lider
Poznat
- Poruka
- 7.767
Pozitiva je 2001. post u ovoj temi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da vidiš sad kad se na 'negativi' javi neko i kaže kako su im došli cigani u komšiluk.

Napokon mi je stigao lap top!!!
Bilo ih blam, pa mi dali i torbicu!
Nema, sravljeno sa zemljom sve!![]()
posle duzeg vremena,napokon mi osetno bolje.
ybesh sve ako nemas zdravlje

kupila danas farmerke na ulici i to na blef, probala ih sad kuci i dobro je jer se nisam zeznula...

и, тако... мора се, кажу да ће векна хлеба коштати 100 дин. до краја године!

Почела сам да утерујем дугове... мислим на своја потраживања... један се понудио да ми плати у натури... е, нећеш брајко, вади паре на сунце или уплати крстарење по Медитерану које нам обећаваш већ пуну годину...и, тако... мора се, кажу да ће векна хлеба коштати 100 дин. до краја године!
П.С. До половине пост је позитива, а од половине чиста негатива... ма, ко још за то мари?!
![]()

Otisao na odmor.
Parkirajte kako zelite....

Ma sta mari, hleb koji se prodaje je i ovako sr.anje, vreme je da pocnemo da mesimo svoj lebac.![]()

Pa zavisi...ako nam daju pare oni iz sveta, cena neće ići gore, ali ako ne daju, onda može svašta da se očekuje.Почела сам да утерујем дугове... мислим на своја потраживања... један се понудио да ми плати у натури... е, нећеш брајко, вади паре на сунце или уплати крстарење по Медитерану које нам обећаваш већ пуну годину...и, тако... мора се, кажу да ће векна хлеба коштати 100 дин. до краја године!
![]()
П.С. До половине пост је позитива, а од половине чиста негатива... ма, ко још за то мари?!
![]()

A sad, pravac na jelo!

Ne da je bilo dobro, vredelo je svakog maltreta i nespavanja.
Idem da pajkim.![]()