SDG (Soli Deo Gloria)
Veoma poznat
- Poruka
- 10.049
Kada sve države sveta budu uspotavile nedeljni zakon (počev od USA)...
da li ćete prihvatiti da stradate sa Božjim narodom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brat Glasnik lično smatra (napisao je "po meni"), da rat u kom strada 1/3 svih ljudi na planeti, možemo nazvati Svetskim ratom.
Ako to nije Svetski rat, šta mislite da li je to lokalni rat?
Које лажи? Ја само питам, ти не одговараш.. Сабери се.
Шта, да постанем суботар? Па нисам полудео.

SDG ovu tvoju izjavu apsolutno podržavam, nemoj više odgovarati jer i onako odgovor ne daš a ubiješ nas pamfletima.
Kada sve države sveta budu uspotavile nedeljni zakon (počev od USA)...

))))Kada sve države sveta budu uspotavile nedeljni zakon (počev od USA)...

А то се неће десити. Само је један сенатор далеке 1888. покушао да кроз Конгрес прогура закон којим би се недеља прогласила за дан одмора, али је одбијен. Јован Павле ИИ је написао енциклику којом тражи проглашавање недеље за државни празник, али то нигде није прошло. 2004. је такав покушај одбијен и у Немачкој. Нема ниједног јединог знака ни покушаја више нигде у свету да се недеља прогура као било какав празник. Јелена, седи, 1.![]()
) da li cete se onda setiti da smo vam pricali da je to Zig Zveri,
i da li cete osigurati sebi Pecat Bozji ??!

Који сте ви од ових?http://en.wikipedia.org/wiki/Adventism
Чекни мало, с којим суботарима овде причамо? Па има вас ко кусих паса...Који сте ви од ових?
Denominations
Advent Christian Church
Christadelphians
Seventh-day Adventist Church
Church of God (Seventh-Day)
Church of God General Conference
Church of the Blessed Hope
Seventh Day Adventist Reform Mov't
Davidian SDA (Shepherd's Rod)
United Seventh-Day Brethren
Branch Davidians
Primitive Advent Christian Church
Sabbath Rest Advent Church
Nisam se prevario.
Znam ja kome se kako obracam, verujte mi...
Nisu ovi vredni sekunde paznje...
Od sada vas saljem u pravoslovce i katolike.
Idite odavde kod njih...
NAJNOVIJE VESTI !!!!
PAPA FRANCIS II JE POZVAN DA SE OBRATI AMERICKOM SENATU.
Pastor Doug Batchelor je pre par sati postavio ovu vest na FB stranicu:
https://www.facebook.com/dougbatchelor?fref=ts
Prorocanstvo iz Otkrivenja 13,11.12 se upravo osvaruje :
13:11 I videh drugu zver gde izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; i govoraše kao aždaha.
13:12 I svu vlast prve zveri činjaše pred njom; i učini da zemlja i koji žive na njoj pokloni se prvoj zveri kojoj se isceli rana smrtna.
Clanak iz americkih novina USA Today:
http://www.usatoday.com/story/news/politics/2014/03/13/boehner-pope-francis/6373779/

Nista nisi shvatioo.Glasnice evo ti, pogledaj sada sve, pogledaj stihove i skontaj da je tvoja ucenica sadasnjeg papu stavila u kontekst druge zveri.
Naravno izostavila je ostatak stihove koji govore da ce UPRAVO ta druga zver i uciniti da se oganj spusti na zemlju.
Ajde sada po obicaju da krene izvlacenje i izvrcanje, navikao sam svakako.![]()
Onda mi pojasni sto je rekla da se UPRAVO prorocanstvo ispunjava u kontekstu papinog obracanja i sto je postavila stih koji govori o drugoj zveri?
Pa vi subotari kada krenete da branite jedni druge samo ispunjavate ono "ne moze slepac slepca da vodi..."...![]()
Da li ces ti priznati gresku subotara ako ovaj sadasnji papa tokom zivota ne spusti oganj na zemlju, posto si ovog sadasnjeg papu stavila u kontekst te zveri koja ce to uciniti...
Nadam se da ti razum moze prihvatiti to.
Pravedni, objasnila sam ti .... Antihrist mora da bude osmi, ali od sedam.
Vreme ce objasniti to prorocanstvo.
Ako bi se nesto desilo sa ovim sadasnjim papom, a vratio se Razinger ..... prorocanstvo bi imalo smisla,
jer je Francis sedmi papa od priznavanja Vatikana kao drzave, a ako bi se Razinger vratio - bio bi osmi, ali od sedam !!!!
Medjutim, ovo su samo nagadjanja.... a vrlo uskoro ce se utvrditi po cemu je ovo racunjanje ^^
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bilo bi zanimljivo da se prica o tome - "ucinice i da silazi oganj sa neba".... Da li je ovde rec o bukvalnom znacenju ?
Gde imamo silazenje ognja sa neba? Kod Ilije proroka.
Ilija se molio Nebeskom Bogu, i On je dao da sidje oganj sa neba na Ilijin oltar....
a kada su Jezaveljini lazni proroci molili svoje bogove - nikakav oganj nije silazio da zapali njihovu zrtvu ^^
Ovde se kaze - da ce ovoga puta moci cak "i oganj s Neba da ucine da sidje "
Interesantna tema za diskusiju..... Ali za to je potrebno pred-znanje.... i kvalitetni sagovornici ^^
Perlice, secas se kako je munja sisla sa neba kada se Razinger povukao.Bas se pitam sta li znaci i od koga je stigla?
prvi put cujem...
prvi put cujem...
Sta predstavlja ta munja ? ^^ Izvini,nisam upucena.. u munju ..![]()

Izvinjavam se,radi se o Papi Benediktu,a izvestaj je bio februara 12 2013. :Specijal: Odlazak Benedikta XVI.
- Slušali smo Svetog oca dok je govorio kako daje ostavku te nismo mogli vjerovati da odlazi s čela Crkve koju toliko voli - rekao je jedan od kardinala koji je bio na sastanku. Kardinal Lombardi istaknuo je kako se sada Vatikan mora brzo organizirati kako bi što prije izabrali novog Papu, a dodao je kako će Crkva s novim vladarom dočekati Uskrs ove godine.
Slušali smo Svetog oca dok je govorio kako daje ostavku te nismo mogli vjerovati
U ponedjeljak je malo nakon Papine objave oluja s kišom pogodila Rim, a munja je znakovito udarila u kupolu bazilike Sv. Petra u Vatikanu.
Vijest o odlasku Benedikta XVI. komentirali su svi svjetski i hrvatski čelnici te su istaknuli kako će Benedikta XVI. pamtiti samo po najboljem.
Daklem,Munja je udarila u kupolu bazilike Petrove u Vatikanu.
Cemu takvo cerekanje,![]()
... nekako mi je laicki .. a sta ako je slucajno, i nema bas nikakvo znacenje ??^^pa, ne znam kako to da protumacim ?... nekako mi je laicki .. a sta ako je slucajno, i nema bas nikakvo znacenje ??^^
Koliko je za tebi verovatna ova mogucnost, da se Benedict vrati na Celo Crkve ??
Interesantna tema za diskusiju..... Ali za to je potrebno pred-znanje.... i kvalitetni sagovornici ^^