Pozitiva

• Začetnik teme Začetnik teme dzabi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Почела сам да утерујем дугове... мислим на своја потраживања... један се понудио да ми плати у натури... е, нећеш брајко, вади паре на сунце или уплати крстарење по Медитерану које нам обећаваш већ пуну годину...:mrgreen: и, тако... мора се, кажу да ће векна хлеба коштати 100 дин. до краја године! :(
П.С. До половине пост је позитива, а од половине чиста негатива... ма, ко још за то мари?! :roll:
:bye:

Почела сам да утерујем дугове... мислим на своја потраживања... један се понудио да ми плати у натури... е, нећеш брајко, вади паре на сунце или уплати крстарење по Медитерану које нам обећаваш већ пуну годину...:mrgreen: и, тако... мора се, кажу да ће векна хлеба коштати 100 дин. до краја године! :( П.С. До половине пост је позитива, а од половине чиста негатива... ма, ко још за то мари?! :roll:

svašta.

Otisao na odmor.
Parkirajte kako zelite....

Ја додајем - На заслужени одмор! :hvala:
Што се '' паркинг места'' тиче, не брини, Астро је запљунула... и, то шлајмарицом, па ко се усуди... :D
Леп одмор ти желим драга наша маука! ;)

Почела сам да утерујем дугове... мислим на своја потраживања... један се понудио да ми плати у натури... е, нећеш брајко, вади паре на сунце или уплати крстарење по Медитерану које нам обећаваш већ пуну годину...:mrgreen: и, тако... мора се, кажу да ће векна хлеба коштати 100 дин. до краја године! :(
П.С. До половине пост је позитива, а од половине чиста негатива... ма, ко још за то мари?! :roll:
Pa zavisi...ako nam daju pare oni iz sveta, cena neće ići gore, ali ako ne daju, onda može svašta da se očekuje.:(

Tema: danas sam napravila kuglof, a nisam baš, baš dugo...s dosta čokolade i oraha:mrgreen: A sad, pravac na jelo!:D

divan dan
divan dorucak
izvalila sam fokus na aparatu, konacno!
sve mi je prebaceno u novi racunar, tako da je vreme za veliko ciscenje, plus to znaci da je vreme i da srdim sajt, juuupiii :P

Back