Poze...

hihi tako mene ubedjuje muz da nam treba drugo dete a ja nalazim razloge protiv "treba nam veci stan" "dve ekskurzije dve jakne" "duplo cemo da se nerviramo" i on za sve nadje resenje i onda kao poslednje kazem "a sta ako bude musko?!" sa najtuznijom mogucom facom i on zna da na to ne moze da mi nadje zadovoljavajuce resenje:lol:

I kakoje biti majka muskom deteteu? :)

neznam kako je biti majka zenskom jer imam samo njega ali ja uzivam u svakom momentu...ima 8.5 godina i sada voza bajs po gradu sa drugom...ziva se jedem, ali moram da ga pustim da se lagano osamostaljuje....sve u svemu, nije lako nije lako, ali je predivno...i svakoj zeni preporucujem majcinstvo....

hihi tako mene ubedjuje muz da nam treba drugo dete a ja nalazim razloge protiv "treba nam veci stan" "dve ekskurzije dve jakne" "duplo cemo da se nerviramo" i on za sve nadje resenje i onda kao poslednje kazem "a sta ako bude musko?!" sa najtuznijom mogucom facom i on zna da na to ne moze da mi nadje zadovoljavajuce resenje:lol:
MA pravite djecu...to je zaista najvece blago.
Ti Hanibale izgledash sjajno, tako da nema potrebe za strahom od debljanja.
Sto kazu djece i novca - nikad dosta.

e, a mogle bi mame da nam kažu u kojoj su pozi začele kakvo dete, pa da sprovedemo anketu, pa da napravimo statistiku, naučno istraživanje, napišemo knjigu i zaradimo pare.
i onda od tih para napravimo roštilj-okupljanje.

MA pravite djecu...to je zaista najvece blago.
Ti Hanibale izgledash sjajno, tako da nema potrebe za strahom od debljanja.
Sto kazu djece i novca - nikad dosta.
ma ne znas ti sta je fotosop :lol:
salim se hvala

e, a mogle bi mame da nam kažu u kojoj su pozi začele kakvo dete, pa da sprovedemo anketu, pa da napravimo statistiku, naučno istraživanje, napišemo knjigu i zaradimo pare.
i onda od tih para napravimo roštilj-okupljanje.
ja se ne secam poze,u to vreme smo menjali bar po na dan
al sam dizala noge uz zid
eto pribelezi

Cula sam od jedne poznanice da postoje poze za pravljenje dece...
Tj ona je citala u nekoj knjizi da ako se vodi ljubav u odredjenoj pozi to garantuje pol deteta...
Da li je to istina? I da li znate nesto vise o tome?:?:

:lol::lol: E, odmah sam se setila Radovana III, kad mu kaze Rumenka "Jeste Radovane, a kad sam ti ja govorila nemoj s guza bice zensko, nisi slusao Radovane":lol::D:lol:

Ne verujem oko čega se vodi polemika! :)
A postavljačica teme treba da razmisli da li je spremna da bude majka s obzirom na kakve je sve akcije spremna da bi dobila određeni pol deteta.... eeeeee... c c c....

Cula sam od jedne poznanice da postoje poze za pravljenje dece...Tj ona je citala u nekoj knjizi da ako se vodi ljubav u odredjenoj pozi to garantuje pol deteta...
Da li je to istina? I da li znate nesto vise o tome?:?:

Dobro si chula...nizhe napisano vazhi za zhensko dete...

To je izvodljivo SAMO u jednoj pozi...i tada mushkarac treba da gadja gornji levi ugao...a ta poza nije Radojica "doggy-ca"...

A postoji josh jedan nachin...da ti rode donesu kcer...to je...da se udash za inteligentnog shvalera...
...tako se u mom shoru pricha...

Kakve veze ima da li je inteligentan shvaler:lol:...bitno da je bio shvaler.....:lol:
Ali stvarno se prica da mushkarci koji su imali puno zena prave samo zensku djecu....hhhh,ili je to samo paravan......;):D

Back