Pozuda

Ti si lesbian ..i ne volis muskarce ..samo sex kad si napaljena oces i posle bi sama bila :)
562511_167556153375104_100003621601238_257307_393823289_n.jpg
579440_167556453375074_100003621601238_257308_1069140192_n.jpg

ne mogu provalim koja je leva/desna
meni se sve nesto cini da je to ista sisa iz dva ugla :(
buahahahaha, kako je svet mali :)))))))))))))))
ae imam traumu od njenih sisica, pokazala ih kad sam se najmanje nadala, jos jedna manja od druge, i ko neke kese ko kod muskarca koji je bio debo pa smrsao, missim mogla sam lepo da zivim i bez toga :neutral: dobro mi nije pokazala *****, a bilo je i tih momenata :sad2:

meni se sve nesto cini da je to ista sisa iz dva ugla :(

ae imam traumu od njenih sisica, pokazala ih kad sam se najmanje nadala, jos jedna manja od druge, i ko neke kese ko kod muskarca koji je bio debo pa smrsao, missim mogla sam lepo da zivim i bez toga :neutral: dobro mi nije pokazala *****, a bilo je i tih momenata :sad2:

pa vi ste se bas lepo druzile, stare drugarice <3 :))))

Sta se zna o pozudi?
Sta je pozuda i dali je ona ikom potrebna?
Kako se vi rvete s vasom pozudom (ako je imate)?

Jedna od definicija požude: „Požuda...pretvara seks i seksualno zadovoljstvo u zabavu za jednu osobu. Požuda čini seksualno zadovoljstvo sebičnom potrebom. To je stvaranje samozadovoljstva. Ovaj aspekt požude stoji u suprotnosti sa zdravim seksualnim zadovoljstvom. U požudi, seksualno zadovoljstvo nije u uzajamnom davanju... Želim da se zadovoljim - govori požudna osoba- i želim to sada.

Jedna od definicija požude: „Požuda...pretvara seks i seksualno zadovoljstvo u zabavu za jednu osobu. Požuda čini seksualno zadovoljstvo sebičnom potrebom. To je stvaranje samozadovoljstva. Ovaj aspekt požude stoji u suprotnosti sa zdravim seksualnim zadovoljstvom. U požudi, seksualno zadovoljstvo nije u uzajamnom davanju... Želim da se zadovoljim - govori požudna osoba- i želim to sada.“ (iz knjige „Svetlucave stege“)

Po tome dolazimo do zakljucka da je pozuda deo egoizma a ne deo ljubavi.

Jedna od definicija požude: „Požuda...pretvara seks i seksualno zadovoljstvo u zabavu za jednu osobu. Požuda čini seksualno zadovoljstvo sebičnom potrebom. To je stvaranje samozadovoljstva. Ovaj aspekt požude stoji u suprotnosti sa zdravim seksualnim zadovoljstvom. U požudi, seksualno zadovoljstvo nije u uzajamnom davanju... Želim da se zadovoljim - govori požudna osoba- i želim to sada.

E googlachi nijedni :mrgreen:

Back