Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.420
Vlastita mater mi se mora testirati u ponedjeljak.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Antibiotici ne idu za virusna oboljnjea ako nema rizik da se razvije nešto sekundarno bakterisko...a i ne bih ovakav u čekaonicu kod lekara opšte praske,čak i sa maskom i rukavicama,opet postoji rizik,ako sam stvarno zaražen da ga nekom prenesem.sta ce ti test?
ides kod lekara kao i pre
prepisace ti neke antibiotike i to je to
Generalno sam zdrav,slabe su šanse da se zakomplikuje za tih par sati dok čekam...A dobro ti je da ides na testiranje da cekas ceo dan?
i za to vreme ti se razvija bolest
cesto se razviju bakterije zbog virusa
pa su antibiotici potrebni
svejedno ti je koji je vuirus
dok cekas rezultate to ce ti proci
Hiperpireksija je opasna.Znam,testovi nisu najpouzdaniji uvek.Kakv god da bude rezultat sve dok imam simptome(a možda i koji dan posle) moram da se ponašam kao da sam zarazan.
Inače znam da je nezgodno,jedan moj drug je imao.Kaže da mu je temperatura išla skoro do 40 i to nedelju dana.A i kašalj mu je bio prilično nezgodan.
kako hocesGeneralno sam zdrav,slabe su šanse da se zakomplikuje za tih par sati dok čekam...
A u čekaonici kod opšte prakse mogu da ga prenesem nekom kome može da se zakomplikuje,kome će definitivno biti gore nego meni.
Nemoj se zezati,ako imaš afebrilnu temp Ok ali ako imaš hiperpireksičnu temp nemoj se zezati.jes da kazem pa posle niko nece na kafu sa mnom
cvrc
ne radi mi tempNemoj se zezati,ako imaš afebrilnu temp Ok ali ako imaš hiperpireksičnu temp nemoj se zezati.
ja kad imam 37 to je ko normalan covek kad ima 38,5...Neki ljudi imaju afebrilnu temp(37,7-38C) bilo je slučajeva i sa hiperpireksičnom temp(39-41C).
Kažu kada čovek ima afebrilnu temp 38C to znači da se naš organizam bori sa virusima i da ne treba skidati temp jedino ako posle nekog vremena temp poraste na 39C onda treba ići kod izabranog doktora.ja kad imam 37 to je ko normalan covek kad ima 38,5...
Ovo je na žalost istina.kako hoces
testovi nisu pouzdani
ako si jeo papaju bices pozitivan
sretno![]()
Da tako je.Kažu kada čovek ima afebrilnu temp 38C to znači da se naš organizam bori sa virusima i da ne treba skidati temp jedino ako posle nekog vremena temp poraste na 39C onda treba ići kod izabranog doktora.
Da,da,opasno je.I to je momak mojih godina,generalno zdrav,sportista,nikad u životu nije imao zdravstvene probleme,a temperatura mu je išla 39.7-40...A zamisli kako je tek ljudima koji imaju neke zdravstvene probleme.Hiperpireksija je opasna.
Ko ima primarnu bolest još gore je znam.Da,da,opasno je.I to je momak mojih godina,generalno zdrav,sportista,nikad u životu nije imao zdravstvene probleme,a temperatura mu je išla 39.7-40...A zamisli kako je tek ljudima koji imaju neke zdravstvene probleme.
A dobro ti je da ides na testiranje da cekas ceo dan?
i za to vreme ti se razvija bolest
cesto se razviju bakterije zbog virusa
pa su antibiotici potrebni
svejedno ti je koji je vuirus
dok cekas rezultate to ce ti proci
Ako si vernik ne moras biti budala brukas ostale vernike .....Jeste menja Bog ce uskoro da unisti te sataniste koj imanipulisu ovim dogadjajima.
ja sam konstantno imala temperaturu samo 37 sa 5 ponekad 38 ali sam osecala jake bolove u misicima, totalnu malaksalost, nisam mogla da jedem, ukus mi je bio da mi je sve otuzno a miris nisam uopste osecala. Imala sam i kasalj koji je suv ali toliko ti grebe grlo da na kraju izazove povracanje. Stalno mi se spavalo a od kaslja i bola u misicima nisam se mogla uspavati. Moj brat od tetke uopste nije imao toliko izrazene simptome kao ja a zavrsio je u bolnicu sa upalom pluca. Preventivno uzmi da pijes tablete D3 kao i cink sa vitaminom C. To su vitamini od njih ti nista lose ne moze biti. Ja ih jos uvek pijem i ako sam izlecena.Da,da,opasno je.I to je momak mojih godina,generalno zdrav,sportista,nikad u životu nije imao zdravstvene probleme,a temperatura mu je išla 39.7-40...A zamisli kako je tek ljudima koji imaju neke zdravstvene probleme.
Na testiranje se ide i ako imas 37 sa 5. Medjutim zackoljica je u tome (vec pisala o tome ) sto se kod mene u Smederevu rade se samo brzi testovi koji u 90% omanu. Pa meni je receno da nemam koronu a i bez testa se iz aviona videlo da je imam. Ipak sam se ponasala odgovorno i nisam dozvoljavala nikome da mi dodje da bi na kraju ispalo da sam u pravu i da imam kovid.Treba ići na testiranje u koliko je hiperpireksična temp 39C.
Ni brzi testovi ni pcr testovi nisu zadovoljavajuće pouzdani.Na testiranje se ide i ako imas 37 sa 5. Medjutim zackoljica je u tome (vec pisala o tome ) sto se kod mene u Smederevu rade se samo brzi testovi koji u 90% omanu. Pa meni je receno da nemam koronu a i bez testa se iz aviona videlo da je imam. Ipak sam se ponasala odgovorno i nisam dozvoljavala nikome da mi dodje da bi na kraju ispalo da sam u pravu i da imam kovid.
Bez obzira sto je u pitanju forum kada diskutujemo na ovakvim temama svaka nasa napisana rec ima tezinu.Za razliku od tebe dovoljno sam obrazovana
ti se brukas svojim recnikom