POZIV PROTESTANTIMA ZA UJEDINJENJEM

Gogilli, koji dan je biblijski sedmi dan ?
O kom danu je rec ?
Jel ga svetkujes?

Jel drzis 4. Zapovest ?

Izvoli :hvala:

Da pitam ja tebe koliko religija svetkuje baš subotu?
Da te pitam ........ tvoji preci sigurno nisu bili adventisti jer ta vera pre nije ni postojala, koliko poštuješ svoje pretke?
Ako ste iz vere svojih predaka prešli u drugu, veoma lako se može desiti da tvoji unučići ili već tvoja deca predju u neku treću .....

Kako može biti agresija kada govorite činjenice?

Ako kažemo da postoji STVORITELJ neba i zemlje!
Ako citiramo Božju reč u kojoj se navodi Njegov zakon!
Ako skrećemo pažnju na Božja upozorenja (ozbiljna upozorenja da se ne poklonimo bogohulnom religioznom sistemu tako jasno opisanom u poslednjoj biblijskoj knjizi Otkrivenje!
...

Kako može biti agresija kada hrišćani iznose istinu i pozivaju ljude da odbace grehe i da se usaglase sa svim Božjim zapovestima?

Hajde sada lepo i iskreno odgovori...
Ti misliš da ja nisam hrišćanka zato što nisam adventista?

a i papa mrzite ali bas ono do koske..
isus i papa u istom sesiru..nesto mi ovde smrdi..:p

Rev 17:3 I uvede me duh u pusto mesto; i videh ženu gde sedi na zveri crvenoj koja beše puna imena hulnih i imaše sedam glava i deset rogova.
Rev 17:4 I žena beše obučena u porfiru i skerlet i nakićena zlatom i kamenjem dragim i biserom, i imaše čašu u ruci svojoj punu mrzosti i poganštine kurvarstva svog;
Rev 17:5 I na čelu njenom napisano ime:Tajna, Vavilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskim.
Rev 17:6 I videh ženu pijanu od krvi svetih i od krvi svedoka Isusovih; i začudih se čudom velikim kad je videh.

BIBLISJKI SIMBOL

Žena = Crkva

Da te pitam ........ tvoji preci sigurno nisu bili adventisti jer ta vera pre nije ni postojala, koliko poštuješ svoje pretke?
Ako ste iz vere svojih predaka prešli u drugu, veoma lako se može desiti da tvoji unučići ili već tvoja deca predju u neku treću .....

Celo pitanje spasenaja staje u onom stihu Jovan 3:16.

Znaci fokus je: DA SVAKO KO POVERUJE U NJEGA NE PROPADNE NEGO IMA ZIVOT VECNI.

Tu izmedjuostalog spadaju i vernici SPC ali sada je ocigledno koliko su subotari demonska organizacija kada za one koji su prihvatili Isusa za spasitelja govore da se ne moze spasiti zbog nedelje.

Bitnija im SUBOTA od prihvatanje Hrista.

Spasitelja su stavili na isti nivo sa arhandjelom Mihailom, prorocicu Elenu postuju koliko i Hrista...

Ne prihvataju usmena predanja ali zato prihvataju Elenina...

Uvode nova pravila, izdaju pretke, imaju laznog proroka u svojim redovima...

Stihovi sa poslednje stranice Svetog pisma...

Rev 22:11 Ko čini nepravdu, neka čini još nepravdu; i ko je pogan, neka se još pogani; i ko je pravedan, neka još čini pravdu; i ko je svet neka se još sveti.
Rev 22:12 I evo ću doći skoro, i plata moja sa mnom, da dam svakome po delima njegovim.
Rev 22:13 Ja sam Alfa i Omega, Početak i Svršetak, Prvi i Poslednji.
Rev 22:14 Blago onome koji tvori zapovesti Njegove, da im bude vlast na drvo života, i da uđu na vrata u grad.
Rev 22:15 A napolju su psi i vračari i kurvari i krvnici i idolopoklonici i svaki koji ljubi i čini laž.

Heb 10:36 Jer vam je trpljenje od potrebe da volju Božiju savršivši primite obećanje.
Heb 10:37 Jer još malo, vrlo malo, pa će doći Onaj koji treba da dođe i neće odocniti.
Heb 10:38 A pravednik živeće od vere; ako li odstupi neće biti po volji moje duše.
Heb 10:39 A mi, braćo, nismo od onih koji odstupaju na pogibao, nego od onih koji veruju da spasu duše.

Da li je svet prihvatio Isusa Hrista kada je bio na zemlji? Na žalost nije... samo mali broj Jevreja su ga primili...

Joh 1:10 Na svetu beše, i svet kroza Nj posta, i svet Ga ne pozna.
Joh 1:11 K svojima dođe, i svoji Ga ne primiše.

Svet je hteo da ga načini carem nakon događaja gde je Isus nahranio hiljade ljudi...

Joh 6:15 A kad razume Isus da hoće da dođu da Ga uhvate i da Ga učine carem, otide opet u goru sam.

... ali Isus nije došao da načini zemaljsko carsvo, već da oslobodi grešnike od sile greha...

Mat 1:21 Pa će roditi Sina, i nadeni Mu ime Isus; jer će On izbaviti svoj narod od greha njihovih.
Mat 1:22 A ovo je sve bilo da se izvrši šta je Gospod kazao preko proroka koji govori:
Mat 1:23 Eto, devojka će zatrudneti, i rodiće Sina, i nadenuće Mu ime Emanuilo, koje će reći: S nama Bog.

Isus ne spašava ljude u grehu (zajedno sa njihovim gresima), već spašava ljude od greha!

Čemu ovi pamfleti čoveče...Umeš li ti ikada predočiti neko svoje mišljenje...Da li ti uopšte imaš neko svoje mišljenje...

Stihovi sa poslednje stranice Svetog pisma...

Rev 22:11 Ko čini nepravdu, neka čini još nepravdu; i ko je pogan, neka se još pogani; i ko je pravedan, neka još čini pravdu; i ko je svet neka se još sveti.
Rev 22:12 I evo ću doći skoro, i plata moja sa mnom, da dam svakome po delima njegovim.
Rev 22:13 Ja sam Alfa i Omega, Početak i Svršetak, Prvi i Poslednji.
Rev 22:14 Blago onome koji tvori zapovesti Njegove, da im bude vlast na drvo života, i da uđu na vrata u grad.
Rev 22:15 A napolju su psi i vračari i kurvari i krvnici i idolopoklonici i svaki koji ljubi i čini laž.

Blago onom pise, ali ne pise MORAS.

Pise i "tesko je bogatome uci u CN" pa to ne znaci da bogati ne mogu uci u CN.

Nisi ovo citao ocigledno:

"А ако умресмо с Христом, верујемо да ћемо и живети с Њим, Знајући да Христос уста из мртвих, већ више не умире; смрт више неће овладати њиме.. Јер шта умре, греху умре једанпут; а шта живи, Богу живи.. Тако и ви, дакле, држите себе да сте мртви греху а живи Богу у Христу Исусу Господу нашем.. Да не царује, дакле, грех у вашем смртном телу, да га слушате у сластима његовим; Нити дајте удова својих греху за оружје неправде; него дајте себе Богу, као који сте живи из мртвих, и уде своје Богу за оружје правде. Јер грех неће вама овладати, јер нисте под законом него под благодаћу."

Shvati da je dovoljno verovati u Isusa Hrista i da vise nismo pod zakonom.

Temelj spasenja je verovanje u Isusa Hrista a ne subota.

Zasto vi subotari mislite da se vernici SPC nece spasiti zbog nedelje?

Ocigledno je da vam je subota bitnija od vere u Isusa Hrista.

Poslednja izmena:
Dragi prijatelji,

Umesto da se dalje prepiremo i da nastavljamo da činimo po volji palih anđela, obratimo se Bogu u mislima i zatražimo Njegovo prisustvo...

zatražimo obećanog Svetoga Duha i primićemo Njegov mir, ljubav, radost...

Luk 11:13 Kad dakle vi, zli budući, umete dobre dare davati deci svojoj, koliko će više Otac nebeski dati Duha Svetog onima koji ištu u Njega?

&

Gal 5:16 Velim pak: po duhu hodite, i želja telesnih ne izvršujte.
Gal 5:17 Jer telo želi protiv duha, a duh protiv tela; a ovo se protivi jedno drugom, da ne činite ono šta hoćete.
Gal 5:18 Ako li vas duh vodi, niste pod zakonom.
Gal 5:19 A poznata su dela telesna, koja su preljubočinstvo, kurvarstvo, nečistota, besramnost,
Gal 5:20 Idolopoklonstvo, čaranja, neprijateljstva, svađe, pakosti, srdnje, prkosi, raspre, sablazni, jeresi,
Gal 5:21 Zavisti, ubistva, pijanstva, žderanja, i ostala ovakva za koja vam napred kazujem kao što i kazah napred, da oni koji tako čine neće naslediti carstvo Božije.
Gal 5:22 A rod je duhovni ljubav, radost, mir, trpljenje, dobrota, milost, vera,
Gal 5:23 Krotost, uzdržanje; na to nema zakona.
Gal 5:24 A koji su Hristovi, raspeše telo sa slastima i željama.
Gal 5:25 Ako u duhu živimo po duhu i da hodimo,
Gal 5:26 Da ne tražimo lažne slave razdražujući jedan drugog, i zavideći jedan drugom.

Dakle možemo izabrati...

možemo se obratiti Bogu u mislima i zatražiti Svetog Duha

Mat 7:7 Ištite, i daće vam se; tražite, i naći ćete; kucajte, i otvoriće vam se.
Mat 7:8 Jer svaki koji ište, prima; i koji traži, nalazi; i koji kuca, otvoriće mu se.

Isus Hrist je preneo Očevu reč, a na nama je da zatražimo Svetog Duha!
.Ovo nije oglasna tabla, ovde se diskutuje, razmenjuju se mišljenja...

Poslednja izmena od moderatora:

Gogilli,postavila sam ti jedno pitanje,i ocekujem odgovor.... pa onda mozemo dalje da pricamo ^^

Ovo nije oglasna tabla, ovde se diskutuje, razmenjuju se mišljenja..

Meni je žao što ste izabrali da godinama ratujete protiv Božje reči...

Božja reč je jasna!

Ali većina ljudi odlučuje da odbaci ono što je STVORITELJ ZAPOVEDIO i prihvata zablude Vavilona Velikog!

O tome se radi u ovoj temi i to biblisjki stihovi potvrđuju.

Poslednja izmena od moderatora:
Meni je žao što ste izabrali da godinama ratujete protiv Božje reči...

a meni je zao sto ste stavili dan, laznog proroka i elenu iznad spasenja.

Odbacili ste predanja ali ste prihvatili elenina.

Zanemarili ste Jovan 3:16 i stavili ste iznad toga zapovest boziju za subotu, koju vise ne moramo ni da drzimo jer nismo pod zakonom.

Zanemarili ste stih iz NZ koji govori da smo pod milosti i da vise nismo pod zakonom.

Vi nekome kazete da je protiv bozije reci?

Milera postujete koji je mislio da je bog, elenu takodje. Sve to nema veze sa biblijom ali naravno to za vas nije zlo.

Па онда испада да ће после страшног суда праведници да буду у божијем граду, а неправедни ће да буду ван града. И какав је то онда страшни суд?

Иначе, да не буде неспоразума, ја сам родоверан, то јест припадник старе српске претхришћанске религије и молим да ми се не упућују никакви позиви да постанем хришћанин, хвала унапред.

Back