistorije izauciti,od vremena kada su Srbi izmislili vatru i tocak,pa do perioda izgradnje piramida kako u Egiptu tako i na Rtnju i Visokom...ima brat bratu bar 5000 strana bez ilustracija....suvoparno mnogo

tako da,zbog dece,ja tu nista nebi menjo....a mi retki,kojima se pruzila prilika da sagledamo celokupniu sliku,mi neka smo blagosloveni i nek nase znanje sirimo,ovako putem foruma ili poput dr Jovaa Deretica na tribinama,gde ce samo retki i iskreni poznavaoci prilika imati sansu da razumeju tu pricu i tu zaveru nad jednim napacenim zivljem i nejaci
bojim se pak..kad bi rasirili sve ovo naciji,da se nacija ne potrese,jer treba prihvatiti cinjenicu,da si nekad vladao od Kanade do Cilea od Cilea do Gane od Gane do Svedske
a danas spao na tri reke (lokalne)

Eto braco moja,ja se nadam da sam doprineo malo,ovoj celoj situaciji,i pomogao da se raskrinka masonsko-nemacko-ustasko-jevrejska zavera protiv Srba Svih i Svuda

Cuo sam za tu pricu o Beckom kongresu,prekrajanju istorije i sl.Ali zapitajmo se logicno.Kako je moguce da su iza egipcana,jevreja,persijanca (iranaca) i ostalih ostali materijalni izvori (gradjevine,sudovi isl),pisani izvori o tim narodima koji se nalaze kod drugih naroda....A vi kazete da je srba bilo svuda,ali ih niko ne pominje,niti je nekih materijalnih dokaza ostalo iz njih...Ostle piramide u Egiptu,ostali zigurati u Mesopotamiji,zid palca u Jerusalimu,ali od najveceg naroda na palneti nista.Zna se kako se pise istorija.Moras imati neke izvore na osnovu kojih stvaras sliku sta je i kako je bilo.A to tamo reka Srbica,ovamo breg Srbica,opet tamo nekijarak Srbiovo,to ne pije vodu.
Ustavari mozda je i istina da su srbi najstariji i da su svuda bili glavni,ali ja se onda divim onima koji su prekrajali istoriju i srusili sve sto je od nas ostalo,sakrili sve pisane dokaze i napravili sta su napravili,jer je to ogroman posao koji je trebalo obaviti.
A i za kraj da kazem,sta nam vredi da li smo to bili ili nismo,kad od toga nema nikakve koristi jer tu smo gde smo,sitni i ne mnogo znacajni.

Cuo sam za tu pricu o Beckom kongresu,prekrajanju istorije i sl.Ali zapitajmo se logicno.Kako je moguce da su iza egipcana,jevreja,persijanca (iranaca) i ostalih ostali materijalni izvori (gradjevine,sudovi isl),pisani izvori o tim narodima koji se nalaze kod drugih naroda....A vi kazete da je srba bilo svuda,ali ih niko ne pominje,niti je nekih materijalnih dokaza ostalo iz njih...Ostle piramide u Egiptu,ostali zigurati u Mesopotamiji,zid palca u Jerusalimu,ali od najveceg naroda na palneti nista.Zna se kako se pise istorija.Moras imati neke izvore na osnovu kojih stvaras sliku sta je i kako je bilo.A to tamo reka Srbica,ovamo breg Srbica,opet tamo nekijarak Srbiovo,to ne pije vodu.
Ustavari mozda je i istina da su srbi najstariji i da su svuda bili glavni,ali ja se onda divim onima koji su prekrajali istoriju i srusili sve sto je od nas ostalo,sakrili sve pisane dokaze i napravili sta su napravili,jer je to ogroman posao koji je trebalo obaviti.
A i za kraj da kazem,sta nam vredi da li smo to bili ili nismo,kad od toga nema nikakve koristi jer tu smo gde smo,sitni i ne mnogo znacajni.
Ima i materijalnih i pisanih dokaza....

Hajde molim te izbaci mi jedan natpis na srpskom,moze i staroslovenski,ali da je napisan pre 2 veka nove ere,i da se nalazi (ako je neka gradjevina) na Balkanu.Ako to uradis poverovacu u tvoju pricu.Naravno,mora da ima i dokaz da je to tu napisano pre vremenskog roka koji sam pomenuo.Pozzz

I dokaz da se Aleksandar Veliki prezivao Karanović ( ili tako nekako ), al sve sa IĆ!!!!

Video sam stenu,ali slova se lose vide.Da li je glagoljica ili grcki alfabet,nisam siguran.Hajde molim te daj taj natpis gde se Aleksandar preziva Karanovic.

Slusaj ovako odes u Cikago raspitas se gde zivi Deretic i pitas ga ja njemu verujem a da znam gde zivi i da imam pare otisao bih do njega da se raspiutam za jos mnogo mojih ne doumica koje imam.Jasno?

Slusaj ovako odes u Cikago raspitas se gde zivi Deretic i pitas ga ja njemu verujem a da znam gde zivi i da imam pare otisao bih do njega da se raspiutam za jos mnogo mojih ne doumica koje imam.Jasno?

Jasno kao sunce.Ali ti rece da imas dokaze,a ne da si citirao Deretica.Zato sam i trazio slike od tebe.Sledeci put samo postavi link gde je Deretic to sve izneo i resen problem.

Meni je sve to pričala moja baba u vreme dok niko o Deretiću nije još ni čuo.

Može biti da ni on sam tad još nije počeo da se bavi tom tematikom.

Ima ta priča mnogo dublje korene i ne treba je olako odbacivati , što zvanični smutljivci rade.
Uvek se mogu pojaviti nova otkrića koje dušmani nisu uspeli da unište i sakriju.

Na svu sreću radi se na istraživanjima mnogo ozbiljnije , nego što se u javnosti predpostavlja..

poceospecijalniratgenimanabalk2.jpg

Back