Da sve je to tacno ali malo ste se zaebali ...
Svi ste vi na prvom mestu za iracionalno za emotivno i za merak, za egoisticno i za ludilo u emociji koje svima vama znaci najdublju iskrenost..
To je posledica gluposti , da gluposti u ljudima....pa ne mogu da prepoznaju sta je iskrenost u iskazu drugih ljudi i onda racunaju prema sebi , da je kad im je zivac tanak da je iskrenost najveca, tj kad je pregoreo da je onda pravi i iskren..
To naravno nije tacno to ja mogu da potvrdim, ali ko ebe ono sto UM kaze....nek dokaze, a ko ce to da cita, ko ga ebe..
Svi vole da ozivaju u ushicenju , sto nije lose, ali je lose kako dobijaju ushicenje.. Razvijena licnsto do ushicenja dolazi vidljivo jasnim i vidljivim putem....muzika ritam, tacno ono sto su zahtevi da bi se doveo u stanje ushicenja....
Medjutim, ushicenje moze biti vezano za nesto drugo , za neke druge postupke....za tuce, za lomljavu , za bol u ljubavi , sto nije uopste dobro...
Ushicenje kad vezujes za bol umesto da bol bude signal da ti nije prijatno u takvoj vezi , stvaras potrebu da produzavas agoniju ili da isterujes ego trip...
Ko ce koga da pobedi , ko ce koga da osvoji , ko ce koga da ponizi , ko ce koga da ubedi , i pobedi...
To naravno donosi rezultate, nije Zona osvojena tako sto je Mane umeo da bude mangup pa joj osvoji srce, nego tako sto je bio cutuk, pa je pustio buvu da se prokurvala, i da je pobegla za ozenjenog muskarca....i shebao joj sve sheme....i ocrnio je... i na kraju dobio je sva sretna daj sta das, lep je radi mi mindzic, a u celom kraju sam ocrnjena....a on me hoce....malo je prebacio faktore za odlucivanje na svoju stranu , i onda racunica radi posao..
Kod vecine tih odraslih fora koje su u pesmama , koristi se nerazumlje i emotivna posledica zavisnosti , nerazumlja, a ne deciji razum...ono sto devojka kad je mlada tacno zna ko joj odgovara, kod pametnih muskaraca i devojaka je to prisutno i ocigledno ...tanco oseti kad je pitas i ima 7 godina 8 godina, tacno zna sta joj stvarno godi ....a kasnije je povede interes, korist, kuca dve kuce, strast ko je prvi skemba uz plot, u seno i slicno...
Otud sve ove pesme i imaju taj efekat u sebi , prosao sam jednom kod tebe svi mi znamo kod zena jednom kad prodjes uvek si dobrodosao manje ili vise...to je konotacija koja uvek postoji u tim pesmama, kao i jos jedna stvar, a to je ma koliko nece na pocetku , ako vozis da zaobidjes mine, strast je jaca od kontrole glave i vecina iskusnih muskaraca zna da se na kraju devojka malo seca trenutka kad je dala, bukvalno se ne seca da li se predala dok je bila sigurna da nece dati na kraju , ili kasnije kad se vise ne seca sta se desilo..
To ipak ne znaci da sve treba voditi na tu stranu i i dalje gurati takve situacije kao dobre...ali jeste da nisu izmisljene...
Nije silovanje, nego ubedjivanje, ali cak nije ni manipulacija, ja sam mrzeo npr to , a mogao sam puno puta kao sladak samo da vozim na manipulaciju i na mangupluk i da dovedem do kraja...ali zasto zuriti , i to mi se uvek isplatilo...uvek su dolazile ponovo ali sada resene da potpuno ucestvuju , a to je 5x vece uzivanje kad gledas da ti daje srce potpuno od srca, a ne da se varka da je mozda na kvarno ili nije, da si je mozda na brzaka ili ne..zasto da zuris i tako pokupis prvi ubod, kad moze mnogo sladje, kao u pesmi sto kazu , samo jednom prva zora svice....ma kad pocela ta noc, ima kad pocne u 13h popodne pa zavrsi u zoru sledeceg dana, a prva je zora....
Ima i ruznijih konotacija, prevari se fata , za njom mujo zamandali vrata....tu je jasno u pitanju nezeljen odnos, koji ce biti legalizovan ili kao blaga prinuda....ili kao prisila , tj u oba slucja je moralni zlocin, samo u jednom slucaju je posledica nebitna, sta je bilo , kao da je bitno dovatio me, nije bilo lose, nije trebalo da se desi....obicno udate zene vode takvu tabelu , nije trebalo ali ako se ne sazna, ajd nije toliko ni bitno...
Jos ako je bilo dobro , bar je iskustvo tu....sad znam kakav je..
u slucaju prisile, to je vec udar na identitet ili vise na integritet...za mene gledano..
Ali posto vecina ljudi na balkanu i nema integritet, malo mi je bez veze da to ubacijem u ovaj tekst...