POZE U SEKSU...u kojoj najbolje dolazite do orgazma??

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

POZE U SEKSU...u kojoj najbolje dolazite do orgazma??

• misionarska poza

• doggy stil

• jahaća pozicija

• lotus pozicija

• klečeća pozicija

• sjedeća pozicija

• stojeća pozicija

• novel pozicija & misionarska na stolu pozicija

• u jednom seksualnom odnosu dovoljna mi je jedna poza

• u jednom seksualnom odnosu volim 2 ili više poza

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
gossca:
@vesela bg

Mislim nije mi drago sto se i tebi to desava...hahahahah....samo mi je lakse kad cujem da se to ponekad desi jos nekom...i da eto nismo seksualno savrseni...
Ja taj problem resavam tako sto ne menjam pozu i sve bude ok...a ako on pozeli da menjamo poze kazem mu da me pusti da ja izaberem trenutak...on jednostavno ne moze da oseti svaki put, pa moram da mu kazem...

zanimljivo je o ovome čitati tj. raspravljati...
ali ako ti njemu zapovedaš kad da promeni pozu, šta ako njemu ne odgovara u tom trenutku? šta..šta onda?

eh .... kakve ste vi žene... samo na svoju picu mislite;) 8-)

tokyo:
zanimljivo je o ovome čitati tj. raspravljati...
ali ako ti njemu zapovedaš kad da promeni pozu, šta ako njemu ne odgovara u tom trenutku? šta..šta onda?

eh .... kakve ste vi žene... samo na svoju picu mislite;) 8-)

Ja sam uvek za kompromis, nema zapovedanja, osim kada je to deo sexualne igre...
Nisam za to da se razgovor o seksu obavlja u krevetu...vec preko dana uz kaficu...

Ok, on ne traje sat vremena, jel to cekate da kazem?
Tako da mi nije uopste tesko da izdrzim u jednoj pozi, a kada se desi da traje duze onda menjamo poze, al ja mudro sacekam da svrsim, pa onda menjam pozu, naravno ako i on zeli...
...oboje treba da uzivaju, moje uzbudjenje pojacava njegovo, nema tu sebicluka i on uziva kad je meni dobro... :wink:

Back