Pozitivni dogadjaji u Evropi i na Balkanu u poslednjih 10 godina

Pa ne znam. Definiraj na što točno misliš?
Zivot je bio bolji, plate dobre mogo,si da spavas na klupi niko te ne dira iso si na more,banje,planine imo si da yebes hoces cehinje,svedjanke,ruskinje, znalo se sta je musko a sta zensko dok danas moras da je vodis na slikanje da utvrdis da li je pre imala sise,penis ili vaginu.

Zivot je bio bolji, plate dobre mogo,si da spavas na klupi niko te ne dira iso si na more,banje,planine imo si da yebes hoces cehinje,svedjanke,ruskinje, znalo se sta je musko a sta zensko dok danas moras da je vodis na slikanje da utvrdis da li je pre imala sise,penis ili vaginu.
Pa na to ti ne bih mogao odgovoriti, jer kad se SFRJ raspala ja sam bio srednjoškolac. Vjerojatno je i tebi poznata poslovica "od kolijevke pa do groba najljepše je đačko doba". Moji roditelji su radili, oni su se brinuli o svemu. I kad netko kaže da je prije bilo bolje mislim da on žali za svojom mladosti, ne za bivšom državom. Mogli bi sad nadugačko i naširoko o razlikama. Gledam svoju djecu, kad sam ja bio njihovih godina koliko se sve to promjenilo, tehnika i tehnologija. Različito je. Sad je bolje, mnogo stvari je dostupnije. Ono što je lošije, ljudi su se promijenili. Samo trče za novcem i tako nekako. Obitelji se više ne posjećuju... Kažem mogli bi se nadugačko i naširoko...

Zar je tako loše kod vas ?
He he, nismo mi išli na nikakve planine kod vas... he he he...

.

Back