Lucky_Luke
Primećen član
- Poruka
- 569
Добро, видим да вам је праг толеранције врло низак.
Има и других тема...
ТренуРна рецимо...![]()
a i tvoja tolerancija je videla i boljih dana kad se bunis sto se svadjaju na zadnjih 368 stranica teme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добро, видим да вам је праг толеранције врло низак.
Има и других тема...
ТренуРна рецимо...![]()
Да, видела је.a i tvoja tolerancija je videla i boljih dana kad se bunis sto se svadjaju na zadnjih 368 stranica teme![]()

Да, видела је.
Али понекад за неке људе заиста немам живаца.
А нарочито за оне који у свакој чорби морају да буду мирођија.![]()
Али ово није тема за то...ti jos nisi skapirala da mi vodimo virtualni sex,i da masturbiramo...
tj. pevacica drrka...ja sam mu samo inspiracija za masturb...

Али ово није тема за то...
И зашто баш на мојој теми?
Тако је несекси...
Али ово није тема за то...
И зашто баш на мојој теми?
Тако је несекси...

Увек исти или попуштате понекад?
Себе често изненадим...
Некад својом тврдоглавошћу а некад попустљивошћу.![]()

А зар си толерантна да би нешто добила заузврат?Dosta dugo mogu biti tolerantna ali sebe stvarno iznenadim kad vidim da ta tolerantnost nema efekta![]()

Па... Не баш.Sve sto radis u zivotu radis da bi dobio nesto za uzvrat, ne postoji nesto sto radis bzvz
Доста ствари. И не познајеш ме, могла би само да нагађаш а ја да ти се "правдам" и тако у недоглед.Aj daj neki primer sto radis bez necega za uzvrat, pa da ti objasnim da nije tako

И не падам на провокације, заиста.pa kad ne das ni jedan primer znaci da nisi bas sigurna, no nema veze
А зар си толерантна да би нешто добила заузврат?![]()
Добро.JA te ne provociram, samo kazem svoje misljenje
hebem ti usred drrka.nja prekinu' me koto sa nekim obavestenjem...e jesam maler...idem pod tus,u p materinu i tus i koto,i sve... nikako da se zadovoljim...

Aj daj neki primer sto radis bez necega za uzvrat, pa da ti objasnim da nije tako

Гледала си "Пријатеље"?ne razmisljas, ali mu kupujes poklon jer ce ti biti drago ako mu se svidi, pa ces biti srecan, jer je on srecan, ezo dobio si nesto za uzvrat