POZIV PROTESTANTIMA ZA UJEDINJENJEM

ONI SU VEC ODVANO TAMO KOD PAPE NA EKUMENIZAM.
Ovo su zadnji.
Gde ti to zivis?
Pravoslavci takodje, samo je pitanje vremna kada ce to javno da objave.
jedna trecina ga je javno priznala kao ukrajinci, Bugari itd.

- - - - - - - - - -

A ko je rekao da je to nova religija???:eek:

Ili stvaranje neke nove religije?

svet je nafuran i nahuskan na promene koje ce satro doneti nesto bolje...izrandjalog papu niko nece..
onaki ko wiki kikiliks svetsko a religijsko cudo se trazi..ako uspeju da ga naprave a proturice ga lako celom svetu .. bice bum tras i crkvama i dzamijama....:)

Ovakav sled dogadjanja je veliko ohrabrenje za adventiste,

i osvedocenje svim ne-adventistima, koji su upoznati sa spisima Ellen White...

da je njoj Bog otkrio sta ce se desiti neposredno pred 2.Hr. dolazak !!!!!

Ja sam siguna da ce na osnovu ovog mnogi hriscani poverovati i "uskociti u brod" dok jos ima vremena !!!!

Kada se stvar resi sa protestantima onda je samo pitanje vremena kada ce papa biti proglasen glavnim vodjom svih vera i crkava.
Svako e moci da ostane ono sto jeste. U hriscanskim zemljama ce doci do vecih promena.

Papi je vazno da njega priznaju ili da ga priznaju i prime njegov zig.

Ti verovatno nisi obavešten da upravo tvoja adventistička crkva kao protestantska već duže vreme radi na tome da se maksimalno približi Papi. Pokušaj se malo edukovati pa vidi šta je Nil Vilson inače bivši predsednik generalne konferencije do je je bio zamenik Predsednika izjavio na sudu u San Francisku 1975 godine. Izjavio je da se antipapstvo od strane tvojecrkve smatra običnom gomilom djubreta. A dve godine kasnije 1977 godine tvoja adventistička crkva je Papi uručila zlatnu medalju.

Siguran sam da nemaš pojma šta je Majron Vidmer pisao u časopisima tvoje crkve...i kako je bio oduševljen Papom...da bi odmah potom bio postavljne za profesora na vašem poznatom Pacifik Junion koledžu. Biva li tebi to barem malo neobično...

Zasigurno ne znaš pa da te malo edukujem šta je tokom 1994 i 1995 godine u Adventističkom pregledu a to je časopis tvoje crkve pisao glavni urednik tog časopisa Vilijan Džonson o novom tumačenju Otkrivenja iz glave 13...koje je sasvim slučajno usaglašenom sa tumačenjem katoličke crkve. I da se razumemo. Veoma dobro znam da je Elena tu zver iz poglavlja 13 poistovečivala sa papstvom. To samo da ne bi nešta pogrešno shvatio.

A da pomenem i Ranka Stefanovića, profesora na Andrews univerzitetu koji je uticajan u vrhu tvoje crkve koji je veoma svojski na predavanjima na Beogradskom fakultetu studentima objašnjavao da je stavljanje u kontekst pape i broja 666 veoma neozbiljno.

A vidi ovo. Doug Batchelor se fotografisao sa...nekima...

batche10.jpg

a bio je žestoko protiv...tih nekih...

Izgleda da je tvoja crkva kao protestantska veoma blizu ujedinjenja sa ...Papom...

A verujem da će te obavestiti kada se to dogodi jer je red da budeš...obavešten...

Toliko od mene. Svako dobro.

jerohinac, svako se spasava za sebe....
nikog nece spasiti institucija ?

Hoce se neko spasiti zato sto mu je svestenik spasen ? Ne.
Na svakom stanovnku poslednjeg vremena (naseg vremena), je da prihvati i ostvari kriterijume koje je Bog propisao:

Sta kaze Otkrivenej , ko ce biti spasen ?

1. Ko drzi zapovesti Bozje ( zajedno sa sedmim svetim danosm- subotom?

2.Ko ima svedocanstvo Isusovo

ne zezaj se villaret, ovo su ozbiljne stvari ^^ :zag:

Ti ne mozes da shvatis da sam ja slusala od detinjstva "kako ce papa urgirati da se sve religije skupe pod njegovu kapu " :lol: , i da ce mu Amerika , kao politicka sila, dati silu da svoje namere i ostvari...
a sada se to i dogodja u realnosti ... eto.
a sta ce desi s tobom ako subotari odu papi..osnivas ti crkvu ili begas na mars..:heart:

Ajde sada dokazi da nisi licemerka i reci javno da pripadnost ADVENSTISTICKOJ crkvi ne spasava.

Hvala.

- - - - - - - - - -

Dovoljno je procitati jerohov post.

Naravno, ona bi promenila misljenje kako bi joj vodje diktirali, kao sto je promenila preko noci veru u to da da je Isus arhandjel Mihailo.

Pravedni, sama pripadnost bilo kojoj crkvi NE SPASAVA.

Bice mnogo krstenih clanova HAC-a, koji nece biti spaseni.... jer nisu posveceni, i nisu se nasli ispravni pred Bogom.
Znali su istinu, ali je nisu ziveli... bili su sebicni, pohlepni ili gajili neke dr. grehe ^^

Sta kaze Biblija ?

Ko ce biti medju spasenima?

20:4 I videh prestole, i seđahu na njima, i dade im se sud, i duše isečenih za svedočanstvo Isusovo i za reč Božiju,
i koji se ne pokloniše zveri ni ikoni njenoj, i ne primiše žig na čelima svojim i ruci svojoj;
i oživeše i carovaše s Hristom hiljadu godina.

jerohinac, svako se spasava za sebe....
nikog nece spasiti institucija ?

Perli to nema veze sa temom ali hajde da te pitam ovako.

Ako se svako spašava za sebe zašto si onda adventista...zašto samo kao jedinka verujući u boga ne zaslužiš spasenje...Zašto moraš da budeš u instituciji da bi se kao jedinka spasila...

- - - - - - - - - -

a sta ce desi s tobom ako subotari odu papi..osnivas ti crkvu ili begas na mars..:heart:

A šta bi se desilo...Prihvatila bi odluku svoje crkve...

Perli to nema veze sa temom ali hajde da te pitam ovako.

Ako se svako spašava za sebe zašto si onda adventista...zašto samo kao jedinka verujući u boga ne zaslužiš spasenje...Zašto moraš da budeš u instituciji da bi se kao jedinka spasila...

Adventista sam samo i jedino jer ta crkva koja ispunjava SVE kriterijume :
1. propagira drzanje svih zapovesti - kao i cetvrte,
2.ima svedocanstvo Isusovo...

Za ljude poslednjeg vremena nije samo vera u smislu osecanja vazna - vec i drzanje ispravne DOKTRINE.

Subota je ona koja ce napraviti razliku izmedju spasenih i ne-spasenih.
Jer je to postovanje 4. zapovesti !
i sve sto je potrebno

Adventista sam samo i jedino jer ta crkva koja ispunjava SVE kriterijume :
1. propagira drzanje svih zapovesti - kao i cetvrte,
2.ima svedocanstvo Isusovo...

Za ljude poslednjeg vremena nije samo vera u smislu osecanja vazna - vec i drzanje ispravne DOKTRINE.

Subota je ona koja ce napraviti razliku izmedju spasenih i ne-spasenih.
Jer je to postovanje 4. zapovesti !
i sve sto je potrebno

A kazes da institucija ne spasava?

Kako te bre vise nije sramota???

O tome se radi u video-u : Papa i ovi harizmaticari zele da pretstave da je jedino vazno da
se ljudi vole, i zive u slozi ( pod papinom palicom :zelenko3: )

a u Bibliji nam je ostavljeno za svedocanstvo svima kojima je to vazno -
da je bitna DOKTRINA , tj. drzanje SVIH zapovesti Bozjih !!

- - - - - - - - - -

A kazes da institucija ne spasava?

Kako te bre vise nije sramota???

Institucija NE spasava.

- - - - - - - - - -

Citaj Ellen White.

Adventisti veruju da se svako spasava sam za sebe,

ako i institucija crkve ode... ko zna,

pojedinac moze i treba da se usprotivi i ostane u onome gde mu je spasenje ^^

Šta kaza Perlice...Ako tvoja adventistička crkva bude ujedinjena sa Papom šta češ žti...gde češ to ti ostati gde bi ti spasenje bilo...

A da...da li bi mogla da kažeš nešta u vezi ovog posta...ovde...

Jeroh, jel vidis ti kakva je to psiha doticnih vernika?

Prvo se predstavljaju u fazonu "nije bitna institucija vec pojedinci" a sutra ti pojedinci da napuste tu crkvu i da se isclane, isti i vernici bi za tog pojedinca govorili da je prevaren i da je skrenuo sa puta.

Kako su samo nesvesno instrument svojih vodja i kako jadni to ne mogu da shvate. Strasno.

Šta kaza Perlice...Ako tvoja adventistička crkva bude ujedinjena sa Papom šta češ žti...gde češ to ti ostati gde bi ti spasenje bilo...

A da...da li bi mogla da kažeš nešta u vezi ovog posta...ovde...

jerohinac,

Ovo upravo sam ja pitala mog propovednika prosle sedmice:

Da li mi imamo jasno prorocanstvo, da ce se svi protestanti u poslednjim danima,mesecima,godinama istorije ove planete,
ujediniti sa katolicima,
a jedino da ce nasa institucija HAC crkve, tj. njena uprava sa sredistem u Generalnoj konferenciji ,to odbitii , i nece se pridruziti ?

On je odgovorio - da mi nemamo jasno i izricito otkriveno, mozda da , mozda ne ^^
ali svaki pojedinac treba znati sta mu je ciniti da bi se spasao, i da svako se preispituje za sebe !

Ali, to ce biti vec kraj.... Mnoge nevolje, ratovi,bolesti, pomori ce biti po svetu, i pitanje je kako ce institucije funkcionisati.

Ono sto je vazno je da ce u poslednje vreme mnooogi koji su upoznati sa adventnim pokretom,
shvatiti da je sve ovo sto je Adventni pokret propovedalo TACNO, i pridruzice nam se u svetkovanju subote, i svim ostalih zapovesti.
I prihvatice Ellen White kao proroka preko koga je Bog dao vise svetlosti ljudima za poslednje vreme.

Medju njima ce biti i krstenih katolika, baptista, pravoslavaca, pentekostalaca.. i svih ostalih.
I oni ce biti spaseni ostatak !!!

Prvo se predstavljaju u fazonu "nije bitna institucija vec pojedinci" a sutra ti pojedinci da napuste tu crkvu i da se isclane, isti i vernici bi za tog pojedinca govorili da je prevaren i da je skrenuo sa puta.

Kako su samo nesvesno instrument svojih vodja i kako jadni to ne mogu da shvate. Strasno.

A ekstremni u tom msilu su JS. Oni ''otpadnike'' one koji su napustili njihovu organizaciju mrze više i od samog sotone...

A i adventisti su tu za njima. A to je zbog isključivosti učenja i jednih i drugih da samo pripadnost njima...spašava...jer su naravno sve ostale religije...krive religije i ...znak zveri...

Zasto bi se neko izclanio iz crkve koja drzi sve zapovesti Bozje, i ima svedocanstvo Isusovo ..koje je Duh prorostva,

a da je ispravan ??

Ajde mi sad odgovori :ceka:

Back