електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Како убаце те запушаче кроз отвор од флаше?
Како си, кад те избацују?
Како си, кад те избацују?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

evo,šutnuše me kući.
moram priznati da je to oko otpuštanja jako neprofesionalno organizovano jer tek posle vizite, lekari idu na međusobno domunđavanje i to se ženama poprilično kasno saopštava.
aj ja sam iz bgda pa i nije mnogo strașno. nismo mogli da se organizujemo za prevoz,glupo doba dana,svi na poslu pa pukosmo 1500 za taksi.
dve žene jedna iz tutina jedna iz n.pazara su otpuštene i rashodovane sišle dole u glavni hol i ostale da čekaju da ih neko pokupi

vruć je kao bundica.osim ako ti ne diše direktno u nosГрљење мачка је најлепша ствар на свету.
tada je ljubav prema njemu na žestokom iskušenju.osim ako ti ne diše direktno u nos![]()
jao, moja komšinica se svojevremeno ljubila i trljala nosom o nos i sa mačkom i sa kerom,pa onda ode do kerveca podigne bebu pa ljubi bebu...То збиља не. Волим их али ништа близу лица.
Мени је то одвратно. Неки људи немају елементаран осећај за хигијену.jao, moja komšinica se svojevremeno ljubila i trljala nosom o nos i sa mačkom i sa kerom,pa onda ode do kerveca podigne bebu pa ljubi bebu...
Tako je svuda![]()
tu se slazem .nikada nisam dozvolila mom kucetu da me lize po licu i slicno..a volela sam je bezgranicnoosim ako ti ne diše direktno u nostada je ljubav prema njemu na žestokom iskušenju.
nikad te ne moze iznenaditi izlazak..samo se moze desiti da izadjes dan kasnije nego sto je planirano.
Подржавам издржавање!danas je nedelju dana kako nisam upalila cigaru.
hoću li izdržati i rešiti se te bede zauvek.

ako budes dosledna i cvrste volje izdrzaces..danas je nedelju dana kako nisam upalila cigaru.
ako budes dosledna i cvrste volje izdrzaces..
danas je nedelju dana kako nisam upalila cigaru.