Pozitiva

• Začetnik teme Začetnik teme dzabi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uplatnica0yn.jpg

:)

Мастере, не могу да верујем! Та уплатница је стварно тако прошла?
И ми плаћамо казну, али то већ није за позитиву!

Vratili mi mashinu. U shoku sam. :shock:
Znachi, necu nikog ubiti danas. Plus za pretrpljeni psihicki maltret kao nadoknadu dobila sam neki jachi display.:-) Pokazuje i temperaturu u kuci, trenutno je 18 stepeni. :-?

Kakav san. Sanjala sam kako trcim i pocinje kisa. A ja nastavljam sve brze i brze, dok se kisa pretvara u oluju. I sto je vreme ruznije, ja sve vise i vise snage imam i brze i brze trcim. Do yaya. :-)

Pozitivno je kad mnogo ljudi dodje u Gradsku biblioteku da slusa predavanje Kolje Micevica o pesnistvu Alana Edgara Poa. Nema veze sto sam stajala sve vreme. :-D

Znaci, pala sam na dupe. Dolazi Milorad kod mene u kucu mozda peti put za redom u kratkom periodu. I odusevi se prvi put kakvu kafu kuvam. Sledeci put mi salje sms da mu skuvam onu divnu kafu i uziva covek u mojoj kafi. Ipak treci put mi savetuje da pre nego sto sipam u soljice sacekam malo da se soc slegne u dzezvi. Cetvrti put ja to uradim, ali ne onoliko dugo koliko on misli da treba. Peti put se on umesa u kuvanje kafe, sacekamo da se soc slegne, al' on doda i vodu i sta ja znam sta je jos uradio. Sednemo i pocnemo da pijemo kafu i on ce meni: "Nije ti ova kafa divna ko obicno!"

:lol: :lol: :lol:

Back