Pozitiva

• Začetnik teme Začetnik teme dzabi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma ja ih skupljala i uglavljivala.
ovi manji flat ulaze kroz otvor od voda vode a veći moraju malo da se saviju.
ostavljale mi na ormarić ove žene.
ja sam bolje al me nervira što mi još nisu izvadili onaj auspuh iz stomaka. dren ik kako rekoše da se zove. i izluđuju me ove igle sa slavinama po rukama u koje su bockali infuzije i koješta do juče.
danas bilo i mleko u pire :D
a neke dobile kupus sa govedinu. inače ne volim kupus al mi danas bale krenule kad sam ga videla

evo,šutnuše me kući. :malav:
moram priznati da je to oko otpuštanja jako neprofesionalno organizovano jer tek posle vizite, lekari idu na međusobno domunđavanje i to se ženama poprilično kasno saopštava.
aj ja sam iz bgda pa i nije mnogo strașno. nismo mogli da se organizujemo za prevoz,glupo doba dana,svi na poslu pa pukosmo 1500 za taksi.
dve žene jedna iz tutina jedna iz n.pazara su otpuštene i rashodovane sišle dole u glavni hol i ostale da čekaju da ih neko pokupi

Šoping centar Karaburma :lol:

oTzNXFK.jpg

Stavila sam u pozitivu jer mi je smešno, ajde da je Peking ili Šangaj, ali Milano :hahaha1:

evo,šutnuše me kući. :malav:
moram priznati da je to oko otpuštanja jako neprofesionalno organizovano jer tek posle vizite, lekari idu na međusobno domunđavanje i to se ženama poprilično kasno saopštava.
aj ja sam iz bgda pa i nije mnogo strașno. nismo mogli da se organizujemo za prevoz,glupo doba dana,svi na poslu pa pukosmo 1500 za taksi.
dve žene jedna iz tutina jedna iz n.pazara su otpuštene i rashodovane sišle dole u glavni hol i ostale da čekaju da ih neko pokupi

Tako je svuda :aha:

Pre desetak godina sam bila na Drugoj hirurškoj 12 dana. Isto tako, niko ne govori kad će se izaći, nego posle vizite stave ljude
pred svršen čin. Bila sa mnom u sobi žena iz Prijepolja koju je muž dovezao u bolnicu. Pitala ona uveče glavnu sestru, da li da kaže mužu da krene ujutru, a ova će : videćemo posle vizite!!!

Ja dovedem ženu kod mene i muž je kasnije došao.
Nema nikoga ovde, a operisane vene...gde bi bila sve vreme :ljutka:

nije, uvek se orijentaciono zna kad se izlazi..jedino je pitanje da li na ocekivan dan ili dan kasnije jer to moraju lekari da odluce tokom vizite..ali se uvek zna otprilike kad se izlazi
a i vizite su obicno ujutru oko 7 ...8 tako da se ima dosta vremena za organizaciju koja bi vec tebala da je spremna jer se znalo da treba taj dan da se izadje.

nikad te ne moze iznenaditi izlazak..samo se moze desiti da izadjes dan kasnije nego sto je planirano.

nikad te ne moze iznenaditi izlazak..samo se moze desiti da izadjes dan kasnije nego sto je planirano.

Ako neko treba da putuje 4-5h u jednom pravcu, on mora da se organizuje taj dan jer radi, pa uzme slobodno,
odloži sastanke...itd..pa ako nije taj dan, onda je sledeći, pa je malo nezgodno da se i sledeći dan isto radi.
Nije iznenađen onaj ko izlazi, već oni koji dolaze po njega/nju.

Back