cecakockica
Aktivan član
- Poruka
- 1.891
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mmm leda na bradavicamaja volim kockice
aaaaaaaa aaaa aaa aa aa aa aaammm leda na bradavicama
zasto mi se povraca kad se musko skine jesam li ja lezibegi

Ti si lesbian ..i ne volis muskarce ..samo sex kad si napaljena oces i posle bi sama bila![]()

jao...tamara ti li si, oduvek si volela da pokazujes sisice u javnosti

ne mogu provalim koja je leva/desna
zasto nevolim penis unutra nego u usta i volim zens sikice i zene uopste
mozda te nisu lepo isheftali jao...tamara ti li si, oduvek si volela da pokazujes sisice u javnosti![]()
))))))))))))))meni se sve nesto cini da je to ista sisa iz dva uglane mogu provalim koja je leva/desna
ae imam traumu od njenih sisica, pokazala ih kad sam se najmanje nadala, jos jedna manja od druge, i ko neke kese ko kod muskarca koji je bio debo pa smrsao, missim mogla sam lepo da zivim i bez togabuahahahaha, kako je svet mali))))))))))))))
dobro mi nije pokazala *****, a bilo je i tih momenata 
meni se sve nesto cini da je to ista sisa iz dva ugla![]()
ae imam traumu od njenih sisica, pokazala ih kad sam se najmanje nadala, jos jedna manja od druge, i ko neke kese ko kod muskarca koji je bio debo pa smrsao, missim mogla sam lepo da zivim i bez togadobro mi nije pokazala *****, a bilo je i tih momenata
![]()
)))Jesu vala kao kese iz Rode, tanke i nikakve
Mogle bi mozda bradze da prodju, ali tek u nekim teskim vantelesnim stanjima![]()
)))))Nisu bas tolike, nego je sisa mala pa ti se cini![]()
)))
))Ako budes zeleo da podelis... tu sam![]()

Sta se zna o pozudi?
Sta je pozuda i dali je ona ikom potrebna?
Kako se vi rvete s vasom pozudom (ako je imate)?
Jedna od definicija požude: „Požuda...pretvara seks i seksualno zadovoljstvo u zabavu za jednu osobu. Požuda čini seksualno zadovoljstvo sebičnom potrebom. To je stvaranje samozadovoljstva. Ovaj aspekt požude stoji u suprotnosti sa zdravim seksualnim zadovoljstvom. U požudi, seksualno zadovoljstvo nije u uzajamnom davanju... Želim da se zadovoljim - govori požudna osoba- i želim to sada.“ (iz knjige „Svetlucave stege“)
Po tome dolazimo do zakljucka da je pozuda deo egoizma a ne deo ljubavi.
Jedna od definicija požude: „Požuda...pretvara seks i seksualno zadovoljstvo u zabavu za jednu osobu. Požuda čini seksualno zadovoljstvo sebičnom potrebom. To je stvaranje samozadovoljstva. Ovaj aspekt požude stoji u suprotnosti sa zdravim seksualnim zadovoljstvom. U požudi, seksualno zadovoljstvo nije u uzajamnom davanju... Želim da se zadovoljim - govori požudna osoba- i želim to sada.