POZE U SEKSU...u kojoj najbolje dolazite do orgazma??

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

POZE U SEKSU...u kojoj najbolje dolazite do orgazma??

• misionarska poza

• doggy stil

• jahaća pozicija

• lotus pozicija

• klečeća pozicija

• sjedeća pozicija

• stojeća pozicija

• novel pozicija & misionarska na stolu pozicija

• u jednom seksualnom odnosu dovoljna mi je jedna poza

• u jednom seksualnom odnosu volim 2 ili više poza

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
a jeste se raspričali:mrgreen:
Otvorio si pandorinu kutiju:)
19-PandoraBox.jpg

ma kakva poza ..i na 2m udaljenosti kosmichkim silama pod uticajem vazdushnog pritiska i vlaznosti me nosi bujica raznih magnetskih chestica pod kojima me dize on svojom sexualnom energijom i ubrzava mi otkucaje srca ..krv prokljucha i ja vishe nisam ja i ne postoji vreme, sve stoji, a znam da mi cirkulishemo i preplicemo se..postojimo samo mi..i osecam ga jako ..iako sve izgleda nestvarno..ali ja znam, znam da to nije yebeni san bre :P

ma kakva poza ..i na 2m udaljenosti kosmichkim silama pod uticajem vazdushnog pritiska i vlaznosti me nosi bujica raznih magnetskih chestica pod kojima me dize on svojom sexualnom energijom i ubrzava mi otkucaje srca ..krv prokljucha i ja vishe nisam ja i ne postoji vreme, sve stoji, a znam da mi cirkulishemo i preplicemo se..postojimo samo mi..i osecam ga jako ..iako sve izgleda nestvarno..ali ja znam, znam da to nije yebeni san bre :P

Takozvana Aurora Boralies-SVRS

Mene najvise lozi poza odpozadi, ali u njoj ne mogu da dozivim orgazam , jedino kada sam ja gore onda moze doci do vrhunca, Mislim da retko koja devojka moze da dozivi vrhunac bez kontakta sa klitorisom , a kada je u pitanju doggy poza , onda nema kontakta osim ako se rucno ne stimulise .
Tako da jednoglasno glasam za sedecu pozu ili eventualno misionarsku kada je u pitanju orgazam .

Back