Prag: Napad na učenike iz Beograda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
misliš komentar a ne argument??

dica se potukla, ako su se i potukla uopće, mediji napuvali jer su u pitanju hrvati i srbi i to je sve, ništa važno pažnje.

a ovi kretenski komentari nacionalista tipa ovi ustaše, mi četnici bi ih pribili i bla bla, pa moraš se zajebavat s takvim likovima.

kao npr ovaj doli..:lol:

Pa ti iz matematičke su ko devojčice:(Da je bila u pitanju moja generacija ZG hrčkovi bi dobili takve batine da bi tražili da ihz vrate prvim jutarnjim u mesto porijekla:)

dogadjaj je opet , po ko zna koji puta ispolitikovan i zloupotrebljen u dnevnopolitickim skupljanjima sitnih poena.......

secam se ekskurzija u crnu goru, sa srednjom skolom , kada je bilo normalno i neizbezno da te mestani iz cetinja ili becica u diskoteci ili kaficu provociraju i neretko prebiju vrsnjake iz srbije......niko to tada nije dizao na nivo medjunarodnih i medjunacionalnih incidenata..........i ovo je po meni grupa klasicnih huligana koja je , eto, videla idealnu sansu da se dokazu kao mangupi u pijanom napadu na mladice iz beograda............

simptomaticno je da su izabrali da se kurce na deci iz matematicke gimnazije, a da nismo culi da su se takvi zaletali na neki "drapsin" ili slicnu , pitomiju varijantu beogradskih srednjoskolaca......... ;)

znam matori bio sam na utakmici 13. 5. 1990 maksimir. tad mi je u goste dok sam ziveo u zagrebu dosao drug (delija) :cool:. bio je to lep dan za BBB, torcidu, armadu, kohortu i ostale mucenika koji su dosli dati podrsku, ali ............

Kako su ih osramotili... Eto njihovi opasni momci na delu. Samo se pitam sta bi se desilo da se ta utakmica igrala na Marakani... Kada smo ih onako ponizili u sred Zagreba....

dogadjaj je opet , po ko zna koji puta ispolitikovan i zloupotrebljen u dnevnopolitickim skupljanjima sitnih poena.......

secam se ekskurzija u crnu goru, sa srednjom skolom , kada je bilo normalno i neizbezno da te mestani iz cetinja ili becica u diskoteci ili kaficu provociraju i neretko prebiju vrsnjake iz srbije......niko to tada nije dizao na nivo medjunarodnih i medjunacionalnih incidenata..........i ovo je po meni grupa klasicnih huligana koja je , eto, videla idealnu sansu da se dokazu kao mangupi u pijanom napadu na mladice iz beograda............

simptomaticno je da su izabrali da se kurce na deci iz matematicke gimnazije, a da nismo culi da su se takvi zaletali na neki "drapsin" ili slicnu , pitomiju varijantu beogradskih srednjoskolaca......... ;)

Ma da, obične gluposti. Ođe kod nas dođe ekskurzija sa Cetinja pa ih premlate vršnjaci, nema to veze sa nacionalnošću, uvrede i provokacije na nacionalnoj osnovi su samo "začin" sukobu neiživljene đečine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back