POZIV PROTESTANTIMA ZA UJEDINJENJEM

"Riba" je delila gladnim ljudima knjige prvi dan ove godine.

Razumes druze, ljudima koji su gladni ona nije delila hranu vec knjige i jos se ponosila.

Dok je Jerohinac govorio kako je nahranio nekoliko beskucnika ona mu je na to uzvratila sa tim.

Што им није делила храну и врући чај и кафу? Шта ће бескућницима књиге?:eek:

- - - - - - - - - -

Na jednoj temi Perla nas je prozvala kako nismo dobri ljudi kao ona i njeni andventisti jer su oni za NG pomagali beskućnicima koji su gladni, goli i bosi. Na pitanje kako su to pomogli, izjavila je da su im delili crkvene knjige.

Ако је то истина, онда...немам речи. Срамотно, ужасно...какав образ треба да имаш да гладном и смрзнутом човеку даш гомилу папира уместо хране и ћебета....ваљда су бар наложили ватру с тим папирима и мало се угрејали...

Na jednoj temi Perla nas je prozvala kako nismo dobri ljudi kao ona i njeni andventisti jer su oni za NG pomagali beskućnicima koji su gladni, goli i bosi. Na pitanje kako su to pomogli, izjavila je da su im delili crkvene knjige.

Verovatno je jadna citala ovaj stih u tom periodu pa je to podstaklo na to...

"I reče mi: Sine čovečji, pojedi šta je pred tobom, pojedi ovu knjigu, pa idi, govori domu Izrailjevom."

Verovali vi meni ili ne, ovo je stih iz biblije. :hahaha:

- - - - - - - - - -
Ако је то истина, онда...немам речи. Срамотно, ужасно...какав образ треба да имаш да гладном и смрзнутом човеку даш гомилу папира уместо хране и ћебета....ваљда су бар наложили ватру с тим папирима и мало се угрејали...

Istina je .... isto se tako jednom povela tema oko toga šta je izjavila i napisala mi je da lažem. Našla sam kompletne njene komentare gde je pisala o tome.
Ako me opet potkači da lažem ponovo ću ih iskopati i zakačiti ....

- - - - - - - - - -

Izvrtao je moje reci.... Knjige su deljene u ulici Otvorenog srca, 1.januara....
To je akcija Beograda, hde je svako ko zeli sa pokloni nesto gradjanima koji dodju da se prosetaju tom ulicom , u okviru akcije, mogao to i da ucini...
Ove godine je to bila ulica u kojoj je Politika...pored Doma Omladine.

Ja sam cak dobijala hranu od njih ! Haha

Kada sam im davala knjigu,oni hoce da mi se oduze nekako.. pa se vrate da mi donesu neke slatkise, cokoladu itd. :))))))

И пре појаве хришћанства? :hahaha:

Ако ћемо тако, највише је убијао православне хришћане, од протестаната никад нико није страдао од руке Ватикана...

Od Hrista sve do danas pravi hrišćani su stradali...

[/QUOTE]

Poslednja izmena:
Izvrtao je moje reci.... Knjige su deljene u ulici Otvorenog srca, 1.januara....
To je akcija Beograda, hde je svako ko zeli sa pokloni nesto gradjanima koji dodju da se prosetaju tom ulicom , u okviru akcije.

Kada sam im davala knjigu,oni hoce da mi se oduze nekako.. pa se vrate da mi donesu neke slatkise, cokoladu itd. :))))))

Sto lazes sada?

Znas i sama da je Jeroh rekao kako je nahranio beskucnike a kako si ti ponosno uzvratila da si i ti pomagala, pa kada smo te pitali kako rekla si da si ceo dan delila knjige...

Kakve sada cokolade i slatkise spominjes?

To je akcija Beograda, hde je svako ko zeli sa pokloni nesto gradjanima koji dodju da se prosetaju tom ulicom , u okviru akcije, mogao to i da ucini...

Значи тврдиш да ниси делила књиге бескућницима иако двоје људи овде тврде да си рекла да си делила бескућницима?

a što se tiče novije istorije, reforrmatora i protestanata...

Valdenžani u Pijemontskim planinama (Italiji).
Češki reformatori i njihove pristalice (Husiti).
Bartolomejska noć u francuskoj (Hugenoti).
Bloody Mery u engleskoj (Puritanci)...
...

još kada bi počeli da nabrajamo koliko njih je mučeno i spaljeno samo radi toga što su hteli da poštuju Božju volju onako kako to uči Božja reč...

Uzasss.....

Isus ce ubrzo doci, i zaustaviti takve uzase.... da verni ljudi vise ne stradaju :((((

a što se tiče novije istorije, reforrmatora i protestanata...

Valdenžani u Pijemontskim planinama (Italiji).
Češki reformatori i njihove pristalice (Husiti).
Bartolomejska noć u francuskoj (Hugenoti).
Bloody Mery u engleskoj (Puritanci)...
...

još kada bi počeli da nabrajamo koliko njih je mučeno i spaljeno samo radi toga što su hteli da poštuju Božju volju onako kako to uči Božja reč...

А зашто су православци убијани, само у двадесетом веку око 30 милиона православаца је убијено?

E da znaš da ću naći te tvoje izjave makar ih tražila ceo dan i okačiću ih ovde da svi vide.
Zašto lažeš?
I da ..... Perlice neće ti Cvrki pomoći džabe pokušavaš preko njegovih ledja da me vredjaš, jer ne smeš sama.

Ma da... izvrnuli su moje reci, da bi mogli da ismevaju.
Ukucaj ulica Otvorenog Srca, pa ces videti kakva je to akcija.... haha^^

E bas ti hvala sto si mi opet dokazala da lazes i da si Glasnikova skola.

Stvarno, jos jednom hvala.

P.S. Kako te nije sramota da tu akciju govoris da si ti radila kada si delila knjige?

Kako mozes toliko svesno da lazes, jer si rekla da ste vi preko crkve onda delili knjige?

Nisi spominjala slatkise vec crkveni rad, ali stvarno jos jednom hvala sto sam se sada bas uverio koliko vi subotari lazete i koliko ste odvratni prvenstveno kao ljudska bica.

Poslednja izmena:
I tacno se secam kao juce da je bilo, na to sto si onda napisala Jeroh ti je napisao da deljenje knjiga nije HUMANITARNI rad i da ti ne znas sta znaci uopste humanitarna pomoc.

Na to si se ti ponosila kako tvoja baba i deda i danas pomazu, na sta smo te ja i Jeroh sprdali da ti roditelji ne pomazu siromasne vec samo baba i deda.

Ajde sada budi jednom iskrena i reci da li sam slagao, ajde.

A od cije strane su pravoslavci ubijani ??

Ja znam samo da su pravoslavci,pod duhovnim vodjstvom Svetog Save :zper: ,vrsili pokolj i progon Bogumila !!

Од чије стране су убијани?

Прогон богумила никада није доказан, сем одузимања имовине. И за то иницијативу није дала СПЦ већ Стефан Немања на иницијативу своје супруге. Образуј се, не шкоди.

- - - - - - - - - -

Onda ti je sve jasno :)

Mislim .... Pravedni i Gogilli :hahaha:

Није ми јасно. Двоје тврде да лажеш.

Isus Hristos je SVIMA dao da sire evandjelje i da pomazu drugima!
Svi oni koji sebe nazivaju hriscanima imaju u zavetu ovo dvoje - shirenje evnadjelja i briga za siromasne, stare i bolesne.

Humanost je jedan deo evandjelja.... Ko je dotaknut Isusovim zivotom, ne moze a da ne pomaze ugrozenima... kao sto je i On pomagao^^

Otkud znas da nisam ?

To sto si ti uradio je lepo... i divno :heart:

Ne bi verovao,ali i to je ucinila ljubav Bozja u tvom srcu :znamiguje:

Nisam imala takav dozivljaj u svojoj kuci za 1.januar.... ali moja porodica pomaze i beskucnicima.

Moji baka i deka su adventisti, i kod njih ljudi dolaze bez najave...

Jedna zena,koja je beskucnik i poremecena sa zivcima-dolazi kad god je gladna i nema sta da jede.

I baka i deka je nahrane, i ljubazni su prema njoj...Nikad nisu rekli- a sta si sad dosla,ili je oterali^^

To se radi nesvesno, kada Bog dodirne srca ljudi....

Blagoslov se uvecava kada se deli :) :cvet:

a ko je stisnuta srca - izgubi i ono sto ima...

Nego, sta sam hteo da kazem...

- - - - - - - - - -

1.januara od 9h ujutro sam delila knjige u centru grada..
ako zelis da znas.

Poklanjali smo besplatno :)

10 000 knjiga je poklonjeno ^^

- - - - - - - - - -

Ajde bas da cujem - Sta si dobio time sto si odbacio Isusa Hrista?

Ja cu da ti kazem sta si izgubio - VECNI ZIVOT U SAVRSENOM SVETU !

Pa ovaj...

"И сваки дан беху једнако једнодушно у цркви, и ломљаху хлеб по кућама, и примаху храну с радошћу и у простоти срца,Хвалећи Бога, и имајући милост у свију људи. А Господ сваки дан умножаваше друштво оних који се спасаваху."

"А у први дан недеље, кад се сабраше ученици да ломе хлеб, говораше им Павле, јер хтеде сутрадан да пође, и протеже беседу до поноћи."

"Svaki prvi dan nedjelje neka svaki od vas ostavlja kod sebe i skuplja koliko može, da ne bivaju zbiranja kad dođem"

" Тако један разликује дан од дана, а други држи све дане да су једнаки: сваки да буде уверен за своју мисао.
. Који разликује дане, Господу разликује; и који не разликује дана, Господу не разликује. Који једе, Господу једе: јер хвали Бога; и који не једе, Господу не једе, и хвали Бога."

Uvek su postojali ljudi koji su bili verni Bogu i Njegovim zapovestima...

pruženi su Vam dokazi: #2940

1. PRAVOSLAVNI ARGUMENT
Act 20:7 A u prvi dan nedelje, kad se sabraše učenici da lome hleb

...

A odgovore na ostala pitanja (tzv. argumente u prilog poštovanja prvog dana kao dana odmora) potražite u istoj temi.

Back