Праг толеранције

Paaaa... Treba biti tolerantan u određenoj meri, ali takođe treba znati kada se "podvlači crta" odnosno kada nešto ili neki postupak ne možemo da ignorišemo. Po meni uvek treba uvažiti tuđe mišljenje i ne prisiljavati nikoga da ga menja za to što se ono nama ne dopada. Ako nam neko ne odgovara kao prijatelj, partner, tražimo dalje. Međutim, ne možemo pobeći od svih. Za to postoji jedna magična reč, KOMPROMIS.
Na primer, kada je o vezama reč... Mislim da ako u njima nema kompromisa onda je ona definitivno osuđena na propast. Niko ne može imati apsolutnu kontrolu u vezi. Zdravoj vezi bar, o bolesnim neću da komentarišem. :P :)

Poslednja izmena:
ma ebo te jesam zensko,al sa zenskom histerijom se covek jednostavno nekad ne moze drugacije izboriti...
ps samarcina pa "hard" kres...
hm,obozavam hard kres,samarcinu pretrpim;)

Kuku :sad2:
Ja kad bi momak ogrebao bih digla takvu famu, spakovala se , otisla kuci na 5 dana, plakala danima, krstila se :pop2: , kukala svim drugaricama, promenila br i zapretila mu tuzbom :lol: Ko me ne zna mozda ce misliti da preterujem, ko me zna, zna da nisam normalna :lol:

ma ebo te jesam zensko,al sa zenskom histerijom se covek jednostavno nekad ne moze drugacije izboriti...
ps samarcina pa "hard" kres...
hm,obozavam hard kres,samarcinu pretrpim;)

Dobro, čekaj sad malo. Skroz sam se zbunio, ti voliš da biješ pa da ga, da prostiš, zajašeš ili da te biju pa da te, da prostiš, zajašu... :mrgreen: U svakom slučaju, gotiviš grubu igru, sedi, lezi, puši... :per: :mrgreen:

Tvrdoglava sam prema onima koji mi nisu simpatični, koji mi se ne svide "na prvi pogled".
Koga volim mogu da tolerišem jako puno, prag/granica je skoro imaginarna ali postoji. Kad i to pređe, onda ta osoba umre za mene, momentalno, pod nerazjašnjenim okolnistima. Nestane iz svih imenika, adresara, sa svih zajedničkih slika. Sledeća faza je 40 dana žalosti i posle idem dalje - ovo važi u slučaju manjih "lomova".
Postoji i slučaj "otvorenog preloma" kada je period žalosti mnooogo duži :sad2:

Back