Power Rangers

Moja mladja sestra, kad god stigne gleda ove na RTS-u (Mystic Force valjda...) i njoj se jako dopada, dok meni koji sam kao mali gledao Mighty Morphing Power Rangers ovi novi su mi nula u odnosu na MMPR...

Odgledala sam večeras epizodu....
Moram da kažem da nisu baš interesantni....
Možda zato što nisu oni stari,jer ipak su mi oni bili nezamenljivi,ali....
A uostalom ovde nema niko poznat da glumi,nijednog lika nisam u životu videla...
Šteta....
Ipak su Kimberli,Tomi i Andros nezamenljivi.....

Gledala sam kad sam bila mawa, bas sam ih volela. Stalno sam bila ona zuta (Ajsha, Aisha, valjda se tako nekako zvala). Isla mi je zivce roze Kimberli, sve devojcice su htele da budu roze. :roll:
Videla sam da ima Mocnih rendzera na Jetix-u...

To je bila serija.E da li neko zna sta je bilo sa Dragonzordom?

neznam to sam se uvek pitao :hahaha: jel to onaj tomijev zord odnosno zelenog rendzera ...
hehe eeeeee najaca serija... kako smo se igrali kao deca mozcnih rendzera...a sad klinci od 10 god vec odavno cepaju cs i wow i ne skidaju se sa kompa i neta
ja sam bio Crveni Rendzer i bio sam glavni baja dok nije dosao onaj Tomi i postao beli rendzer onda su se svi klinci otimali da budu Beli... e to su bila vremena

neznam to sam se uvek pitao :hahaha: jel to onaj tomijev zord odnosno zelenog rendzera ...
hehe eeeeee najaca serija... kako smo se igrali kao deca mozcnih rendzera...a sad klinci od 10 god vec odavno cepaju cs i wow i ne skidaju se sa kompa i neta
ja sam bio Crveni Rendzer i bio sam glavni baja dok nije dosao onaj Tomi i postao beli rendzer onda su se svi klinci otimali da budu Beli... e to su bila vremena

Jest.....To su baš bila vremena.....
Kad bih na samo jedan dan mogla da se vratim......:(

powerrangers-1.gif

Back