A Veliki Vavilon je ko...
Žena (crkva) koja sedi na zveri (kontroliše politiku sveta)!
Rev 17:1 Tada dođe jedan od sedam anđela koji su imali sedam činija, pa mi reče: "Dođi da ti pokažem kako će biti kažnjena Velika bludnica, koja sedi na mnogim vodama.
Rev 17:2 S njom su se zemaljski carevi odavali bludu, a stanovnici zemlje su se opijali vinom njenog bluda."
Rev 17:3 Tada me anđeo u Duhu prenese u pustinju, gde
videh jednu ženu kako sedi na skerletnoj Zveri. Zver je bila puna bogohulnih imena i imala je sedam glava i deset rogova.
Rev 17:4
Žena je bila obučena u purpur i skerlet i nakićena zlatom, dragim kamenjem i biserima. U ruci je imala zlatnu čašu punu gadosti i prljavštine svoga bluda,
Rev 17:5
a na čelu joj je bio ovaj natpis: TAJNA VELIKI VAVILON MAJKA BLUDNICA I ZEMALJSKIH GADOSTI
Rev 17:6 Videh da je žena pijana od krvi svetih i od krvi Isusovih svedoka. A kad sam je video, veoma se začudih.
(repetitio est mater studiorum)
A ko prihvata zablude Vavilona Velikog naravno...neće se spasiti, zar ne...
A ko odbacuje Božju milost i hoće da krši Božji zakon...
Gal 5:19 A poznata su dela telesna, koja su preljubočinstvo, kurvarstvo, nečistota, besramnost,
Gal 5:20 Idolopoklonstvo, čaranja, neprijateljstva, svađe, pakosti, srdnje, prkosi, raspre, sablazni, jeresi,
Gal 5:21 Zavisti, ubistva, pijanstva, žderanja, i ostala ovakva za koja vam napred kazujem kao što i kazah napred, da oni koji tako čine neće naslediti carstvo Božije.
... imate li Vi slobodu da priznate svoje grehe Isusu Hristu i da tražite od Oca Svetoga Duha da prestanete da grešite?