Nema ih mnogo U evropskim ili u eu okvirima to je svakako Bregxit i masovno prisustvo migranata. Na Balkanu pad rezima Mila Djukanovica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema ih mnogo U evropskim ili u eu okvirima to je svakako Bregxit i masovno prisustvo migranata. Na Balkanu pad rezima Mila Djukanovica.
U posljednjih 10 godina? Ulazak Hrvatske u EU 01.07.2013. najvažniji događaj u prošlih deset godina za mene.![]()
Najveci broj migranata su mladi ispod 25 godina.Dakle nova sveza krv preko potrebna omatorelom zapadu.Масовно присуство миграната позитиван догађај?
Bice dobro za EU jedino ako se pokatolice.Najveci broj migranata su mladi ispod 25 godina.Dakle nova sveza krv preko potrebna omatorelom zapadu.
Pa dosta toga dobroga. Više novaca iz EU fondova, veće plaće, ukidanje granica, usklađivanje hrvatskih zakona sa europskim... Bolje se živi nego prije...Какве бенефите и какве лоше ствари је улазак у ЕУ донео Крватској?
Ta vera je rimokatolicka dakla porimokatolice.Naravno da nece.Ostace u veri Muhamedovoj.U tome i jeste blagodet njhovog prisustva u EU.Ucinice te zemlje viseverskim i visekulturnim.Bice dobro za EU jedino ako se pokatolice.
I Vulina, Malog, Jorgovanke, Djordjevica i ostale srpske elite.Dolazak Aleksandra Vucica na vlast.
Loše nijednaКакве бенефите и какве лоше ствари је улазак у ЕУ донео Крватској?
Brexit nije nikakav pozitivan dogadjaj, nafrocito ne za UK.Nema ih mnogo U evropskim ili u eu okvirima to je svakako Bregxit i masovno prisustvo migranata. Na Balkanu pad rezima Mila Djukanovica.
Rimokatolik ili katolik potpuno isto. Nece ostati muhmedi vec ce preci u hriscanstvo jer ce ih blagodeti EU demokratije i jednakih sansi primamiti.Ta vera je rimokatolicka dakla porimokatolice.Naravno da nece.Ostace u veri Muhamedovoj.U tome i jeste blagodet njhovog prisustva u EU.Ucinice te zemlje viseverskim i visekulturnim.
Ja na te dogadjaje gledam iz ugla srpskih nacionalnih interesa.Brexit je pozitivan,pad Mila Djukanovica takodje.Mali klovn se zove Drasko Stanivukovic.Nema nista pozitivno u njegovom dolasku na mesto gradonacelnika Banjaluke ali svaka vlast je izraz nivoa proseka biraca.Brexit nije nikakav pozitivan dogadjaj, nafrocito ne za UK.
Nego se juce i to nekako zavrsilo. Milo Djukanovic je manje
vazan od preuzimanja vlasti od strane nekakvog momka ( cije ime
ne umem da zapamtim) u Republici Srpskoj.
Da je isto onda bi i zvanicno ta religija bila tako nazivana.Postoje i grkokatolici i starokatolici a mislim jos neke verske grupe koje u svom nazivu imaju i rec katolik.Nekad su se i pravoslavne crkve nazivale katolicke.U AU monarhiji je jednim dekretom zabranjeno pravoslavnima da se tako nazivaju.Rimokatolik ili katolik potpuno isto. Nece ostati muhmedi vec ce preci u hriscanstvo jer ce ih blagodeti EU demokratije i jednakih sansi primamiti.
Bice dobro za EU jedino ako se pokatolice.
Loše nijedna
Dobre mogućnost da se više Potucaju po još razvijenijim zemljama
Meni je izgradnja Balkanskog gasovoda- otvara se prostor da se ovde sačuva stanovništvo,
Izgradnja autoputa Miloš Veliki
Meni je izgradnja Balkanskog gasovoda- otvara se prostor da se ovde sačuva stanovništvo,
Izgradnja autoputa Miloš Veliki
Pa dosta toga dobroga. Više novaca iz EU fondova,
, veće plaće,
Хаха... боли ме патка да л' ћу да се грејем на гас или на струју. Какве везе гасовод има са нечим епохалним, осим што гас долази из Русије и који кошта?