- Poruka
- 28.800
ih prekinu bas kad ulazi fehmiu...ja bila jedno vreme opasno zaljubljena u njega

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ih prekinu bas kad ulazi fehmiu...ja bila jedno vreme opasno zaljubljena u njega![]()

mm danas ide na skadarsko jezero....blago njemu.

da su zivi i zdravi!Moji blizanci juce napunili 16 leta...![]()

Moji blizanci juce napunili 16 leta...![]()

e...ovaj..'el zna neko da li moze da se prodje sa B.brda dole pored hipodroma ka M.konaku?
missim..znam da ne moze sa sajma...zbog radova i to..al' da li moze sa brda?![]()

e...ovaj..'el zna neko da li moze da se prodje sa B.brda dole pored hipodroma ka M.konaku?
missim..znam da ne moze sa sajma...zbog radova i to..al' da li moze sa brda?![]()

a moja starija danas ima rođusnapravila sam tortu, baš dobru. izvešće društvo večeras....i tako.
kako ide život![]()
a moja starija danas ima rođusnapravila sam tortu, baš dobru. izvešće društvo večeras....i tako.
kako ide život![]()
lepotici neka je sa srecoma moja starija danas ima rođusnapravila sam tortu, baš dobru. izvešće društvo večeras....i tako.
kako ide život![]()

Detetu srećan rođus, a mami izedem tortu.

ne moze..isao sam pored sumarskog,pa pored ski staze i dole se spustio kod kosute pa levoPa el mozze?

kako ide život![]()

ne moze..isao sam pored sumarskog,pa pored ski staze i dole se spustio kod kosute pa levo
srecan![]()
kako ide život![]()