SDG (Soli Deo Gloria)
Veoma poznat
- Poruka
- 10.049
Da li se ovde diskutuje o postavljenom videu ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos jednom - ne tvrdim to , dok se ne nadje rastumacenje za Otk. 17, 10.11.![]()

NAJNOVIJE VESTI !!!!
PAPA FRANCIS II JE POZVAN DA SE OBRATI AMERICKOM SENATU.
Pastor Doug Batchelor je pre par sati postavio ovu vest na FB stranicu:
https://www.facebook.com/dougbatchelor?fref=ts
Prorocanstvo iz Otkrivenja 13,11.12 se upravo osvaruje :
13:11 I videh drugu zver gde izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; i govoraše kao aždaha.
13:12 I svu vlast prve zveri činjaše pred njom; i učini da zemlja i koji žive na njoj pokloni se prvoj zveri kojoj se isceli rana smrtna.
Clanak iz americkih novina USA Today:
http://www.usatoday.com/story/news/politics/2014/03/13/boehner-pope-francis/6373779/
Pa da vas subotara nema trebalo bi vas izmisliti!![]()
Ako je Isus bio "subotar" (po rečima rugača) onda smo u dobrom društvu!
: )

Postoji samo jedna crkva koja uči da se sada odigrava ISTRAŽNI SUD nad vernim ljudima...
Adventni pokret obaveštava ljude da se sada odigrava ISTRAŽNI SUD nad svim vernim ljudima...
i poziva ljude da izađu iz Vavilona Velikog!

Zdravo Pravedni![]()

A Vavilon su svi koji nisu adventisti i Jehovi svedoci misle da su Vavilon svi koji nisu svedoci i kome sada da se veruje![]()
I ja ću vama postaviti pitanje...
Zašto ne biste odlučili da odbacite sve grehe i da prihvatite Isusa Hrista kao svoga Spasitelja?
Verujte biblijskog Bogu - STVORITELJU neba i zemlje...
Rev 14:6 Onda videh još jednog anđela kako leti posred neba. Nosio je večno evanđelje da ga objavi stanovnicima zemlje, svim narodima, plemenima, jezicima i narodnostima.
Rev 14:7 On snažnim glasom reče: "Bojte se Boga i dajte mu slavu jer je došao čas njegovog Suda! Slavite Onoga koji je načinio nebo, zemlju, more i izvore voda!"
Rev 17:1 Tada dođe jedan od sedam anđela koji su imali sedam činija, pa mi reče: "Dođi da ti pokažem kako će biti kažnjena Velika bludnica, koja sedi na mnogim vodama.
Rev 17:2 S njom su se zemaljski carevi odavali bludu, a stanovnici zemlje su se opijali vinom njenog bluda."
Rev 17:3 Tada me anđeo u Duhu prenese u pustinju, gde videh jednu ženu kako sedi na skerletnoj Zveri. Zver je bila puna bogohulnih imena i imala je sedam glava i deset rogova.
Rev 17:4 Žena je bila obučena u purpur i skerlet i nakićena zlatom, dragim kamenjem i biserima. U ruci je imala zlatnu čašu punu gadosti i prljavštine svoga bluda,
Rev 17:5 a na čelu joj je bio ovaj natpis: TAJNA VELIKI VAVILON MAJKA BLUDNICA I ZEMALJSKIH GADOSTI
Rev 17:6 Videh da je žena pijana od krvi svetih i od krvi Isusovih svedoka. A kad sam je video, veoma se začudih.
Rev 17:7 "Zašto se čudiš?" upita me anđeo. "Objasniću ti tajnu ove žene i Zveri koja je nosi i ima sedam glava i deset rogova.
Rev 17:8 Zver koju si video nekad je bila, a sada nije. Uskoro će izaći iz Bezdana i otići u propast. Stanovnici zemlje čija imena nisu od postanka sveta zapisana u Knjizi života začudiće se kad budu videli Zver jer je nekad bila, sada nije, a doći će.
Rev 17:9 Ovde je potreban mudar um. Sedam glava je sedam bregova na kojima sedi žena. A to je i sedam careva
Rev 17:10 - pet ih je već palo, jedan vlada, a drugi još nije došao; a kada dođe, treba samo malo da ostane.
Rev 17:11 Zver koja je nekad bila, a sada nije, sama je osmi car; ona pripada sedmorici i ide u propast.
Rev 17:12 Deset rogova koje si video jeste deset careva koji još ne vladaju, ali će sa Zveri dobiti carsku vlast na jedan sat.
Rev 17:13 Oni imaju jedan cilj: da svoju silu i vlast predaju Zveri.
Rev 17:14 Ratovaće protiv Jagnjeta, ali će ih Jagnje pobediti jer je Gospodar gospodara i Car careva, a s njim će biti njegovi pozvani, izabrani i verni."
Rev 17:15 Onda mi reče: "Vode koje si video, na kojima sedi Bludnica, to su narodnosti, mnoštva, narodi i jezici.
Rev 17:16 A onih deset rogova koje si video i Zver - oni će zamrzeti Bludnicu. Opustošiće je i ogoliti; poješće joj meso, a nju će spaliti u ognju.
Rev 17:17 Jer, Bog im je stavio u srca da izvrše njegov cilj: da ostvare svoj cilj i da svoje carstvo predaju Zveri dok se ne ispune Božije reči.
Rev 17:18 A žena koju si video je veliki grad koji vlada nad zemaljskim carevima."
... i prihvatite Božji milostivi poziv:
Rev 18:1 Posle toga videh jednog drugog anđela kako silazi sa neba. Imao je veliku vlast, a zemlja je bila obasjana njegovim sjajem.
Rev 18:2 On silnim glasom povika: "Pao je! Pao je veliki Vavilon! Postade prebivalište demona i sklonište svih nečistih duhova, i sklonište svih nečistih i odvratnih ptica.
Rev 18:3 Jer, svi narodi su pili žestoko vino njegovog bluda. S njim su se zemaljski carevi odavali bludu, a zemaljski trgovci se bogatili na njegovoj prekomernoj raskoši."
Rev 18:4 Onda čuh i drugi glas sa neba kako govori: "Izađi iz njega, moj narode, da ne budeš saučesnik u njegovim gresima i da te ne snađu njegove pošasti.
Rev 18:5 Jer, njegovi gresi su se nagomilali do neba i Bog se setio njegovih zlodela.
Rev 18:6 Vrati mu istom merom, vrati mu dvostruko za njegova dela. U čašu u koju je on točio ti mu natoči dvostruko.
Rev 18:7 Koliko se razmetao sjajem i raskoši, toliko mu muke i jada zadaj jer on u svom srcu govori: 'Na prestolu sedim kao car; nisam udovac i neću videti jada.'
Rev 18:8 Zato će ga u jednom danu savladati njegove pošasti smrt, jad i glad - i biće spaljen ognjem, jer je moćan Gospod Bog, koji mu sudi.
Rev 18:9 Kad ugledaju dim od njegovog spaljivanja, zaplakaće i zakukaće za njim zemaljski carevi, koji su se s njim odavali bludu i uživali u njegovoj raskoši.
Rev 18:10 Užasnuti njegovim mukama, stajaće podalje, govoreći: 'Jao! Jao, veliki grade Vavilone, moćni grade! U jednom času te stiže osuda!'
Rev 18:11 I zemaljski trgovci će plakati i jadikovati za njim, jer više niko ne kupuje njihove tovare -
Rev 18:12 tovare zlata i srebra, dragog kamenja i bisera, platna i purpura, svile i skerleta, svake vrste mirisnog drveta i svih vrsta predmeta od slonovače, svih vrsta predmeta od skupocenog drveta, bronze, gvožđa i mermera,
Rev 18:13 tovare cimeta i začina, kada, smirne i tamjana, vina i ulja, belog brašna i pšenice, goveda i ovaca, konja i kočija, ljudskih tela i duša.
Rev 18:14 Pobeže od tebe voće za kojim ti je duša žudela i propade ti sva raskoš i sjaj i nikada se više neće naći.
Rev 18:15 Oni što su time trgovali i od toga se obogatili, stajaće podalje, užasnuti njegovim mukama, plačući i jadikujući:
Rev 18:16 'Jao! Jao, veliki grade! Bio si obučen u platno, purpur i skerlet, i nakićen zlatom, dragim kamenjem i biserima.
Rev 18:17 U jednom času toliko bogatstvo opustošeno!' I svi kormilari i svi koji plove morem, mornari i oni koji na moru rade, stajaće podalje.
Rev 18:18 A kad ugledaju dim od njegovog spaljivanja, povikaće: 'Da li je bilo grada sličnog ovom velikom gradu?'
Rev 18:19 I posuće se prašinom po glavi i vikaće, plačući i jadikujući: 'Jao! Jao velikom gradu! Njegovim blagom se obogatiše svi koji su na moru imali lađe, a on u jednom času bi opustošen!
Rev 18:20 Veselite se nad njim, nebo i vi sveti i apostoli i proroci jer mu je Bog sudio onako kako je on sudio vama!'"
Rev 18:21 Tada jedan moćni anđeo podiže stenu veliku kao mlinski kamen i baci je u more, govoreći: "Ovako silovito biće bačen i veliki grad Vavilon, da se više ne nađe!
Rev 18:22 Nikada više neće se u tebi začuti glas pevača i svirka kitarista, frulaša i trubača! Nikada više neće se u tebi naći zanatlija bilo kog zanata! Nikada više neće se u tebi začuti kloparanje mlina!
Rev 18:23 Nikada više neće u tebi zasjati svetlost svetiljke! Nikada više neće se u tebi začuti glas mladoženje i mlade! Jer, tvoji trgovci su bili zemaljski moćnici i tvojim vračanjem su bili zavedeni svi narodi.
Rev 18:24 U njemu je nađena krv proroka i svetih i svih koji su zaklani na zemlji."

Pitaj popa...ili papu bolje...
Pa ja sam pravoslavka .... biću spašena zar ne![]()
Da li ste spremni da se odreknete sebe (sebičnosti) i da uzmete svoj krst i da krenete za Hristom (svaki dan)?
Mat 10:38 I koji ne uzme krst svoj i ne pođe za mnom, nije mene dostojan.
Mat 10:39 Koji čuva dušu svoju, izgubiće je; a koji izgubi dušu svoju mene radi, naći će je.
(kako ljudi čuvaju dušu svoju... praveći kompromis sa zlom)
Mat 16:24 Onda reče svojim učenicima: "Ko hoće da ide za mnom, neka se odrekne samoga sebe, neka uzme svoj krst i ide za mnom.
Mat 16:25 Jer, ko hoće da spase svoj život, izgubiće ga; a ko izgubi svoj život radi mene, naći će ga.
Mat 16:26 Šta vredi čoveku ako dobije ceo svet, a svom životu naudi? Šta čovek može dati u zamenu za svoj život?
Mat 16:27 Sin čovečiji će doći u slavi svoga Oca, sa svojim anđelima, i tada će svakom vratiti po njegovim delima.
Mar 8:34 Potom pozva k sebi narod zajedno sa svojim učenicima pa im reče: "Ko hoće da ide za mnom, neka se odrekne samoga sebe, neka uzme svoj krst i pođe za mnom.
Mar 8:35 Jer, ko hoće da spase svoj život, izgubiće ga; a ko izgubi svoj život radi mene i evanđelja, spašće ga.
Mar 8:36 Šta vredi čoveku da dobije ceo svet, a svom životu naudi?
Mar 8:37 Šta čovek može dati u zamenu za svoj život?
Mar 8:38 Ko se u ovom preljubničkom i grešnom naraštaju postidi mene i mojih reči, i njega će se postideti Sin čovečiji kada dođe u slavi svoga Oca sa svetim anđelima.
Luk 9:23 A svima je govorio: "Ko hoće da ide za mnom, neka se odrekne samoga sebe, neka svakog dana uzme svoj krst i ide za mnom.
Luk 9:24 Jer, ko hoće da spase svoj život, izgubiće ga, a ko izgubi svoj život radi mene, spašće ga.
Luk 9:25 Šta vredi čoveku ako dobije ceo svet, a samog sebe uništi ili sebi naudi.
Luk 9:26 Ko se stidi mene i mojih reči, i Sin čovečiji će se stideti njega kada dođe u svojoj slavi i u slavi Oca i svetih anđela.
A zašto ne biste odlučili da ostavite svaki greh...
ja sam svojevremeno pravoslavnom svešteniku na brojne optužbe odgovorio da više neću da kršim II i IV Božju zapovest!
Svi ćemo postati adventisti![]()
i jel se pop naljutio na tebe..sto posto nije mogo celu noc da spava..A zašto ne biste odlučili da ostavite svaki greh...
ja sam svojevremeno popu rekao da više neću da kršim II i IV Božju zapovest!

A zašto ne biste odlučili da ostavite svaki greh...
ja sam svojevremeno pravoslavnom svešteniku, na njegove brojne optužbe odgovorio...
"Ja samo znam da sam kršio II i IV Božju zapovest i da to više nikada neću da radim!"
"Ako kažemo da greha nemamo, sebe varamo i istine nema u nama".